Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

south_london

skype`i kapasinlar isde yapamayalim.

Levent ÖCAL

Aşırı bağımlılık ve fanatizme neden oluyor diye bizim forumu da kapatmasınlar sakın  :D

berusa55

27 March 2014, 18:24:33 #40038 Son düzenlenme: 27 March 2014, 18:29:11 berusa55
Sahamız kapanmamış...  ;)

8- SAMSUNSPOR Kulübünün, 23.03.2014 tarihinde oynanan ANKARASPOR A.Ş. - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 36.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle SAMSUNSPOR Kulübü'nün, toplam 62.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

red_white

ben yanlış maçamı gittim çirkin ve kötü tezahürat nedir

Ertuğrul Sağlam

Bu habere çok sevindim....
Ankara maçında küfür edilmedi ki bireysel edilen küfürler kulübe cezayı gerektiriyormu?

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 27 March 2014, 18:36:36
Ankara maçında küfür edilmedi ki bireysel edilen küfürler kulübe cezayı gerektiriyormu?
Bir kişi bile küfür etse ceza veriliyor artık. Örnek olarak Rize - Gs maçında, maçtan yaklaşık 1 saat önce misafir tribününde bulunan 15-20 kişilik bir taraftar topluluğundan bazıları küfür etmiş. Ve gs'ye para cezası verilmişti.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 27 March 2014, 18:36:36

Raporda 10 saniye süreyle koy şu i...lere
ve süresini bilmiyorum sahaya ineriz a.... s.... tezahüratları yaplıdığını yazmış maç gözlemcisi.

emre__ss

Koyun şu i...lere yüzünden bize ceza verdiyseler balıkesir maçında adamlar bize aynı tezahüratı 90 dakika susmadan söylediler onlar ceza aldı mı merak ediyorum.

lato

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 27 March 2014, 17:55:17
youtube 'a de engellenmış buyur burdan yak...

Umut şu ana kadar Twitter'a asıl amacı ses kayıtlarının yayılması olan engelleme kararı saçma sapan bir karardı. Ama şu an Suriye'yle ilgili yapılabilecek operasyon vb. konuşmalarının ses kaydının yayınlandığı söyleniyor. Engelleme kararı büyük ihtimal bununla ilgili olmuştur. Bu son ses kaydını yayınlayan ve yayınlatanın vatan haininden de bir farkı yoktur. Bu bir siyasetçi ya da başka biri hakkında değil. Resmen devlet sırrını ifşa etmektir ;)

Sioux

Ne alakası var? Aynı ses kaydını izlesene.com'dan da yayınlayabilir. Başka bir siteden de.
Ayrıca dinleyen vatan hainiyse ya 4 adam gönderip, 8 bomba attırırız deyip savaş çıkarmak isteyenler ne oluyor? Devlet adamı mı?

lato

Alıntı yapılan: adnan - 27 March 2014, 19:29:36
dar kafalarinizla burda sayin basbakanimiza atip tutamazsin bi bildigi vardir ki youtube twitter ne zikkimsa kapatmisdir. akilli olun. kendi cocukunu yönetemeyen insanlar burada devlet adamlarinin isine karisamaz atip tutamazlar!!!

sen sevmiyorusn diye bizde mi sevmeyecez BASBAKAnIMIZ RECEP TAYYIP ERDOGANI . R.T.E

Kardeş siyasete dökme işi başbakanı sevmene laf eden olmadı. Arkadaşla başka bir konu üzerinden konuşuyoruz şu anda da özelden devam ederiz uzatmaya gerek yok daha

Dartagnan

Sen sevıyorsun dıye ben de mı sevmek zorundayım.  Yanı illa laf ettireceksiniz su forumda. Bi bildiği olduğu aşikar.  Dar kafalarımızla (!) bunu dusunuyoruz.  Atıp tutulamazmıs.  Sen gel burda yazanlara hakaret et tehdıt et sen değil de ben dar kafalı olayım güzel bu iş ;) ayrıca sen kim oluyorsun ki benim eleştirme hakkımı engelliyorsun. Ama doğru süregelen durumda engellemeler arttı zaten.  Sende sayın başbakanın sayesinde baya etkilenmişsin.  farklı düşüncelere tahammülü olmayan bi grup oldunuz zaten başımıza.   Padişahım çok yaşa demeliyiz herhalde.  baksana eleştirilemezmiş sayın başbakan.  Vay beer

Sadece Samsunspor

Adnan topu topu 16 mesajin var siteye siteyi karistirmaya mi geldin

Ellibeş Numara

Adnan burada artistlik yapma kimseye.! Bu site de her siyasi görüşten insan var. Birçok kişi birbirini tanır, farklı siyasi görüşlerde olsakta ortak sevdalarımız var. VATAN gibi, SAMSUNSPOR gibi mesela.. Neyse ben kime ne anlatıyorum ki.