2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

55cem55

şuan net soyleyebilirim ki adamlar bizden çok daha milliyetçi ve akıllı admlar ölümüne osman genç'i ve erdoğan tok'u destekliyor bizim samsunlularda izliyor.yapmayın arkadas adamlar fanatik bizdekiler daha haberi yok çarşambalı termeli bafralı kavaklı bir olsunda gözünü seveyim su adamlardan kurtulsun.canik'te atıf yılmaz mutlaka almalı ilkadımda demirtaş aynı sekilde bildiğin oralardaki yarış ts samsun mucadelesine dondu.buyukşehirde ne kadar sevilmesede yusuf ziya olmalı..

altunay

Büyükşehir mhp Ferhat gunaydin İlkadım mhp Necattin Demirtaş Atakum chp metin Burma Canik akp osman genç  Tekkeköy chp hayatı Tekin

Burak

Büyükşehirde Mhp yarışta değil arkadaşlar boşuna gaza getirmeyelim bence kimseyi Her türlü  Akp ve Chp arasında geçer rekabet olur mu bilemem  YZY kazansa bile bir 10 puan falan fark atamayacak her ne kadar biz bu halkı eleştirsekte yerel seçimde hakikaten aday çok önemli adama soruyorsun İlkadımda Necattin Büyükşehirde YZY diyor mesela . Ayrıca kaldı ki bizim halkımızda oyumuz boşa gitmesin gibi değişik enteresan bir zihniyet var. O yüzden ya sevmediği adamın karşısındaki güçlüye veriyor ya da sevdiği adama güçlüyse ona. Tekkeköy'de adam Akp seçmeni belediye de Hayati Tekin'e atıyor. Bence Yzy büyükşehir'i alır İlkadım'da kıran kırada bir mücadele olacak bütün adaylar yüzde 30u geçebilir o derece Necattin 1 adım önce yine de Vedat  Yılmaz'ı da boşlamayın .Canik'i bilemiyorum ama insanlar Osman Genç'ten memnun gibi duruyorlar. Atakum'da Metin Burma'nın yıkılması bence çok zor . Tekkeköy en garantisi belki de Hayati Tekin ,

Ertuğrul Sağlam

Seçime iki gün kala bende kendi düşüncemi söyleyeyim.

Büyükşehir'de Yusuf Ziya YILMAZ'a oy vereceğim 

İlkadım'da Üç büyük siyasi partiyede oy vermeyeceğim. varsa adayı Bbp oy vereceğim.

Canik'te Atıf Yiğit'in

Atakum'da İshak Taşçı'nın kazanmasını isterim.

Muhtar adayım Şerif Yavşan  :)

cgr

Klasik Ertan Abi işte... :)

Büyükşehir'de Tarık Cengiz, Atakum'da Metin Burma oy vereceğim isimler. Gerçi isimler önemli değil, önemli olan Atatürkçülük...

beşnumara

Şahsi görüşümdür kim Samsunspor'un yanındaysa oyum onadır. İsimler zaten belli.

Atakumlu

Büyükşehir : Yzy
Atakum     : Çamaş-Taşçı-Burma sıralaması olur bence
İlkadım      : Necattin-Tok-Yılmaz
Canik        : Büyük bi farkla Genç alır ... 

Bunlar da benim fikirlerim ... Ayrıca Atakum ve İlkadım da 3 parti de biribirine yakın oylar alır ...

mehmet yılmaz

Maalesef bu seçim bir yerel seçim olmaktan çıktı.
Samsun da dahil yerel icraatlarla ilgili doğru dürüst bir şey konuşulmadı.
Her kesimin farklı endişeleri var.
Ben de ülkem ve geleceğimiz adına mevcut kişilerin devamı halinde büyük bir endişe besliyorum.
Oylarımı MHP ile BBP arasında pay edeceğim.
Keşke zihniyetler değişse ancak zihniyet, ihtiras değişmiyor sanırım, inşallah kişiler değişir.

ask55

80 lerde birbirini öldüren mhp ile chp ittifakta.

chp zihniyetinin bir ürünü olan 28 şubat'ın, en büyük mağdurlarından biri olan ve liderinin yurtdışına kaçmak "zorunda" kaldığı cemaat ile chp işbirliğinde.

içeriği her ne olursa olsun , yurtdışı örgütlerin ülkedeki tüm kurumlarda yapılandığı, tüm kurumları kozmik odaları bile dinleyebildiği hatta görüntüleyebildiği bir gerçek.

