2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

10 March 2014, 20:07:38 #285 Son düzenlenme: 10 March 2014, 20:17:29 mehmet yýlmaz
Havza'da BBP ilçe meclis üyesi adaylarından birisi de hakiki bir samsunsporlu ve sitemiz üyelerinden alperen55 nickli seydi mehmet çakır agabeyimizdir. Havzada oy kullanacak olan varsa tavsiye ederim.

Ayrıca boş oy dusunen varsa yanlış yapar bence.

Stoper

13 March 2014, 16:40:03 #286 Son düzenlenme: 14 March 2014, 22:11:22 ##kdc##
Anti Necattin Demirtaş'cı şu hesabı spamlayın.Bu korkak kendi adıyla bile yazamayacak kadar gevşek birisi.

https://twitter.com/BirHavaSahasi

Mert

13 March 2014, 17:00:11 #287 Son düzenlenme: 14 March 2014, 22:11:37 ##kdc##
Alıntı yapılan: Stoper - 13 March 2014, 16:40:03
Anti Necattin Demirtaş'cı şu hesabı spamlayın.Bu korkak kendi adıyla bile yazamayacak kadar gevşek birisi.

https://twitter.com/BirHavaSahasi

Yaparlar bunlar her yolu mübah görürler.
Dün akşam Zübeyde Hanım parkının ordaki seçim bürosunu açılışını yaptı Necattin başkan.Adamı nelerle lekelemişler.Oylarını bölmek için her yolu denemişler.Asıl Necattin başkandan önceki zat'ın neler yaptığını biliyoruz ki mevcut başkan onun pisliklerini temizlemekten kafasını kaldıramıyor.Önceki başkanın ihale verdiği firmalara borcunu ödüyor şuan.Hala Necattin başkanı yolsuzlukla,hırsızlıkla suçlamak acizliktir.
Ayrıca başkan Necattin Demirtaş pencereden bakan Emin Kar'a bakarak Samsunspor için de boş vaatlerde bulunanların bu zamana kadar fos çıktıklarını ve seçimlerden sonra kendi belediyesi imkanları doğrultusunda destek vereceğini söyledi.En azından çok duru ve dolu konuştu.Ben ilkadımda ikamet eden biri olarak sonuna kadar Necattin Demiştaş'ın arkasındayım.

mehmet yılmaz

İlkadım'daki tavrım son derece açık.
Gerçekten de, 'lafa değil icraata bakalım.'
Bir tarafta Mete Adanır'ın ismini spor salonundan kaldıran E. Tok, diğer tarafta o ismi geri veren N. Demirtaş...

Sn. Demirtaş, Samsunspor'a mümkün olduğunca yardımcı olmuştur. Yönetimde olduğum dönemde de bazılarına şahit oldum. Yeterli midir? Belki daha da farklı olabilirdi ama mevcutlar içinde baktığımızda İlkadım'da bir Samsunsporlu olarak oyumu N. Demirtaş'a vereceğim.

Stoper

Alıntı yapılan: Erdinc - 13 March 2014, 19:49:09
İnceledim de adamın o kadar küfürlük bir yanı yok bence..Evet Necaattin başkanın kazanması yönünde bende bayağı destekleyenlerdenim ancak küfür etmek filan da hoş değil yani

Dün bir tartışma geçti.Haksızdı.Sonradan anlamış olacak ki yazdıklarını silmiş.Ben hak edene ederim.

Aslankaya

14 March 2014, 02:39:54 #290 Son düzenlenme: 14 March 2014, 02:43:08 Aslankaya
atakum'un nüfusu son beş yılda 40-45 bin artmış.seçimleri etkileyecek bir sayı.chp-akp arasında yarış olur ama mhp'nin de güçlü olduğu söyleniyor.

canik de akp-mhp arasında bir yarış olacak.akp kazanır sanırım.

tekkeköy de hayati tekin yıkılmaz, biraz zor.

ilkadım da mhp-akp arasında bir yarış olacak.daha önce ki seçimlerde necattin demirtaş kavaklıların desteğini almıştı.bu seçimde de alır.yanlış anlaşılmasın ama samsun da en fazla şehrin ruhunu yaşayan kavaklılar,çarşambalılar,ladikliler,termeliler.benim bildigim kavaklılarda demirtaş'a sahip çıkar.kavak'da türkmen köy çoktur ve türkmenler de tutucu olur.bu tutuculuk keşke tüm samsun'da olsa.önemli bir sayıda kavaklı var ilkadım da. birlik beraberlik örneğini gösterecek yine SAMSUNLULAR ve başkan tekrar kazanacak.

