2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Kaya

Sadece Samsunspor

Ilkadimda kesinlikle necattin baskana kazandirmaliyiz erdogan tok demek daha fazla ts yanlisi grup demek. Diger belediyelerden zaten umudumuz yok

Sercan

Her zaman dediğim gibi Necattin Demirtaş ilkadım'ı alsın. Gerisi pek önemli değil..

özkan

Tabii ki kafamda belli kırmızı çizgiler var oy anlamında ama asıl kıstasım Samsunspor,Samsuncu Samsunlu olması adayların.iNŞALLAH Samsunspor'luyum diyen bu kıstasları göz önünde bulundurur.

Yoksa 62-1'de adamlara söv,sandıkta kendi hemşehrini sat.Müthiş bir tezat durum.

Hayırlısı olur,sandııktan Samsun çıkar umarım.

Dartagnan

Samsunsporluluk düşüncesi Büyükşehir de işlemiyor ne yazık ki ...

Burak

Erdinç tam siyaset yapmışsın ne etliye ne sütlüye  :D

eprianu

Samsunlu, Samsunsporlu aday bulmakta zorlanıyoruz. Ben zaten diğer ilçelerden vazgeçtim.
Çünkü ne olursa olsun Samsunsporumuza yaramayacak. Ama İlkadım düşmesin, ben İlkadım'ı
Samsunspor'un son kalesi olarak görüyorum. İnşallah Necattin Demirtaş kazanacaktır.

sadece55

Alıntı yapılan: Burak - 28 March 2014, 20:37:00
Erdinç tam siyaset yapmışsın ne etliye ne sütlüye  :D

Kendi düşüncemi söyledim.İlla ki hedef göstermeye taraf olmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Sioux

Bugün Samsunspor'umuzun saat 14:00'te maçı var.
Diğer partileri bilmiyorum ama CHP İlkadım saat 13'te yürüyüş yapacakmış. CHP Atakum ise daha net, tam 14'te!

kuzey55

Samsunspor için mhp adayları dışında alternatif yok bence.ne akp ne chp adayları işimize yaramaz.

Sercan

Necattin Demirtaş için Samsunspor maçından sonra saat 16:00'da yapılacakmış yürüyüş. .

Forvetim

niyet neyse akıbet odur, Samsunsporumuza ve maçlarına önem verenlerle aklına dahi gelmeyenler arasında seçim bizim. yarın kapısını çaldığımızda Samsunspor için kimden ne isteyebiliriz ve ne alabiliriz diye düşünerek kararımızı verelim. partisi önemli değil, Samsunlu mu Samsunsporlu mu buna bakmak bu formaya bu armaya gönül verenlerin tercihi olacaktır diye düşünüyorum.

ali ihsan

Seçimlerin kazasız belasız ve şaibesiz geçmesini diliyorum.Büyük Türk Milleti için hayırlısı ne ise o çıksın sandıktan inşallah...

sadece55

Yine samsunsporun sözde kullanildigi ozde benimsenmedigi..ben samsunsporu sevmem seveni de sevmem diyen insanlar yipranmadigi bile bir secim sureci yasadik..sehir de tek kale kaldi o da yarin duserse anahtar paspasin altinda diyip cikalim

beşnumara

Atakumda chp 3. Sırada olur :D ;)