2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

CurvaSs

26 March 2014, 23:57:55 #345 Son düzenlenme: 27 March 2014, 00:02:37 CurvaSs
ben büyükşehir'de mhp'nin o oyu alacağını sanmıyorum, hayır belki köyler falan da dahil edildiği için kendi oyundan daha fazlasını alabilir ama fuatavni'nin anketindeki mhp oyu çok uçuk görünüyor. bazı anketlerde de chp mhp'nin yerinde görünüyor.

gezici araştırma Samsun (isim yanıltmasın gezi parkıyla alakası yok)

fuatavni'nin anket Samsun

çok saçma yani iki anket de. artı olarak fuatavni'nin anketinin yalan olduğu bdp'nin 1.4 küsür oy almasından belli, samsun'da bdp 1.4 alabilir mi???

not: hatta 1.65'miş... ilk anket normal gibi duruyor aslında, chp yakın olabilir akp'ye, fuatavni'nin anketinin bdp'nin oy oranından saçma olduğu anlaşılıyor.

berusa55

Anketlerin hiçbirine itibar etmemek lazım...

Samsun'umuzda BDP şerefsizlerinin bir önceki yerel ve genel seçimlerde oy oranı % 0...

CurvaSs

Alıntı yapılan: berusa55 - 27 March 2014, 00:06:38
Anketlerin hiçbirine itibar etmemek lazım...

Samsun'umuzda BDP şerefsizlerinin bir önceki yerel ve genel seçimlerde oy oranı % 0...

gezici araştırmanın anketi doğru olabilir, 13 gün önceki anket gezici araştırma şirketinin ama fuatavni'nin paylaştığı anketin yalan olduğu çok açık, hani çookk açık yani bdp 1.65 oy alabilir mi samsun'dan? hayır.

Ertuğrul Sağlam

27 March 2014, 00:35:38 #348 Son düzenlenme: 27 March 2014, 01:24:48 Ertuðrul Saðlam
Bdp'nin Samsun teskilati varmi ? Bildigim kadari ile Samsun'da adayi'da teskilati'da yok.
(Simdi ysk sitesine baktim Samsun'da Bdp adayi yok)

Arkeomen

Bunlar anketten çok temenni ye benziyor   ;D

Ayberk

Onu bilmem de İlkadım'da Chp'nin %31 oy alma ihtimali bence hiç yok. E.Tok ile Necattin Demirtaş arasında yarış olur. Chp ne kadar az oy bölerse Necattin Demirtaş'ın kazanma ihtimali o kadar artar. Daha karmaşık bir durum Atakum için de geçerli. Orada hem Chp hem Mhp adayları güçlü duruyor, hakkımızda hayırlısı olsun

Kaya

Fuatavni adlı şahsın paylaştığı oy oranlarına yönelik anket,akepenin masasına gelen anket arkadaşlar.Daha önce birçok kez yazdı.Ayrıca orada ismi geçen bdpnin batı yapılanmasını hepimiz biliyoruz.Samsun'da adayları da mevcut.Hafta sonu seçim sonuçları büyük ölçüde bu şekilde  sonuçlanacak yzy kazanırsa da kıl payı kazanacak...

Ayrıca Necattin başkan forever  :holey:  :ok

Sioux

Çok sağlam kaynaklardan aldığım bazı bilgileri paylaşayım.
Atakum'da AKP'nin Rizeli adayının havlu attığı söyleniyor. Bizzat kendi seçim koordinasyon merkezindekilerin ifadesi buymuş. MHP'nin Çarşambalı adayının önde olduğu belirtiliyor. Bunun temel sebebi ise listesinde yer verdiği bazı isimlerin Atakum'un köyleri ve Atakent ötesinde nüfuzu olan kişiler olmasıymış.

Tekkeköy'de Hayati Tekini'in önde olduğu biliniyor.

Canik'te Atıf Yiğit az farkla da olsa Osman Genç'in önündeymiş.

İlkadım'da ise Necattin Demirtaş'ın yine birkaç puan farkla önde olduğu söyleniyor. Ardından fanatik TSli Erdoğan Tok geliyormuş.
Ayrıca Erdoğan Tok'un Trabzonlu vatandaşlarla başbaşa kaldığında onlara Trabzon memleketçiliği propagandası yapıp, Necattin Demirtaş'ı belediyeye hep Kavaklılarla doldurmakla suçladığı duyuluyor.

Büyükşehirde ise Y.Ziya Yılmaz 7-8 puan öndeymiş. MHP adayı ise onu takip ediyormuş.

Sercan

Necattin Demirtaş kaybetmesin de gerisi önemli değil. Çünkü trabzon lobisine karşı en büyük savaşı İlkadım'da vereceğiz...

ask55

bence sürpriz olmaz.

büyükşehiri akp
ilkadımı mehape
atakumu cehape
canik'i akp alır.

Duško Milinković

Ben büyükşehiri ak partinin. Canik,ilkadım ve atakumu mhp'nin alacağını düşünüyorum. Samsunlu aday göstermemenin cezasını çeksinler.akıllansınlar.

55.hakan

Yusuf Ziya dan kurtulmak isteniyorsa Chp ye verecek arkadaşlar Mhp ye vermeli büyükşehirde.Tabii Samsunspor hakkındaki görüş durumu da önemli Mhp li adayın.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: ask55 - 27 March 2014, 15:45:39
bence sürpriz olmaz.

büyükşehiri akp
ilkadımı mehape
atakumu cehape
canik'i akp alır.
Kardeş sende tayyip erdoğan gibi başlamışsın cehape, mehape demeye.. Bu partilerden bahsederken Chp, Mhp diye bahset. Kendi partilerine akape dense bas bas bağrırlar. Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi, başkasına yapma.. (Bu sözüm, tayyip erdoğan'a ve sanadır)

lato

Alıntı yapılan: 55.hakan - 27 March 2014, 15:57:33
Yusuf Ziya dan kurtulmak isteniyorsa Chp ye verecek arkadaşlar Mhp ye vermeli büyükşehirde.Tabii Samsunspor hakkındaki görüş durumu da önemli Mhp li adayın.

Mhp'nin adayı için TS'li denilmişti yanlış hatırlamıyorsam burada. Doğruysa eğer sırf YZY'den kurtulmak uğruna TS'li bir adamı başa getirmenin anlamı yok

Theofanis Gekas

ferhat günaydın amasya taşovalı diye biliyorum,oraya biyerden gelmişmidir dedeleri felan onu bilmem,dedem ve benim ameliyatlarımı yaptı ve baya bıçak parası almıştı.aday olmadan öncede söylenen lafları biliyorum parayı çok seviyor diyordu herkes