PTT 1. LİG 31. HAFTA | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 March 2014, 22:23:47

« önceki - sonraki »

beşnumara

Playoffa ekigho ... ile gidilmez. Her maçı kazanalım direk çıkalım.

Sol Açık

Maçı seyredemedim, yorumları okudum ve maçı seyreden bir arkadaştan (tarafsız) dinledim.

Kaybetsek, ilk 2 olayı biterdi.
Kazansak, ilk 2 konusunda sadece ümitlenmezdik, avantajlı duruma geçerdik.
Berabere kaldık. İlk 2 şansı sürüyor, sürecek gibi de görünüyor. Bu takım Samsunspor, öyle adrenalini yükseltmeden sezon bitirmez. Son maça kadar bu iş sürecek. Bence Play-off'tan çıkacağız, ama direkt çıkma şansımız da sürüyor.

Hatırlatma olsun. Takımımıza sahip çıkmak gerek, eleştirileri abartmayalım. Artık seriyi sayamıyorum bile, yanılmıyorsam 9 galibiyet 5 beraberlikle yola devam ediyoruz. Çıktığımız sezon 29 maçta 55 puan almış, sezonu 32 maçta 58 puanla bitirmiştik. Şu an 53 puandayız. Böylesi bir kadro ve mali sorunlarla bu sonuç büyük bir başarıdır. Haksızlık etmemek gerek.

Duško Milinković

Durduk yere millete biber gazı sıkmışlar. Polislerin amirlerinin bu hatayı nasıl yaptıklarını anlamakta zorlanıyorum.

Dartagnan

Ya dus alıyorum yıne yanıyorum arkadas cayır cayır nasıl bı gaz lan bu :(

samsunmania

Bu takım taraftarımıza ve yöneticilerimize yapılan zulüme cevap hatırına süperlige yürümeli. Futbolcular ve camia bunu onur meselesi yapmalı.

GençKozluklu

Polis bugün adeta biber gazı kullanmak için kurulmuş bir makina gibiydi. Maç başladığında taraftar sığmayınca yan tarafa geçmek istiyordu. Oraya daoğru çoluk çocuklarda yönelmiş gidiyorlardı. BEn de o köşeye gidip geniş aı foto alma için gittiğimde bir anda polis biber gazı sıktı. Sebep diğer tarafa geçemk istiyorlarmış. Almışlar eline biber gazını sanki su tabancası. Öyleki adam foto çekerken bile sıkmış gözüme hedef alırken cameranın objektifine gelmiş. O halde çekilde footlarda var.

Bu polisleri doğrusu sevmezdim artık neredeyse nefret etmeye başladım. Pek çoğu eğitimsiz ve bir şekilde oraya torpille gelmiş köyde çok afedersiniz çoban olamayccak insanlar var aralarında.

samsunmania

Kolluk güçlerine milletin efendisi değil milletin hizmetkarı olduğunun benimsetilmesi lazım. Beline devletin tabancasını asan herkes kabadayılığa soyunursa bu iş olmaz. Biraz hazım sıkıntısı var maalesef.

erkutdem55

Neredeyse soruların hepsini kafadan c yaptığında polis olabildiğin bir ülkede,polisin duyarlı ve bilinçli olmasını beklemek çok da gerçekçi olmuyor maalesef.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 March 2014, 00:00:07
Ya dus alıyorum yıne yanıyorum arkadas cayır cayır nasıl bı gaz lan bu :(

bu gazı bulanın yatacak yeri yok zaten.otobüste İzmit'e yaklaşırken yanlışlıkla atkıya yüzümü sildim gene yandım.duş aldım hala cayır cayır yanıyorum :(

Dartagnan

Bende unutup samsuna gelirken gözümü kasıdım meğerse elim sıkıntlıymıs. Koymamla gözlerimin yasarması bir oldu da sol elimin üstü acayip yanıyor ya.

CurvaSs

limonla yüzü yıkamak lazım :) artı olarak biber gazı sıkmamalı polis orda tamam da, ulan 10 metre mesafeden o kalabalığa rastgele plastik mermi sıkmak nedir? nasıl bir şerefsizliktir? vicdanı olan insan bunu yapar mı, eline o silahı alıp nasıl ateş edebilir. bi arkadaşımızın gözünün 1 cm altına isabet etti o mermilerden bir tanesi, hesabını nasıl verecektiniz lan şerefsizler...

pardon bunların hesap verme gibi bi dertleri yok, biliyoruz bunu..

cgr

##kdc##

24 March 2014, 03:52:13 #223 Son düzenlenme: 24 March 2014, 04:03:51 ##kdc##
Biz Samsun'a daha yeni gelebildik. Erdem Abi iyi çok şükür, biraz yanıyor hala.
Bu gaz olayını çıkaran insanın Allah'ım bin belasını versin inşallah.

Bizim taraftarımızın büyük bir bölümü yine her zamanki gereksizliğini gösterdi kapıları kırarak içeri girdi. Daha maç başlamadan polis tarafından eksi duruma düştük zaten. Maç sonu Ankarasporlu Abdullah Karmil tartışma çıkarıp, bizim taraftarlar bu sefer de tribünlerdeki kapıları kırınca; 5 bin tane adamın sahaya atlamasına göz yummayacak olan polis gaz bombasını bastı üzerimize.

Yalnız gaz bombası zaten bizi felç etmişken plastik mermi sıkmak ne demektir. Allah'ım bin beterini üzerine  versin inşallah. Nasıl bir vicdansızlıktır bu, böyle şerefsizler şehit oluyor diye üzülüp kahroluyoruz bir de. Adamın gözünün yarım santim altından vurmuşlar, bu işin şakası olur mu?? Bir insanın hayatını karartmak bu kadar kolay mı? Ne yaptı bu adam, ne etti, tribünde koltuk kıran 5 10 tane gerizekalı yüzünden binlerce adamın üzerine plastik mermi ile saldırmak ne demektir??

Atakumlu

Alıntı yapılan: ##kdc## - 24 March 2014, 03:52:13

Bizim taraftarımızın büyük bir bölümü yine her zamanki gereksizliğini gösterdi kapıları kırarak içeri girdi. Daha maç başlamadan polis tarafından eksi duruma düştük zaten. Maç sonu Ankarasporlu Abdullah Karmil tartışma çıkarıp, bizim taraftarlar bu sefer de tribünlerdeki kapıları kırınca; 5 bin tane adamın sahaya atlamasına göz yummayacak olan polis gaz bombasını bastı üzerimize.

Cüneyt bizim taraftarın deplasmanlarda yaptığı itici hareketleri bende tasvip etmiyorum ve her zaman kızdım da ama dunku olayda turnikeler bozuk diye milleti once beklettiler sonra da kapıların uzerinden atlattılar ...