2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Ey İlkadım.. Siz Trabzonun Herhangi Bir İlçesinde 'Samsunlu ve Samsunsporlu' Bir Adayın Kazandığını Duydunuz Mu? Yookk.. Duyamazsınız Zaten.. Bravo İlkadım, Trabzonlu ve Trabzonsporlu 'Erdoğan Tok'u Seçtiniz. Kendi Hemşerinize Sahip Çıkmadınız, Helal Olsun.. Necattin Demirtaş Başkanımın Tek Suçu; Samsunlu ve Samsunsporlu Olmasıdır.!

Furkan

Kazanan kim bilmem de kaybeden Samsun,Samsunspor ve Samsunsporlular oldu. Aşilar :(

yasemin 5516

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 31 March 2014, 01:18:09
Ey İlkadım.. Siz Trabzonun Herhangi Bir İlçesinde 'Samsunlu ve Samsunsporlu' Bir Adayın Kazandığını Duydunuz Mu? Yookk.. Duyamazsınız Zaten.. Bravo İlkadım, Trabzonlu ve Trabzonsporlu 'Erdoğan Tok'u Seçtiniz. Kendi Hemşerinize Sahip Çıkmadınız, Helal Olsun.. Necattin Demirtaş Başkanımın Tek Suçu; Samsunlu ve Samsunsporlu Olmasıdır.!

Bencede zaten Samsunlu ve Samsunsporlu olduğu için seçilmedi yazık çok yazık  :(

cgr

Bulvarda MHP SKM önünden geçtim az önce. 1500 oy ile önde olduklarını belirtti birkaç kişi... Ne derece doğrudur bilemedim.

Stoper

Bu Vedat Yilmaz ve ona oy verenler ciddi ciddi inanmış herhalde seçimi kazanacağına.. CHP'nin, ilkadim'da hicbir zaman secim kazanacak potansiyeli olmadi ki. Kendilerini bi b.k zanneden özellikle halk gazetesinin bazi yazarları her firsatta demirtas'a salladi.. Samsun'a oradan buradan gelmiş i.neler bu şehrin çocuğunu yemenin peşindeydi..  2009 yilinda sosyal demokratlar da Demirtas'a vermisti,simdi CHP'li kazanma sansi olmayan Yilmaz'a verdi oylar bölündü, araya koylerde girince Erdoğan kazandı. Cok yazik oldu.Bu şehrin boyasi dökülmüş, ruhu bitmiş. Samsun'da ki ts'li olusumlar ilkadim belediyesinin otobüsleriyle deplasman yaparsa sasirmasin kimse.. Gitti ilkadim,gitti!

Furkan

Alıntı yapılan: cgr - 31 March 2014, 01:38:33
Bulvarda MHP SKM önünden geçtim az önce. 1500 oy ile önde olduklarını belirtti birkaç kişi... Ne derece doğrudur bilemedim.

İnşallah doğrudur.

kuzey55

inşallah doğrudur ama çok ihtimal vermiyorum açıkçası

AhmetDenizci

Ben de az önce geçtim aynı yerden, herkes 2000 oy öndeyiz diyor.

İnternette başka gösteriyor, anlamadım gitti..

utb 55

Atakum'a Rize'li, İlkadım'a Trabzon'lu başkan... Hepimize helal olsun hepimize kendi içimizden bi muhtar bile seçemiyoruz yazık be.

AllydeenleaR

çağatay kılıç samsunda 17 ilçenin 16'ını aldıklarını açıklamış.
sadece asarcıkta mhp gelmiş sanırım.

siyasetten çok anlamam sevmem de zaten. Ama harbiden necattin kaybederse çok üzülcem.
Allah hayırlısını versin de bu şehir hiçbir şeyi haketmiyor.

orucreis

helal olsun samsuna.Bugun samsuna ve samsunspora gram faydası olmayanları seçtiler.kimse bu saatten bu büyük taraftar diye bağırmasın çünkü burda samsunspora yapılan büyük bir ihanet var.

Kaya

2009 da chp'nin oyuyla şimdiki oyu arasında 6 puan fark var.Yani vedat felan bölmüş değil.Bu tamamen 2009 da Necattin başkana oy vermiş seçmenin iktidara kaymasıdır.

Necattin başkan dürüst biriydi.İlk kazandığında kimseyi işten çıkarmayacağını belirtti.Hatta  ''iki sene borç ödeyeceğim sonra hizmet yapacağım'' diyerek bunu açıkca belirtmekle riske girdi.Yanında çalışan müdürler(işten çıkarmadığı) daima aleyhinde çalıştı.(Hangi lobinin adamları olduğu çok açık)

Gelinen süreçte kaybeden dürüst Samsunlular Samsunsporlular oldu.Gerisi zaten her türlü hile hurda ile işini götüren malum lobinin adamları.Şimdi o lobi bizlere bir tarafları ile gülüyordur. :kafa:

cgr

Tüm sonuçlar çok kötü oldu hemde baya. Lanet lobiyi yenememek kahredici.

Herşeyin en güzeli Ankara'da sahtekar Melih Gökçek'in kaybetmesi olacak. Şu an 9000 küsür oy öne geçti Mansur Yavaş

SametYılmaz55

Yazıklar olsun sırf partizanlık uğruna kaybettik İlkadımda

brigand

Herkesin bir düşüncesi vardır elbet. Beni de üzen birçok yer oldu. Ancak ne olursa olsun İlkadım'ı kaybetmek gerçekten koydu. Sebebi, nedeni farketmez. Kazanan adayın oy bile almaması gerekirken bu noktada olması maalesef içler acısı durumumuzu ortaya koyuyor.