2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

eprianu

Özkan hocam dediklerinde sonuna kadar katılıyorum. Biz şu anda belki de
Necattin Başkan'dan şehrin ortasında bir otoparkı Samsunspora vermesini isteyecektik.
Ama şu anda yaptığımız hesaplara bakın, koca İlkadımı düşününce kibrit kutusu kadar yer
kaplayan storeyi acaba elimizden alacak mı? Yoksa kira mı isteyecek?

AllydeenleaR

store'un alınması gibi bir durum olacağını sanmıyorum
zaten kazanan grubun aylık alacağı 3-5 bin lira kira veya bizi ordan çıkarıp yerine yapacağı şeye ihtiyacı da yok, daha büyük hedefler vardır önlerinde. böyle bir sivri bir hareket yapacaklarını sanmıyorum.
he ama gram da fayda beklemiyorum. zaten bize bakış açıları malum.
ara ara yönetici abilerimizi sıkıştıran girişimler de bekliyorum. örneğin, 56lar storeda necattin başkana teşekkür yazısı var. bunlarla bile sıkıştıracaklardır ne yazık ki.

kuzey55

şuan hayıflanmak yerine bundan sonra ne yapılabilir o konuşulmalı.biraz zaman geçsin beyefendilerin yaklaşımına göre hareket ederiz.

Sadece Samsunspor

Akpnin Samsun mitingi sonrasi calan horon ve laz muzikleri bunlarin geleceginin ve gelince neler yapacaklarinin gostergesiydi

Musti

31 March 2014, 16:49:24 #529 Son düzenlenme: 31 March 2014, 16:57:49 Musti
Samsun'un tarihinden gelen demografik yapısı, yeni düzenlenen belediye kanunu ve ülke geneline bakıldığında bu sonucun çıkması normal.

Hiç ümitsizliğe kapılıp, hayıflanmaya gerek yok. Seçimler sadece yönetici belirler, önemli olan kimi yönettiğidir. Yani 2009 ile 2014 seçimlerini karşılaştırmadan yok bittik yok bi Samsunlu, Samsunsporlu aday seçemedik diye affedersiniz saçma sapan tutarsız yüzeysel yorumlarda bulunmayın.

Geçmişte bize karşı yapılanlara karşı koyduğumuz tepkileri ve atmak zorunda kaldıkları geri adımları hatırlayın. Kimse elini kolunu sallayarak seçildi diye istediği gibi at koşturamaz. Birlik olunduğunda neler yapabildiğimiz ortada.

muzaffer4

Erdoğan tok çoğunlukcu demokrasiden vazgecip çoğulcu demokrasiden yana olsa bunları konusmazdık ne yazık ki ts li bir baskan bizi azınlık olarak gorecektir.

Theofanis Gekas

kendi evimizde deplasman vatandaşı olmaya devam...

red_white

Kavaklılardan erdoğan toka bayağı oy kaymış, sebebi ne olursa olsun hiç bir neden tsli adaya oy verdiremez

lato

Ülkemizde oy verenlerin çoğu adama değil partiye oy vermeyi seçti malesef. Bunda insanların suçu yok. Onlara bu algıyı ince ince dokuyan parti liderlerinin çakallığı var malesef. Sonuçları sabah gazeteden öğrenebildim. Harbiden bir tek İlkadım'a yandı içim. Samsunspor'un arkasında duracak böyle bir adamı zor buluruz bu memlekette artık. Samsunlu aday istiyoruz dediğimizde herkes kıçıyla gülecek. Sonuna kadar da haklı olacaklar. Yine bu takımın taraftarları olarak bizler ezilip büzüleceğiz geçmiş olsun hepimize :(

Furkan

Alıntı yapılan: lato - 31 March 2014, 20:19:06
Ülkemizde oy verenlerin çoğu adama değil partiye oy vermeyi seçti malesef. Bunda insanların suçu yok. Onlara bu algıyı ince ince dokuyan parti liderlerinin çakallığı var malesef. Sonuçları sabah gazeteden öğrenebildim. Harbiden bir tek İlkadım'a yandı içim. Samsunspor'un arkasında duracak böyle bir adamı zor buluruz bu memlekette artık. Samsunlu aday istiyoruz dediğimizde herkes kıçıyla gülecek. Sonuna kadar da haklı olacaklar. Yine bu takımın taraftarları olarak bizler ezilip büzüleceğiz geçmiş olsun hepimize :(

Maalesef harfiyen katılıyorum.

Ellibeş Numara

31 March 2014, 21:10:53 #535 Son düzenlenme: 31 March 2014, 21:22:50 Ellibeþ Numara
Site üyelerinden birçok kişi (buna bende dair) Necattin Demirtaş'ın kazanacağını düşünüyorduk.İlkadımda oturanlar; gittiler elin trabzonlu ve trabzonsporlu'sunu seçtiler. İlkadımda oturupta; ben Samsunluyum, Samsunsporluyum diyipte Erdoğan Tok'a oy atan Karaktersizler sevinin artık..  >:(

özkan

AKAPEYE OY VERENLER ÇİMENTO GÖREVİMİ GÖRDÜ UMUT ÖZEN ?

since1965

Birkaç şeyde biz söyleyelim.

