2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Abı her beledıyeye trabzonlu adamı gosteriyorsun her tarafımız trabzonlu oluyor sonra bu sehirde mücadele et.  Ben emin abiye acıyorum bu arma pesinde ruh saglıgından olanlara.  cıldıracağım yaaa!!!

sadece55

Arkadaşlar seçimi Akparti kazandı gibi birşey..Yapacak birşey yok hayırlısı olsun.Bir daha da kimseden Samsunlu aday hassasiyeti beklemeyelim.Belki bu seçimi kaybetmekte Necaattin başkanında hataları oldu ama kaybedildi işte yapacak birşey yok. NOT: Anahtar paspasın altında...

Sadece Samsunspor

Baslicam partisine Samsunlu aday istiyoruz ulan

Dartagnan

İnsallah store u elimizden alırsın insallah!!!  o zaman neler olacak diyeceğim ama pardon lafımı geri aldım.

ask55

maalesef hem ntvde hem haberturkte ilkadımda ak partı actı farkı.

Ayberk

İlkadım'ı da kaybettik Samsunlular olarak. Siyaseti hiç bir zaman sevmedim, güncel hayatta desteklediğim bir parti de yok ama; yalan yanlış anketlerle insanları yönlendiren Chp il teşkilatına selam olsun buradan ;)

Sioux

Of-Çaykaralı müteahhit Erdoğan aç kazanırsa, bizden siyaseten hiç bir halt olmadığının göstergesidir.
Çaykara'da doğmuş. Çocukluğu Ordu'da geçmiş. Sülalece fanatki TS'li olup Kazık kadar herifken iş için Samsun'a gelmiş. Buradaki lobici abilerinin himayesinde sakallı öz abileriule birlikte inşaat işine girmiş. Samsunla alakası olmadığı halde lobinin adamı olarak önce eski İlkadım'a belediye başkanı yapılmış, sonra da yıllarca hiç bir iş yapmadan maaş aldığı TBMM müşavirliğine getirilmiş bir zat. Yani bir Samsunlu'da olması gereken ne varsa tersini bünyesinde taşıyan biri. Tipe bak, Allah bakıp da halimize şükredelim diye yaratmış sanki.

Bitmiş bir şey yok ama şu tablo bile moral bozucu. Bu adama oy veren biri gelip de Samsunspor edebiyatı yapmasın. Yazıklar olsun.
Hadi Necattin Başkan, son anda vur darbeyi..

Sadece Samsunspor

Samsunspora dair hicbisey birakmayacak erdogan tok bakin gorun ts clublar cogalacak. Samsun ts maclarinda bol bol yer verilecek

Mert

Vedat bok vardı değil mi soktun burnunu?

kuzey55

geçmş olsun arkdaşlar.son kalemiz yıkıldı.nefret ediyorum bu şehirden  :kafa: :kafa:

eprianu

İlkadım gitti gibi. Geçmiş olsun. İnşallah kapatılmaz ama parkın içindeki Store kapatıldığı gün acaba
Samsunsporlu olup bu adama oy verenler utanmayacak mı? Yok utanmazlar zannetmem  :-X

Gorkem

red_white

Sadece Samsunspor

Bir gun eger Samsunun biyerinde basa gelirsem size soz burayada yaziyorum komple Samsunlu calistiracagim trabzonun t si olmayacak

eprianu

Bür rüya olsa da %23'lük açılmayan oyla Necattin Demirtaş alsa  :(