3- Cemil Adıcan

Başlatan S.b.ç Çağrı, 06 January 2013, 18:53:29

« önceki - sonraki »

55.hakan

Çok kötü oynadı.Defansta Tuna ve Fatih oynamalı.Saatli bomba.Hoca defans varken üzerine defans alıyorsa ki Tuna yı aldı.Cemil in yetersizliğindendir.

Sadece Samsunspor

cemil çoğu pozisyonda stoper mevkiisini bırakıyor. bugün özellikle baktım hep önde basmaya çalışıyor ve kendi görev yerini unutuyor içerde 1 eksik kalıyoruz

özkan

Maç biter bitmez nereyeydı O kaçış cemıl..

SametYılmaz55

Recep Niyaz'ın karşı karşıya vurduğu pozisyonda büyük bir hata yaptı.pozisyon başında Taylan şut çekmeden bir adım öne gelse Recep ofsayttaydı.Allah'tan gol olmadı da strese girmedik.Biraz daha dikkat etmesi gerekir

ask55

maalesef şampiyonluğa giden takımın stoperi olamazsın.
buca maçında en az 5 net hata yaptın ki bunlar hep tehlikelere dönüştü.
en geride senin gibi bir saatli bombaya umarım hoca daha fazla dayanmaz.

Atakumlu

Bugun sana karşı olan bütün olumsuz fikirlerim değişti , su takımı bi tek korumaya çalışan sensin ... Mac sonu sana pislik yapanlara da basını eğmedin ya helal olsun ...

Integral

artık ceza sahası dışında ne yapıyorsan yap.  ;D

Muhammet Şişik

bu takımda kesinlikle olması gereken bir adam cemil gibi sağlam forma iiçin oynayan adam  gerekir.

Furkan

Beni en çok çeken o rakibe çift girmeleri ama zamanlaması iyi olduğunda. Anlayamazsın..

Burak

70 te sakatlandı boşuna zorladı kendini inşallah sakatlığı ciddi değildir  her adama ihtiyacımız var bu saatten sonra

emre

Bazen çok dengesiz işleri oluyor ancak Fatih'in olmadığı haftada iyi oynadı, kritik işler yaptı. Bir pozisyonda kaçırdı elemanı arkaya ama sanırım Şaban çizgiden çıkardı.

cgr

Performansını, oyun stilini pek beğenmesem de MİY maçı tam senlikti. Defansta yapacağın delilikler ile Mehmet Yıldız'a nefes aldırmayabilirdin...

SametYılmaz55

sahada olacağı maç buydu.kır geç,Allah ne verdiyse yapıştır Mehmet yarmasına deyip verecektin coşkuyu.bak bakalım ne yapıyordu Mehmet Yıldızı

Sadece Samsunspor

sana laf edenler utansın adamsın sen adam. senin gibi 3 topçu olsa şu takımda orduya 5 atardık 5

ugrass

Helal olsun be sana yüreğine saglık.