Necattin başkan çok iyi bir Samsun'cu ve Samsunspor'lu.Ama benden bir farkı yok.Bende Samsun'cu ve Samsunspor'luyum.Necattin başkan bugün 51 ilden daha büyük bir nüfusu olan bir belediyeye başkanlık yaptı.5 sene boyunca her sene en az 1000 'er tane kale arkası kombine bilet alarak şehire bir hava katmalıydı.Bugün begenmedigimiz Osman Genç bile bir otopark verdi Samsunspor'a.Eski yimpaş yanındaki otopark için bir adım atabilirdi.Samsunspor bugün şampiyonluga giderken şehirin en önemli yerlerine Samsunspor bayrakları bile asmadı.Begenirsiniz begenmezsiniz Erdoğan Tok hem kombine konusunda hem de bayrak konusunda Necattin başkandan daha çok özveri gösterdi.Kaldırım taşlarının kırmızı beyaz a boyanması,20 ocak organizasyonları,mete adanır spor tesislerinin adının yeniden verilmesi,storeye yer tahsiside önemli unutulmayacaklar şeyler.Ama bunlar yeterli değil Necattin Başkan Samsunspor için Samsunspor'un gelecegi için daha önemli kalıcı kaynaklar saglayabilirdi.Bunu yapmadı o riski almadı.Bazı arkadaşlar Samsunspor kaybetti diye özellikle faceook sayfasında yazıyorlar.Samsunspor kulubü açık olarak Necattin Demirtaş'ı desteklememiştir.Burada kaybeden Samsunspor üzerinden siyaset yapanlardır.Samsunspor her siyasetçinin muhtaç oldugu bir yerdir.Şimdi kazanan erdoğan tok'u bu gibi yorumlar ayrı bir havaya sokacaktır.Bu şehirde bir Samsun'culuk ve Samsunspor'luluk gerçegi var.Bugün siyasete aday olanlar doğdukları şehirin adlarını CV'lerine yazamadılar.Onlar kendilerine çok güvense trabzonspor forması ile oy toplarlardı.

Diyecegim şudur.Samsunspor kaybetmemiştir.Herkes dersine iyi çalışmalıdır.Samsunspor'lular olarak önümüze koyulan adaylara oy vermekten daha önemli olan önümüze koyulan adayların belirlendigi makamlarda olmamızdır.

İşin özü hepimiz Samsun'cuyuz,Samsunspor'luyuz.Elimizde bir imkan olsa bir makam olsa bugün kaybedenlerden daha çok Samsunspor'a yararımız olurdu.Gidenler gitti.Kalanlardan Samsunspor'a kimlerin yararı olur ona bakmak lazım.Kuru kuruya Samsunspor sevdası bende de var sizde de var.Ama yetmiyor işte.

mehmet yılmaz

Burak'ın demek istediğini anlıyor ve katılıyorum.

Doğrusu bu yerel seçim bir genel seçim havasında geçti. Ortada çok fazla proje olmadı. Samsun'un potansiyeline uygun bir gelişme göstermekte yine zorlanacağı kanısındayım.

Samsunsporluluk seçim kazandıramıyorsa da Samsun'da aslında başka takımlı olduğunu bildiğimiz hiç bir siyasetçi çıkıp da açık açık Samsunsporlu olmadığını beyan edemiyor. Herkes numara yapacak; birileri Samsunsporluymuş numarası yapacak, biz de öyle olduğuna inanmışız numarası yapacağız. Yeter ki Samsunspor'a destek olunsun. Makamlar bunu gerektirir.

15 yıldır Samsun'u yöneten ve 20. yıla hak kazanan ve asla sürpriz olmayan bş. bld. başkanımızın Samsunspor'a bakışı çok açık ve nettir. İnşallah bizi yanıltır ama bir şey beklememek lazım gibi duruyor.

Samsunspor içinse şu son 6 hafta ve muhtemel play offlar büyük bir kumar adeta. Çıkarsak kurtuluruz, aksi takdirde işimiz 22 Temmuz 2012'den bile zor olabilir.

Samsun'da da sözü sessiz çoğunluk söyledi. Doğru söyledi, yanlış söyledi ama onlar söyledi...

Samsun'da yıllardan beri yerellik çok önemli değil; genel siyaset şehrin istikametini belirliyor.

samsunmania

Bu şehir zamanında Samsunspor için adaylığını koyan İsmail Uyanığı yedi. Hem de takım şampiyonluğa giderken. Maalesef insanlar siyaseti futbol fanatizmi gibi yaşıyor. Özellikle yerelde. Tabii ki siyasi görüşümüz olacak ama bazen doğru hamleler yapabilmek için oyunun rengini değiştirmek ağır geliyor insanımıza. O yüzden Burak ve Mehmet haklı bence de. Önemli olan yeni belediye başkanlarını Samsunspor'a yaklaştırabilmek. Bizler gibi düşünen biri belediye başkanı olmadıkça yardım yağması söz konusu değil.  Çok fazla karamsarlığa kapılmamamız lazım. Asıl enerjimizi süperlige odaklamamız lazım. Var oluş mücadelesi veriyoruz resmen. Allah sonumuzu hayır eder inşallah.