PTT 1. LİG 27. HAFTA | Samsunspor'umuz - 1461 Trabzon

Başlatan berusa55, 20 February 2014, 21:57:09

« önceki - sonraki »

Gorkem

yendik be teşekkürler Samsunspor  :holey: :holey: :holey: :holey:

Duško Milinković

Çok şükür. Bu Umar'ı kim bulduysa futbolcudan çok iyi anlıyor. Süperligde de çok iş yapar bu umar. Kalecimiz çok zayıf yalnız.Bu maçta da boşa çıktı. Kaleyi bulan topları yoktu şükür.

samsun 55

bir samsunsporlu olarak mehmet sıddıkı canı gönülden tebrik ediyorum.  >l< >l<

jean

yendik cok sukur yanliz bu boyle nereye kadar gidecek merak ediyorum oyun sifir hicmi hic oynayamiyoruz ins oyun bazindada yukselise geceriz

samsunmania

GurbetciFanatik

Ilac oldu ilac.
Ben dedim bu maci yenersek play off kurtramaz beni diye. Gözüm ac  ilk 2 istiyorum  :holey: :holey:

Bu arada korner degil diyen TS Futbolcuya tsk ederim  sagolasin iyi bi jest di.

ismail

Bu Şehrin evlatları var oldukca burada rüzgarlar KIRMIZI - BEYAZ esecek

city ultras

ChucKeR

Duško Milinković

Cahilliğimi mazur görün ama cidden bilmiyorum.Bu çömlekçi çocukları ne demek.burada yazılmayacak bişeyse özelden mesaj atabilirmisiniz.

celebi

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 24 February 2014, 23:12:55
Cahilliğimi mazur görün ama cidden bilmiyorum.Bu çömlekçi çocukları ne demek.burada yazılmayacak bişeyse özelden mesaj atabilirmisiniz.

Bilmem ne çocuğunun bir diğer tarifi. Bir mahalle var trabzonda çömlekçi mahallesi o biçim mahalle işte

Duško Milinković

Alıntı yapılan: celebi - 24 February 2014, 23:14:42
Bilmem ne çocuğunun bir diğer tarifi. Bir mahalle var trabzonda çömlekçi mahallesi o biçim mahalle işte
Anlaşıldı şimdi.

twitter

trabzon'un lalelisi, rusu-gürcüsü bol
şto yest, şto ne yest :)

ChucKeR

çömlekçi denen yer trabzonda genelevlerin olduğu bölge. yurtdışından çok ablamız olduğu bilinir, çevre illerden bu amaçlı yerli turist gidermiş hatta :D