2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

brigand

Bu kadar yeterli !
Başlık altında sadece Samsunspor'un menfaatine olabilecek gelişmeleri konuşalım.

eprianu

Alıntı yapılan: Arkeomen - 14 March 2014, 17:51:48
Necaattin korumak için kılıflar üretmişsiniz onlara sarılıyosunuz...!

Sitede Her türlü siyaset yapın. Necaattin hakkında olumsuz bişey çıkınca Sitede Siyaset yasak.

Bu başlığın ilk açıldığı zamanlarda evet bu seçim bir yerel seçimdi benim gözümde şuan yerel seçimlikten çıktı Artık genel seçim havasında...

Necattin Demirtaşı MHP'li olduğu için değil açıktan açıktan Ben Samsunsporluyum dediği için destekliyorum.
Eğer AKP 4 senedir Trabzon'da yaşayan Trabzonsporlu Erdoğan Tok yerine adam gibi Samsunsporlu birini gösterse idi
ona oy verirdim. Olayın parti ile alakası yok yani.

sadece55

Genel Seçim zamanı gelince geneli düşünürüz bizim amacımız burda Yerel Seçim Samsunspor ne kazanır onun derdindeyim ben...Açıkçası ben Pazar Günü Süper Ligteki bir Samsunspor maçı izlemeyi 100 tane Avm ye değişmem... Artık destek olunmalı

Musti

Tv52'de İlkadım Bel.Başkanı Necattin Demirtaş konuk.

Burak

Metin Burma inşallah ölür diyen adam siyaset yasak yazıyor ya gülüyorum sadece...

Sercan

Şu anda bir Samsunsporlu olarak oy verilmesi gereken tek adam kesinlikle Necattin Demirtaş. Diğerlerini bilmiyorum.

Ollivanders

Necattin e vermeyeceksek kime vereceğiz çok merak ediyorum . Ilkadım değişsin store diye bir şey kalmaz en basitinden .

beşnumara

Burak

Ya ben ne diyorum sen ne yazıyorsun Fatih benim Necattin ile ilgili en ufak bir eleştirim var mı dönün bir bakın bakalım hatta oy verebileceğimi bile söyledim? ama birisi eleştirdi diye adamı eleştirirseniz sizde siyaset yapmış olmuyor musunuz ?Hem siyaset yasak denilecek hemde adamın kafasına çökülecek bence yanlış Ak Partiyi bile savunsa yanlış (bileden kastım kendi siyasi görüşüm ) Ayrıca benim Metin Burma ile bir illiyet bağım vardır doğrudur ama kimse eleştiremez demiyorum ben sadece yazılanın eleştiri değil saçma sapan birşey olduğunu hatırlatmak için yazdım .

Gezi parkında siyaset olmasın diye uzun süre yazmadım buraya mesela . Birazcık otokontrol 5 senedir bu sitedeyim daha banlanmadım niye banlandığını atıldığını anlamayan arkadaşlara tekrardan üye olup sonradan kimliğini ifşa edenlere de selam olsun bu yazının ikinci kısmı

beşnumara

Burakcım inan ben senin ne yazdığına hiç bakmadım. Sadece internette bir haber gördüm. Yerinin burası olduğunu düşündüm ve paylaştım. Sana bir atıfta bulunmuyorum.
Hemmen vir vir vir :D :D

celebi

ULA O SANA DEMEDİ SANIRIM UMUT SÖZENE DEMİŞTİR. SENDE HEMEN ATLAMIŞSIN VIR VIR VIR :) :) :) :)

Burak

Vallahi sen üsturuplu yazdığın sürece benim için sıkıntı yok .

Neyse biraz konuyu dağıtalım o zaman alın size Cadiz Belediye Başkan adayı :) Ekşi sözlükte bir yorum var fena koptum . Dik dur eğilme *****(öperler) yeminle .

http://www.medyafaresi.com/haber/Ulkeyi-ayaga-kaldiran-secim-propagandasi-_209270.html

brigand

Burak, Fatih'in yazdığını yanlış anladı biraz olabilir böyle şeyler ki birbirlerini bilen adamlar : ) Çelebi abi de olayı netlemiş zaten sorun yok. ancak daha öncesinde yazılan sivri uçlu açıklamalar bu siteye yakışmıyor. Fevri çıkışlar gereksiz. Kendi düşünce yapına uymuyor diye fevri çıkışlar yapmaya gerek yok. Artık herkes Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda yorum yaparsa sorun çıkmayacaktır.

GökhanÇağlar

Samsunspor taraftarlarının Necattin Demirtaş'ın yanında olması lazım. Canik'te MHP'nin adayı Atif Yiğit Çarşambalı ve Samsunsporlu kazanmasını isterim. Atakum'da seçim CHP ve MHP adayları arasında geçer, Metin Burma'nın Samsunsporla alakası yok. Büyükşehirde ilçe ve köylerin de oy vereceğini düşünürsek Yusuf Ziya alır gibi.

brigand

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 18 March 2014, 12:50:59
kardeşim kotu bıseymı dedım ben adam gelmiş hdp nın partızanlıgını yapıyor necattın başkana laf atıyor bılgı paylaşıyor sıyaset yasak dedım sonuc ıtıbarı ıle ınsanlar buraya kulup ıle haber gelışme varmı dıye bakıyor

ayrıca metın burma ıle kişisel sıkıntım var yoksa burdakı uyelerle ılgılı bı sıkıntım yok burak devamlı saga sola cekıyor artı daha noktayı koydum kavga gurultu ıstemıyorum benım ıle ılgılı yorum yapma dedım.

Tamam herkes gergin. Samsunspor'un dışına çıkmadıkça sorun yok sonuçta.