Arkeomen

Bakıyorumda yapılan yorumların çoğunun Samsunspor'la alakalı bir yanı kalmamış başlık iyice amacından sapmış durumda.

brigand

İlkadım dışında bize yararlı olacak bir aday yok galiba. Dışardayız pek de ayrıntıyı bilemiyoruz tabi.

Mert

Alıntı yapılan: Arkeomen - 14 March 2014, 16:12:04
Necaattin  Demirtaş Gerçekleri..

http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/ilkadim-belediyesine-iliskin-belgeler-samsun-gundeminde-h221607.html

Her zamanki gibi karalama politikası.Madem dürüst değil bu zamana kadar nerdeydi bu şahıslar.Neden seçimler yaklaşınca böyle bir politika izleniyor? Başka türlü indiremezler zaten.Kimin dürüst olup olmadığını halk biliyor o yüzden sıkıntı yok.Necattin Demirtaş da biliyor ondan önceki kişinin neler yaptığını gazetelere verip yayınlatmayı.Ama adamın bizzat ağzından duydum geçmiş geçmişte kalır halk kimi istiyorsa bu koltuğa o oturur.Kimseyi lekelemek istemem herkes birgün vicdanıyla başbaşa kalır dedi.Zaten konuşmalarına dikat edin kişi üzerinden konuşma yapmıyor.Herkesin görüşüne düşüncesine saygım var fakat bu tür yalan dolan haber yayınlayıpta milleti caydırma politikası artık tarih oldu.

beşnumara

Bu site sanki necattin demirtasa sallamak için kurulmuş. Son zamanlarda hep ithamlarda bulunuyor. Necattin Demirtaşın en kötü hali bana göre Erdoğan bayraktardan iyidir.

eprianu

Alıntı yapılan: Arkeomen - 14 March 2014, 16:12:04
Necaattin  Demirtaş Gerçekleri..

http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/ilkadim-belediyesine-iliskin-belgeler-samsun-gundeminde-h221607.html

Necattin Başkan'dan önce Erdoğan Tok açıklasın o kadar borcu nereye yaptığını.
Ben ülkücü değilim ve belediye seçimlerinde de parti muhabbeti yapılmasına karşıyım

Samsunluyum, Samsunsporluyum diyen herkes bana göre oyunu Necattin Demirtaş'a vermelidir.
Erdoğan Tok'a oy verip "Samsunsporun bir kuruş geliri yok" demek samimi olmaz bence.

özkan

Arkeomen

Necaattin korumak için kılıflar üretmişsiniz onlara sarılıyosunuz...!

Sitede Her türlü siyaset yapın. Necaattin hakkında olumsuz bişey çıkınca Sitede Siyaset yasak.

Bu başlığın ilk açıldığı zamanlarda evet bu seçim bir yerel seçimdi benim gözümde şuan yerel seçimlikten çıktı Artık genel seçim havasında...

Sioux

Alıntı yapılan: Arkeomen - 14 March 2014, 17:51:48
Necaattin korumak için kılıflar üretmişsiniz onlara sarılıyosunuz...!

Sitede Her türlü siyaset yapın. Necaattin hakkında olumsuz bişey çıkınca Sitede Siyaset yasak.

Bu başlığın ilk açıldığı zamanlarda evet bu seçim bir yerel seçimdi benim gözümde şuan yerel seçimlikten çıktı Artık genel seçim havasında...

Sen bir Samsunsporlu olarak kime oy vereceksin? Bizden kime oy vermemizi istersin? Ayrıca yorumlar tamamen Samsun ve Samsunspor eksenli. Asıl, yerelden çıkarıp genele yaymak isteyen biri varsa, o da sensin gibi geldi bana.