Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sioux

Özel değil genel genel
Adnan değil Bodensee Bregenz ;)

Duško Milinković

Şöyle bir şey aklıma geliyor. Taraftarımız karınca kararınca takımı deplasmana götürmek için bir miktar para topladı.Emeği geçenleri tebrik ediyorum.Ancak yine taraftar olayları nedeniyle ciddi bir para cezası aldık. Zarar daha çok olmuş gibi duruyor. Sahaya koltuk kırıp atmayı nasıl engelleyebiliriz bilmiyorum ama her kırılan koltuğun parasını Samsunspordan alıyorlar. Kırılan koltukların sahaya atılması sonrasında olaylar daha çok alevlenmiş gibi duruyor..Taraftarlarımızın biraz daha sakin olmaları gerekiyor.Sonuçta olayların zarardan başka hiçbir getirisi olmuyor klübe.

Sioux

Birazdan küfür etmeye başlar
Sonra ağlayıp, zırlar beni siteden atıyorsunuz diye.
Saymadım ama bu küfürden dolayı 15. atılışı olabilir. ;)

Ellibeş Numara

Bu arada, burada AKILLI OLACAK birisi varsa, o sensin Adnan!

Ertuğrul Sağlam

Site degil mit teskilati; nasil takip edebiliyorsunuz bunlari  :D

CurvaSs

Alıntı yapılan: adnan - 27 March 2014, 19:29:36
dar kafalarinizla burda sayin basbakanimiza atip tutamazsin bi bildigi vardir ki youtube twitter ne zikkimsa kapatmisdir. akilli olun. kendi cocukunu yönetemeyen insanlar burada devlet adamlarinin isine karisamaz atip tutamazlar!!!

sen sevmiyorusn diye bizde mi sevmeyecez BASBAKAnIMIZ RECEP TAYYIP ERDOGANI . R.T.E

herkesin bi siyasi görüşü var ama burda böyle saçma şeyler yazmıyor kimse, yazıya bak ya sinirlerim bozuldu akşam akşam.

Sioux

Evet kardeş. Nalkapon, Bodense, Beregenz, 55melek55, orhanrte şimdi de adnan olmuş.
yazısından belli zaten.
iki mesaj kalmaz küfüre başlar.

erkutdem55

Ülkenin haline üzülmekten Samsunsporumu bile düşünemez oldum  :'(

Ayberk

Burak

Ula forumdaki Akplilerde gizli galiba bir tanesi savunmamış Adnan'ı  arkadaşlar adam kendine oy vermeyen kesimi silmiş biz youtube a twitter a facebook a her türlü gireriz. Kendisine oy verecek insanların teknoloji ile imtihanını bildiği için amacı bu işleri kendi seçmeninden uzak tutmak . Yoksa internette 10 dakika duran bir videoyu yasaklasan nolcak çoktan iş işten geçmiştir. . Tablet bilgisayardan bile twitter ve youtube giriliyor en nihayetinde :)

Sioux

İstanbul'da daha cuma vakti olmadı Bilal oğlan.  :P

kamuri

doðan

Arkadaşlar sitede siyaset yapmak ve küfür hakarete dikkat ediyoruz. . Özelden yazışın lütfen

celebi

adnan