2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

brigand

İki tarafta manipüle edildiğini söylüyor. CHA ve AA'nın oranları arasındaki fark açıklanacak seviyede değil. Elektrik kesintileri haberleri doğrulanıyor. Gerçekten de çok kötü bir tablo ülke için.

eprianu

Açılan sandık : % 27,52

Necattin Başkan 40 oyla önde  ;D

Duško Milinković

İnşallah ilkadımda Trabzonlu kazanmaz.Ancak samsun ak parti skm kazandık diyor.İnşallah yanılırlar.

eprianu

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 30 March 2014, 22:32:58
İnşallah ilkadımda Trabzonlu kazanmaz.Ancak samsun ak parti skm kazandık diyor.İnşallah yanılırlar.

Nasıl diyorlar ki bunu  :o

Duško Milinković

Alıntı yapılan: eprianu - 30 March 2014, 22:35:03
Nasıl diyorlar ki bunu  :o

Ben de tam anlayamadım.ancak sandık görevlileri sonuçları özel bir programla gönderiyorlarmış.Oradan olabilir.

sercan5592

internet sıtesıne gore 300 oy fark var atakumda akparti önde sen nerden bakıyosun 3000 oy fark olduğuna

eprianu

Uzun bir aradan sonra fark 100 oya çıktı Erdoğan Tok önde.
Açılan sandık %30

eprianu

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 30 March 2014, 22:54:25
internet gec veriyor skm de online dan bakiyoruz

Skm de kaç gürünüyor trabzonlu trabzonsporlu erdoğan tok

cgr

CHP SKM şu an önde olduğunı belirtiyor. Daha Mimar Sinan ve Cumhuriyet Mahallelerindeki oylar gelmedi. Bu 2 mahallede CHP önde büyük farkla. 2000 falan değil yani

eprianu

Fark 200 oya çıktı İlkadım'da açılan sandık %32  :(

sercan5592

chp skm de moraller bozukmuş akparti önde demek ki gerçekten

ramcQ_55

Fatih mahallesidemi akp ye verdi anlamadim fark gittikce aciliyor...

berusa55

55cem55

sirf akp yi kurtaralim diye samsunlu birini trabzonluya yedirdigi icin yaziklar olsun bu millete

Furkan

Şuan 600 küsür oy farkı görünüyor ama ben  umutluyum 2009 seçimlerinde bir ara 3. sıradaydı mhp ilkadımda sandıkların açılma oranı arttıkça öne geçeçeğini düşünüyorum aksini düşünmek bile korkutucu