2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

red_white

Bu saatten sonra Samsun şehri benim için bitmiştir!!! Samsunlu olduğumuda kabul etmiyorum... Ben Sadece Samsunspor'luyum!!!!

İlkadımda Samsunsporlu adayımız Necattin Demirtaş yerine trabznsporlu erdoğan toka oy verenlerle ben aynı memleketli olamam!!!

Sadece Samsunspor

Mhp az farkla onde diyorlar ilkadimda ins dogrudur

kuzey55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 31 March 2014, 00:32:35
Mhp az farkla onde diyorlar ilkadimda ins dogrudur

nerde yahu.bütün sitelerde 3000 farkla akp önde diyor.

Jnr.Serkan

ben telefonda ,80 yasinda ki okuma yazma bilmeyen annaneme,Mhp ye oyunu ver Samsunspora yardim ediyor dedigimde tamam oglum Samsunspora para veriyorsa ona oy veririm  diyebiliyoraa ,bu sehirde ki sozde Samsunsporlulara yaziklar olsun ,80 yasinda ki bir annane kadar olamadilar

sercan5592

ilkadımın gitmesi kötü oldu atakumda da  akparti almış sanırım

ramcQ_55

% 93 ü acilmis fark kapanmaz daha gitti hemserim

red_white

atakumda akpartinin alması pek önemli değil tsli gitti rizeli geldi ne fark etti... ama ilkadım kalemizdi be...

Mert

Havai fişekler atılıyor burda sanırım erdoğan tok ilan etti başkanlığını geçmiş olsun.

##kdc##

İlkadım'da sandıkların %96'sı açıldı.
Erdoğan Tok %41.6
Necattin Demirtaş %38.3

Arada 6 bin oy farkı var, bu saatten sonra değişmez.

2 sene önce yaşananlara rağmen tüm tribünlerinin Galip Öztürk diye bağırdığı bir camiadan 5 sene önce yaşananları hatırlamasını ve
mevcut başkanına sahip çıkmasını beklemek hayaldi zaten.

Ahmeti

Şuan karadeniz taşsa Samsun'u haritadan silse davul çalıp oynayacak haldeyim :)

Duško Milinković

Stratejik hata. İlkadımda chp mhp'yi desteklemeliydi. Atakumda ise MHP chp'yi desteklemeliydi. bu seçim işini bir türlü öğrenemediler.

kuzey55

Samsunlu olmaktan tiksindiğim anlardan birisindeyim şuan.derdim parti değil.ulan Samsunlu değil bu adamlar.Samsunsporla ilgileri yok.ve bu erdoğan tok başkanlığında bi çivi bile çakmamış birisi.yazık...

eprianu

AlıntıSamsun'da seçimler sonuçlanmak üzere. Hiçbir ilçe için propaganda yapmadık, ancak İlkadım ilçesinde Samsunsporlu olarak Necattin Demirtaş'ı destekledik açık açık. İlkadım'da seçimleri Erdoğan Tok kazanmıştır. Hani Trabzonlu ve Trabzonsporlu olan. Yarın bir gün Gazi Parkı'nda bulunan Store kapatılırsa kimse şaşırmasın. Her şey için eline, yüreğine sağlık Necattin Başkan. Senin tek suçun Samsunlu Samsunsporlu olmandı. Eğer Trabzonlu ve Trabzonsporlu olsaydın şu anda sen başkandın. Biz seni Necattin Başkan olarak değil "Samsunsporlu Necattin Başkan" olarak anacağız. Yolun ve bahtın açık olsun...

https://www.facebook.com/BuAskinRomani/photos/a.208402422574967.50610.188827157865827/618143168267555/?type=1&notif_t=like

Gorkem

Samsunsporlu olup ilkadımda Necattin Demirtaşa oy vermeyenler bundan sonra Samsunspor diye zırlamasın..

Theofanis Gekas

ilkadımda mhpye oy vermeyen chpli,atakumda chpye oy vermeyen mhpli yalandan ağlamasın...