PTT 1. LİG 31. HAFTA | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 March 2014, 22:23:47

« önceki - sonraki »

furkan5534

saha karışmasıyla ılgılı fotograf fılan yokmu

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: korayxyz - 23 March 2014, 17:07:11
Bugün özellikle 2. yarı gerçekten çok kötü top oynadık ama furkan sayesinde 1 puanı aldık.Hepimizin gönlünden galibiyet geçiyor ama sonuçta adamlar ligin en iyi takımlarından ve deplasmanda yenilmemek de önemliydi. Daha bitmiş bir şey yok diğer takımlar sürekli sürpriz puan kaybediyorlar ve bizim şu ana kadar kaybedilen puan diyebileceğimiz bir maç yok. İçerdeki 4 maçı da alırsak ve deplasma 1 galibiyet sıkıştırırsak araya; direkt olarak çıkmamızın önünde bir engel yok. Allah yardımcımız olsun..

aynen katiliyorum

Manisa ile aramiz 7 puana cikti. Play off garanti gibi suan. Stres yapmadan sahaya ciksak daha rahat oynariz. S.urfa macini yenelim gerisine bakariz artik.

Duško Milinković

İlk yarı takım iyiydi şu umarın ilk yarı sonundaki şutu gol olsa iş bitecekti.Ancak ikinci yarı oyundan biraz düştük.Özellikle ikinci yarının sonlarına doğru çok açık vermeye başladık. Aşırı stresli bir maç oldu. Tıpkı 1461 ile oynuyormuşuz gibi hissettim bir ara. Her türlü pisliği yaptılar.Yine de 1 puan iyidir.

Ollivanders

Bu takımdan hiçbir cacık olmaz . Yenilmezlik serisi falan geçiniz . Takım istediği puanı alabilecek kapasitede degil ve playoff her maçtan daha zor

mehmet yılmaz

55.hakan

Kalpar zaten beraberliğe gitmiş.Bu çok açıktı.Bu sebeple galibiyet beklemek anlamsızdı.Hava toplarında çok etkisizdik  Musa nın yedek olması sebebiyle.Belki oyunda olsa o serbest vuruşların birinde golü atacaktık.Bu kadar kötü yakaladığımız Ankara yı yenmeliydik.Ama Kalpar korkudan son 15 dakika Adiloviç i de çıkarınca tüm ümitlerimiz bitti.Bu ligde çıkmak istiyorsan bu tip maçları kazanacaksın.Sonra ilk 2 demenin anlamı yok.Yine de sonuna kadar kovalayacağız o ayrı.

Ollivanders

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 23 March 2014, 17:39:53
Birisi olayları yazabilir mi?
Neler oldu?

Neler olmadı ki abi. Çok güzel tribun yaptık sorunsuz . Daha sonra göksu ve Abdullah karmil pislik yapmaya başladılar . Mac bitince saha içinde 15 dakika kavga ettiler tabiri yerindeyse . Bunu gören tribünler alevlendi . Bir iki koltuk kırdı bizimkiler . Daha sonra plastik mermi gibi ufak biber gazları atmaya başladılar . Erdem abi amir ile tartışırken polisler darp etmiş ve biber gazı atmışlar . Bayılmış . Ben o kısımlarını görmedim . Daha sonra stadyum çevresinde ankarasporlular geldi taşlamaya . Bizimkiler alayını kovaladı . Yine biber gazı yedik .

Kais

1o yorum okudum 9u olumsuz takım o kadar kotu kı o yüzden son 14 maçta yenılmedı 9 glıbıyet 5 beraberlik aldı ıkıncı yarının en fazla puan toplayan takımı ayrıca bu süreçte 22 gol atıp 9 gol yedı ben alkışlıyorum sızı bılmem

cakir55

Alıntı yapılan: Kais - 23 March 2014, 17:48:29
1o yorum okudum 9u olumsuz takım o kadar kotu kı o yüzden son 14 maçta yenılmedı 9 glıbıyet 5 beraberlik aldı ıkıncı yarının en fazla puan toplayan takımı ayrıca bu süreçte 22 gol atıp 9 gol yedı ben alkışlıyorum sızı bılmem
Önünde 5 takım var kaldı 9 hafta nasıl aşağıya alacaksın bunları ?

# tapatalk #

SametYılmaz55

23 March 2014, 17:51:16 #189 Son düzenlenme: 23 March 2014, 18:08:41 SametYýlmaz55
Erdem abiye olanları bizzat gördüm.Erdem abiye yapılanlar çok zoruma gitti.sonrasında polise yaptığı şerefsizlikten dolayı sallarken nasiplendim bende.30 cm dibimden biber gazı,karnıma tekme,sonr bir güzel coplandım.

Kais

Alıntı yapılan: cakir55 - 23 March 2014, 17:51:06
Önünde 5 takım var kaldı 9 hafta nasıl aşağıya alacaksın bunları ?

# tapatalk #
7 puan var 15 puan yok

cakir55

Alıntı yapılan: Kais - 23 March 2014, 17:58:00
   7 puan var 15 puan yok
7 puan var da sanki önünde bir takım var hepsi kazanıyor her hafta. İkincilik bu maçtan sonra hayal olmuştur bana göre.

# tapatalk #

Kais

maviay55

23 March 2014, 18:46:45 #193 Son düzenlenme: 24 March 2014, 04:07:39 ##kdc##
İki üç koltuk için taraftarı karşısına alan,60 yaşındaki babamın kafasına kafasına biber gazı sıktıran,o amire o 2 yıldızı veren DEVLETİN...

samsunum

arkadaslar seyircisiz oynama cezasi alacak kadar olaylar oldumu