2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: Erdinc - 03 April 2014, 16:03:54
O mantıkla olmaz o zaman ikisi birleşip tek bir parti olacak.İki zıt ideolojinin birleşerek birşeyleri başarabileceğini düşünmüyorum. Yeni bir alternatif gelmedikçe bir şey olmaz
Belediye başkanlığı seçimleri için diyorum genel seçimler için değil.

sadece55

Yerel Seçimlerde de Malesef Parti algısı çok yüksek seviyede oluyor. Mesala İlkadım da Erdoğan Toktan daha çok Başbakanın oyu vardı

Burak

Bazı arkadaşların düz mantığına göre Çamaş'ta Atakum'u böldü o zaman bunlar geyik muhabbeti kusura bakmayın

Burak

Ben şunu anlamıyorum yüzde 44 - 43 Ankara'da oy var 99 Akp 25 Chp üyesi var allahını seven şunu bana bir izah etsin. Adamlar sistemi öyle bir ayarlamış ki başkanlığı kaybetseler bile başkanı çalıştırmamak için ellerinden geleni yapacaklar . Bunların adaletli olduğunu falan kimse söylemesin

55.hakan

Alıntı yapılan: Burak - 04 April 2014, 10:08:46
Ben şunu anlamıyorum yüzde 44 - 43 Ankara'da oy var 99 Akp 25 Chp üyesi var allahını seven şunu bana bir izah etsin. Adamlar sistemi öyle bir ayarlamış ki başkanlığı kaybetseler bile başkanı çalıştırmamak için ellerinden geleni yapacaklar . Bunların adaletli olduğunu falan kimse söylemesin
Sabaha kadar Ankara seçimini takip ettim.Oylar tam eşitlendi 1 saat kadar oy girilemedi.Kalan sandıkların çoğu da Chp nin üstün olduğu Yenimahalle ve Çankaya idi.Ne olduysa o sandıklar açılmasına rağmen Melih Gökçek in oyu arttı.Mantıklı bir açıklama bekliyor herkes.

Theofanis Gekas

Ankara olayını tanıdığım vasıflı arkadaşlar aracılığıyla çok yakından takip ettim.Söylenen şu efkan ala ysk ya geldikten sonra işlerin değiştiği yönünde parti temsilcisi arkadaşların sandık tutanaklarına göre Mansur Yavaş 35000 oy önde,fakat çankayada 20 sandıktan 0 oy,kendi oy kullandığı sandıkta Mansur Yavaşın Chpye 0 oy görünüyor.Aynı dalevaralar Üsküdarda da oynandı onu bizzat yakından biliyorum

Allahtan tem temennim şudur;Eğer hakkıyla değilde üçkağıtla oturdularsa koltuğa,Allahım onlara öyle bir bela versinki makamı bırak tabureye oturacak mecalleri kalmasın

Furkan

İlkadımda oy sayımı yeniden yapılacak mı ne oldu o iş  bilgisi olan var mı?

Ollivanders

Mhp nin itirazı reddedilmişti en son. Daha sonra ne oldu haberim yok.

berusa55

Farklı bir sonuç çıkmadı; Tok, aldı mazbatasını ve dün devir teslim yapıldı belediyede...

http://www.haberexen.com/demirtas-toka-ne-ogut-verdi-565474h.htm

SametYılmaz55

seçim kazanılır kaybedilir de 30 Mart seçimleri yerel seçim değil ikinci bir İstiklal Savaşıdır ne demek ya

##kdc##

Necattin Başkan göreve geldiğinde kimseyi işten çıkarmamıştı. Bakalım bu dönemde Erdoğan Tok da aynı insanlığı gösterecek mi?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 04 April 2014, 14:46:43
seçim kazanılır kaybedilir de 30 Mart seçimleri yerel seçim değil ikinci bir İstiklal Savaşıdır ne demek ya

O bir taktik yerel secimlerde akpnin oyunun azalacagini gordugu icin isi buraya getirdi ve basarili oldu. Erdogan olaylari buralara cekmeseydi akp bu belediyeleri alamazdi. Ayrica butunsehir yasasida akpnin oylarini arttirdi.

Arkeomen

Alıntı yapılan: ##kdc## - 04 April 2014, 14:48:31
Necattin Başkan göreve geldiğinde kimseyi işten çıkarmamıştı. Bakalım bu dönemde Erdoğan Tok da aynı insanlığı gösterecek mi?

Bizzat kendi amcamı geldiği günden 15 gün sonra işten attı Fakat Erdoğan Tok devir teslim töreninde de söyledi alınteriyle ekmeğini kazanan hiç kimseyi işten çıkrmayağım diye.

cgr

Alıntı yapılan: Arkeomen - 04 April 2014, 16:19:32
Bizzat kendi amcamı geldiği günden 15 gün sonra işten attı Fakat Erdoğan Tok devir teslim töreninde de söyledi alınteriyle ekmeğini kazanan hiç kimseyi işten çıkrmayağım diye.

Ekmek demişken, Erdoğan Tok'un ilk icraatı... Askıda Ekmek projesi durduruldu... ;)

http://www.samsunozelhaber.com/ilk-icraata-bak/

lato

Belediyelerde her değişen başkanla birlikte kadroların da değişmesi son derece yanıştır. Ama belediye çalışanlarının hizmetten çok parti sempatizanlığı yapıp seçilen başkanın ayağını kaydırmaya çalışması çok daha büyük bir yanlıştır. Yapılan tasfiyeler o kadar da haksız olmuyor yani. Tabi bu arada olan, kurunun yanında yanan yaşlara oluyor.