2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

Dartagnan

Gecmıs olsun. Hepımız anahtarı bırakıp cıkalım su lanet sehırden yazıklar olsun !!!

Sadece Samsunspor

Yaziklar olsun erdogan toka oy verenlere

ask55

red_white

yazıklar olsun Samsunsporlu olupta erdoğan aça verenlere!!!

Furkan

eprianu

Diğer ilçelerde çıkan sonuçlara saygı duyarım. Ama İlkadım da necattin Demirtaş dururken başka partiye oy veren kişiler açık söylüyorum Samsunspor naraları atmasın. Yazık günah ya

ask55

Alıntı yapılan: Furkan - 30 March 2014, 23:30:27
Ntv hangi kaynaktan alıyor ki verileri?
bılmıyorum.

şuan sandıkların %51 i açılmış.

MHP 38.9

AKP 37.5

kuzey55

yazıklar olsun ya.erdoğan tok ne yaptı başkanlığında neyine bkıp oy verdiniz beeee :kafa: :kafa: :kafa:

ask55

şuan kafa kafaya geldiler.bu seçim sabaha kadar sürer ilkadımda.

erkutdem55

Ben de trabzonlu savcı beni 1 yıl men etti diye üzülüyordum.Samsunun ortasında afedersiniz trabzonlular .ikse kimse bişey demez bu memlekette.bu saatten sonra savunduğumuz değerlerin bi anlamı yok.ben mhpyi sevmeyen biri olarak gidip necattine attım oyumu trabzonlu ve trabzonsporlu beni yönetmesin diye.33 yaşında anladım ki ben yıllarca boşuna kıçımı yırtmışım.Maalesef ''burası her değil,şehri samsun'' değilmiş.

ramcQ_55

Samsun merkez ilceler resmen lazlarin eline gecti yaziklar olsun

Sadece Samsunspor

Furkan

Fark beklerken yıkıldım. Kim nereyi alıyorsa alsın İlkadım kalmalı. Sonu mutlu olur insallah.

Mert

Bu sayfa süperlige çıktığımız sezon transfer döneminin son gününü hatırlattı bana martinde deniyordu bance çıkmıştı :) ama ilkadıma gerçekten yanıyorum.erdoğan tok ne yaptı allah aşkına İlkadım için ne buldular bu adamda anlamıyorum.