PTT 1. LİG 31. HAFTA | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 March 2014, 22:23:47

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

O polislerin cocuklarinada aynilari olur ins ayip be ayip. O orumcek beyninizle yesil sahalari karistiran asil kisiler polislerdir

özkan

stadlardan polisleri çek,ortam daha temiz olur.balıkesir deplasmanında da sadece bize yaklaşmaya çalışan balıkesir maratonundaki balıkesir seyircisini ölümüne joplayan yine bu polis.

sadece55

Ramazan SAL şerefsizi yine pislikler çıkartmıştır.Bu herifin Samsun Düşmanlığını çözemiyorum.Tatilde ilk fırsatta samsunda ama Maça gelince her pislik onda yine Yedek kulübesinden atlayıp duruyordu.

eprianu

Biz puan farkını bu gidişle kapatamayız. Zaten gerideyiz.
Tamam Ankaraspor zor deplasman bir puan iyi puan ama kazanmamız lazımdı.
Çünkü geriyiz, gerideyiz...

korayxyz

Eve puan olarak gerideyiz ama fikstür avantajımız var bunu unutmayalım. İçerde oynayacağımız rakiplerin tümü (mersin hariç) iddiası olmayan takımlar ve rahat alırız diye düşünüyorum. Deplasmanda zor maçımız ordu olacaktır ve oradan 1 puan almamız yeterli olur. Manisayla sondan bir önceki hafta oynuyoruz ve muhtemelen o zamana kadar manisa lige havlu atmış ve amaçsız kalmış olur. Adanaspor da kadro açısından bizimle boy ölçüşemeyecek bir takım en azından yenilmeyiz. Şunu da unutmamız lazım ki diğer rakiplerimizin daha birbirleriyle maçları var. O nedenle umutsuzluğa kapılacak bir şey yok. Bugün kötü oynadık ve buna rağmen 1 puanı aldık. Durmak yok yola devam :evet: :evet:

samsunum

fanatik samsunsporlu

karmil şerefsizin önde gideni zaten.galip ve göksu da çok terbiyesizlik yaptı

orhan

Bu osman özköylü sezon başından beri hocalığa yakışmayacak hareketlerde bulunuyor.Önce kendi oyuncularını ve daha sonra sahayı geriyor.Hakem desen tam bir faciaydı bütün takdir haklarını ankaraspordan yana kullandı.Bu ortamda tüm takımı kutlamak lazım zor deplasmandan bir puan da iyidir.Benim korkum ceza almak inşallah ceza almayız biraz daha sakin kalmalı ve dikkatli olmalıyız.

fanatik samsunsporlu

muzaffer4

Hayatımda ilk defa play off heyecani yasayacak olmak bile heyecanlandiriyor

ngonge

Gökhan Ünal'ın olmaması sayesinde 1 puan aldık gibi görünüyor. Tisdell bizi yıprattı ancak son hamlelerde kötü olduğu için kalemizde çok şükür gol görmedik.

En zor maçımızı oynadık sanırım, bundan sonra Ordu deplasmanı bir tek bu ayarda maç olur.
Ancak artık ilk çok zor, bu maçı almamız lazımdı bir şekilde. Son 7 maçtan 6 galibiyet almamız lazım. Ya da 5 galibiyet 2 beraberlik.

Ankara ve İBB playoff'ta karşılaşmak istemeyeceğim iki takım. Ondan playoff'a çıkarsak umarım bu ikisi direkt çıkmış olur.

kuzey55

ibb ve ankara dışında diğer takımlar bizden bile kötü oynuyo.playoffta tek umudum bu.

ilk 2 çok zor artık bizim seri galibiyetler almamız ve üstteki takımların şok puan kayıpları yaşaması gerek.

Tufan

maç sonu olayları izleyebileceğimiz bir video var mı?

özkan