Öğrenci Kardeşlerimiz Macta..

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 15 November 2007, 22:24:57

« önceki - sonraki »

gnc bengülü

bende lise ogrencısıyım 9 yaslarında SAMSUNSPORUMUZUN deplasman maclarına gıtmeye basladım bir kere SAMSUN'a maca gittim ve oranın atmosferı benı buyuledı inş. liseli arkadaslarımızada bu atmosfer ıyı gelır SAMSUNSPOR taraftarlarının yenı nesıllerı olurlar ne mutlu samsunsporluyum diyene

south_london

Alıntı yapılan: "ÇaÇa"Liselilerin fikri değişirmi değişmez mi bilemem ama bizim zamanımızda Namık Kemal Lisesi'nde grup kurduk o dönemi bilende bilir keşke şimdi de öyle olsa ben çok kişi tanıdım İstanbul takımlarını tutupda artık koyu bir Samsunspor taraftarı olduuğnu biliyorum kız arkadaşlarımız bile Samsunspor atkılarıyla geliyorlardı okula Okulun içersinde ve Çevresinde Fb Gs Bjk Ts atkılarıyla gezmez gezdirmezlerdi bunu başarmak önemli tabi zararının neresinden dönersen kardır demişler...
genc namik kemalliler turkiyede varmiydi baska bilemem

mehmet yılmaz

Keşke takım kazanabilse idi; o zaman daha anlamlı olurdu bu organizasyon. Maç başlamadan 20-25 dakika önceki manzara bu idi liseli kardeşlerimizin tribününde. İlk devre ellerinden geldiğince tezahürat yaptılar ve şehir kale arkasıyla paslaştılar zaman zaman. Bir grup da kapalı diğer tarafta idi ve onlar da Şirinler'e eşlik ettiler belli bir bölümde.

SaMsUnSpOr 55

yazık oldu gelenlere bir galibiyet alsaydıkta sevinçli yollasaydık öğrencileri içlerinde kimisi belki ilk defa maça geliyo oda SAMSUNSPOR maçı olacaktı galibiyet alsaydık ne güzel olurdu

celebi

geldilerde ne oldu bu şekilde mi aşılanacak Samsunspor aşkı ilselilere 1-3 :evil:  :evil:

ozkan17

ohoyyy skor taraftarı olcaklarsa...gelmesınler walla o zaman alalala..kotu gunde de takımın yanında oldugunu gosterebılıyosan destegını hıssettırebılıyosan ısde o zaman tarfatar gercek taraftar sensın..o mucadeleyı gorup,hem sahadakı hemde trubundekılerın bı amac ugruna kenetlenmelerını gormelerı bu askın baslamasına yeterde artar bıle..

en azından bende ole oldu..samsuna gderdık yazları..ıstanbulda yasyoduk o zamanlar..istanbulspor,fb,gs,bjk macları olsada gıtsek dıye delı olurduk..hele bıde kupa maclarından allahım nolur ısranbul yada cevresınden bı takım cıksında takımımı yakından destekleyeyım dıye ıcım ıcımı yerdi..yazları samsuna gıdınce 3 haftalıgına tatılerımızı agustos sonuna denk getrmeye calısırdık ki en azından 1 SAMSUNDAKI maca gdebıleım dıye...ılk macıma 1997de  gıttım..o trbunlerı o sahadakılrn çabnasını gordukden sora bu ask ıcıme kazındı..ASK BÖYLE BASLAR..ASK BASARIYLA BASLAMAZ..bana bu ask asılandıgında samsunumuz sankı sampıyonlugamı oynuyodu..hayır..sadece o kenetlenmek warya kenetlenmek..onu gormek ınsana yetıyo da artıyo bıle..

Kadir ÇELEBİ

Haber Gazetesinde yayınlanan tiribun goruntuleri..

celebi

Bu kardeşlerimize birde forma verilse daha iyi bir görüntü ve samsunspor sevgisini aşılamak için daha sonut bir şey olabilir.

veis

samsunspor adına olumlu gelişmeler bunlar ama samsunsporumuz sagolsun çocuklarda şevk bırakmıyorkiii.

Tribün_ali

Abi bundan sonra grubu bırakın karşı kale arkasında mac izlicem :D

bafradan55

Alıntı yapılan: "Tribün_ali"Abi bundan sonra grubu bırakın karşı kale arkasında mac izlicem :D

Sen az tilki değilsin ali :)  şaka biyana Allah korusun bu kaleye lazımsın sen.

Tribün_ali

Yok yunusum gecermiyim oraya espiriyi anlamışındır msn de senle görüşmeyeli 1 ay var neyse allah nasip ederse altay macına gelecem ben ilk 11 aşımda gectim e.evlari kale arkasına ilk defa samsunspor aşkını orada tatım ve 8 sene gecti oradan ayrılmam artık ileride zaenginde olsam orada mac izlerim anladın sen onu  :D

ne kavgam bitti ne sevdam

bende samsuna gıdıyom bundan sonra orda kalam yeter ama kardesım bunları gorunce delı oluyorum ben nıe geldım buraya yaa