Bu örgütlere gerek medya, gerek banka gerekse oy anlamında yardım ve yataklık eden cemaat chp mhp üçlüsü bana göre inanılmaz bir gaflet içindeler.

Cemaat kılıçdaroğluna görüntüleri , dinlemeleri önceden servis ediyor ve yönlendiriyor.Kılıçdaroğlu da buna göre siyaset yapıp hükümeti vurmaya çalışıyor.

Diyeceksiniz ki kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok.Var tabiki.

Bu vatan hainleri ülkenin her kurumunu dinleyip görüntülerken siz neredeydiniz ? Nasıl olurda ne istedilerde vermedik dersiniz nasıl olur da engel olmazsınız.Veya nasıl olur da kafanıza göre şu haberi yapma, şu gazeteciyi gönder, şurdaki araziyi şu adama ver vs. dersiniz.

Sen devleti böyle yönetirsen,senin devletini de böyle yönetirler.

Son olarak ; bu olanlardan sonra hala nasıl akp ye oy veriyorlar insanlar diye düşünenler var.

Mhp-Chp-Cemaat üçlüsü nasıl bir araya gelip omurgasız davranıp ittifak kuruyorlarsa aynı şekilde insanlar da akp ye oylarını veriyorlar.

Şu dönemde muhalefetinden hükümetine tüm siyasetçiler temizlenip yeni yüzler yeni vizyonlar gelmediği sürece asla belimiz doğrulmaz.

Tufan

İlkadım harici doğru bildiğimden şaşmayacacağım. Şu donemde hırsıza oy veren hırsızlığa ortaktır benim gözümde.

beşnumara

Tufan dediğinde haklısın da şu ülkede başa gelip de çalmayan varsa söyle bilelim ;) kimi az çalmıştır kimi çok çalmıştır.
Her ne olursa olsun Samsun kazansın Samsunspor kazansın. Sonuçta bu bir yerel seçimdir.
İnşallah bu seçimde Samsunlu olmayanlar gerekli dersini alır da önümüzdeki yıl genel seçimlerde Samsun'u temsil edecek Samsunlu aday görürüz.

Tufan

Abi her gelen çalıyor diye bi mantık olamaz ya başka bir hükümet olsa en az 4 5 kete istifa ettirildi. Şuan bariz otokrasi ile yönetilir olduk ve yerel seçimi geçti en azından büyükşehirler için.

mehmet yılmaz

Neyse beyler, genel siyaseti bir kenara bırakalım yine.
Zaten günlük hayatımızda yeterince gerginleştik.
Sadece Samsun ve Samsunspor ile ilgili durumu konuşalım.

south_london

meraktan soruyorum. Bu cikan ses kayitlari montaj oldugu soyleniyorda neden montaj oldugu kanitlanmiyor? Uzaya roket gondermek degil bu kolay olsa gerek.  :kanka:
Sayin Mehmet Yilmaz; Samsun sehrinin ve Samsunspor klubunude cok yakindan ilgilendiriyor gundem diye dusunuyorum. Sanayi tesvigine alinmayan Samsun, Ankaraya hizli tren yapilmayan Samsun, yillardir 2.ligde takilip kalan Samsunspor.  :rulet:

mehmet yılmaz

Sevgili Çeçen milis :)
Dediğin gibi, genel siyaset, Samsun ve Samsunspor'u doğrudan ilgilendiriyor. Lobiler, teşvikler, klikler, kadrolar...
Ancak söylemeye çalıştığım şey biz bu forumun geleneği üzere yine de yerel siyaset üzerinden konuşalım. :ok