Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Bu da çok önemli rakibimize göre konum belirlemeliyiz.Ordu ve Mersin Playoff ta bizim için daha iyi rakipler olacağını düşünüyorum.

eprianu

İşin içinde birşey var mı bilmiyorum ama bize gelince kral kesilen takımlar Ankaraspor ve İBB'ye
güle oynaya maç çıkarıyorlar. Bu şartlarda ilk 2 çok büyük başarı olur.

samsunmania

Bize aslan kesilen Buca yerlerde süründü maç boyu. Azıcık oynasalar yenerlerdi Ankarayı. Artık göbeğimizi kendimiz keseceğiz demek ki.

Ellibeş Numara

Ankaraspor önümüzdeki hafta yani 33.hafta BAY geçiyor. Şuan ankara ile puan farkı 9, urfayı yenersek 6'ya iner. 33.hafta da yenersek, ankara ile aramızdaki fark 3.. Her an herşey olabilir bu ligde.

Sadece Samsunspor

##kdc##

3 tribünün birden Galip Öztürk diye tezahürat yaptığı Samsunspor'umuzu da daha çok kullanıp atarlar.

Bir de Ankaraspor'a İBB'e laf ediyoruz, taraftarları yok diye..

kuzey55

ne vardı bütün stat galip öztürk diye inlettiniz stadı.bazen utanıyorum şu taraftardan

eprianu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 March 2014, 18:16:58
ne vardı bütün stat galip öztürk diye inlettiniz stadı.bazen utanıyorum şu taraftardan

Vallahi hocam biraz para ver senin dev afişini asar bazıları.
Kimisinin hayatı armaya adanmış kimisininki paraya...

özkan

Bu arma üzerinden oynanan oyunları yorumlayamayacak kadar tecrübesiz trübünlerimiz var,bunun  bir diğer ispatı takımın yarısı soyunma odası merdivenlerine yürümeye başlamışken takımı trübünlere çağrıyo olmalarıydı.

Ben Samsunspor'luyum demekle olmuyor o iş.

utb 55

kuzey55

SametYılmaz55

Arkadaş üsttekilerin hiç biri mi kaybetmez ya

celebi

kuzey55

bu adanayı yenmemiz lazım.beceriksizler çok

red_white

balıkesirden nefret ediyorum inşallah çıkamazlar :kafa: