TS yöneticisinin terbiyesizliği

Başlatan samsunum, 22 February 2014, 22:02:45

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: CeLL-O - 22 February 2014, 23:08:00
Samsun, trabzınsporluların değildir. Zaten öyle bir kulüp de yoktur. http://egunes1965.blogspot.com.tr/2014/02/mac-oncesi-oyunlar.html

kıskartmaya calısıyorlar dogru.o degılde harbiden adam daha kendi kulubunun adını dogru yazamıyor trabzınspor nedır ya.

Integral

sosyal medyaya bakıyorum da bizim millet çok galeyana geliyor.
aman diyeyim, sağımızı solumuzu uyaralım, amaçlarına ulaşmalarına engel olalım şunların. bahane arıyorlar zaten.

bizim asaletimiz yeter, başka şeye lüzum yok.

usare

Aynı fikirdeyim. İtidalli olursak bu işin sonunda biz karlı çıkarız. Çünkü kendi taraflarından da tepki var. "Rum tohumu" falan olmamış...

mehmet yılmaz

Söylemediğimiz sözlerden dolayı bile bize demediğini bırakmayanlar, umarım bu sorumlu yönetici(!) vatandaşı da görüyorlardır.

Bu sözleri bir Samsunspor yöneticisi bir başka şehir için söylese neler olabilirdi acaba? Ondan sonra neden sevilmiyorlar? Bu istilacı, yok sayan, saygısız zihniyetin neresini sevebilirsiniz? Mesnetsiz ve terbiyesiz sözler söyleyen kişiler hangi camiadan olursa olsun kabul edilmemeli. Spor her şeyden önce saygıyı gerektirir.

Akıl sağlığı yerinde bir insan bile bu kadar saçma ve tahrik dolu laflar etmemeliyken üstelik bir de bir spor kulübünün yöneticisi olan bu zat tam da pazartesi günü oynanacak olan maç öncesi ortamı gererek ne amaçlıyor? Allah korusun herhangi bir kesimden bir kişinin bile burnu kanasa... Hadi aklı, fikri yerinde değil de vicdanı da mı sızlamayacak? Azınlık olmadığımızı görmüyor olabilir, çünkü göz değil beyin de gerekir görebilmek için.

Mesele, kör zihniyet ve bakış açısı meselesidir. Önce kirli fikirlerimizden arınacağız sonra konuşacağız.

Her zaman söylüyorum, ben Samsun'da İstanbul takımlarının da tutulmasına karşı olan ama tutmayana da saygı duyan birisi olarak iki şehrin arasında tatlı bir rekabetten yanayım, husumetten değil.

Soyismiyle müsemma bir zihniyeti olan bu şahsı ve o düşünceye sahip olan herkesi kınıyorum. Pazartesi akşamı ise centilmence ve sadece Samsunspor'umuzun lehine tezahüratlarla kazanacağımız bir maç olmasını diliyorum.

Integral

bu ve bunun gibi adamların psikoljik sorunları var bana göre. egolarının içinde kaybolmuşlar. bunu bir kesime mal etmek mantıksız.
geçende ts club taşlandı, kötü niyetli şahıslar bunu tüm samsun'a mal etmeye çalışıp bir nefret oluşturmaya çalışıyor, bi densizin lafı yüzünden aynı hataya biz de düşmeyelim.

bunlar aklıma şu sahneyi getiriyor;

İyi İnsanlar, Kötü İnsanlar

FaTiH_HaN

Bu artık alışılagelmiş bir şey tamam ama ne kadar sağ duyu çağrısı yapılırsa yapılsın yine topluca sövecez, kulüp olarak da bireysel olarak da cezalar gelecek, bu konu hakkında Sadece Samsunspor resmi sitesinin değil Samsunda görev yapan belediye başkanından valisine muhtarından sanayi odalarına kadar herkesin söyleyecek bir sözünün olması lazım, Samsunspor bu tarz konularda hep yalnız bırakılıyor, atkı takarak, telefondan maçı takip ederek Samsunspor propagandası yapan siyasiler işte Samsunspora sahip çıkma vakti yok mu şu şerefsize s.tir çekecek bi adam, yoksa yazıklar olsun insanın kanına dokunuyor ve göreceğiz yine zararlı biz çıkacaz sövecez sayacaz saha kapanacak 100 kişi daha ceza yiyecek bu şerefsizlerde amacına ulaşacak.

altunay

yönetimin resmi siteden kınama mesajı yazmasını bekliyorum

mehmet yılmaz

İnsanlar istedikleri takımı tutabilirler, istedikleri memleketten olduklarını da iddia edebilirler. kimse buna itiraz edemez.

Ancak şu cümleler 'Bize Her Yer Trabzon' zihniyetinin sapkınlaştırılmış halidir. Karşı tarafı yok sayan, saygıya layık görmeyen, kendini de olduğundan fazlaymış sanan hastalıklı bir ruh halinin tezahürüdür o cümleler. Sağlıklı bir birey böyle laflar etmez, hele de yöneticiyse. Kaldı ki bize demediğimiz laflar için bile dünya kadar laf eden ve epey hassasiyet taşıyan insanlar da var, iyi bilirim. İnşallah özür dileyebilecek kadar insan kalabilmiştir.

Beyler ben bazı konularda çok dolu ve kırgınım.
Ağzımızdan çıkmayan lafları bile bize mal ettiler. İşte şimdi çok açık bir şey var ortada. Bakalım, şimdi de hassasiyet gösterecekler mi iki şehrin dostluğunu isteyenler? Biz yine de sakin olalım, onlar kendi şehirlerinde tek takımla yaşıyorlar, biz Samsunsporlular olarak burada Trabzonsporlu ve başka takımlı kardeşlerimizle aynı şehirde yaşıyoruz. O yüzden hoşgörü bize düşer, nefret başkalarına... Önemli olan hangi takımlı olduğun değil ne kadar adam olabildiğin, böyle inanıyorum ben.

ramcQ_55

23 February 2014, 00:41:51 #23 Son düzenlenme: 23 February 2014, 00:45:27 ramcQ_55
Havlayan kopek isirmaz derler birakin havlasin zamani geldimi kemik atarsin susar zamana birakalim  al_sana al_sana kendini ole mutlu ediyor demekki beyinsiz

özkan

Bunların yaptığı çukur kazıp üzerini kartonla kapatıp biraz da kum döküp üzerine,bizim o çukura düşmemizi beklemesidir.Geçmişte yapılan bu oltalara defalarca gelen Samsunspor artık gelmemelidir.Adamlığımız ile sahada gereken cevabı vereceğiz.

Bu bahtı kara adamcağız,travzan 5 yer diyenler ne oldu 2 yedik yedik adamsın hami hocam diye ileti atacak kadar kapasite yoksunu insandır.Buna cevap vermek,ne bileyim delinin kuyuya attığı taşı çıkarabilmekten farksız.

alperen_55

ciddiye almamak lazım.cevabı sahada verecez inşaalah.

Furkan

Kınamaya gerek bile yok hele hele resmi siteden böyle bi akıl yoksunu bi serserinin yazdığına kınama gelmemesi lazım. Bunların tek üstün oldukları kulvar orospu çocukluğu.

kamuri

bunlara en güzel cevabı sahada ve trıbunde vermek lazım bizim konuşacağımız yerler buralar olmalı

Sadece Samsunspor

En guzel cevap ne biliyomusunuz ? Superlige cikacaksin her trabzon macinda bunlari yeneceksin. Ondan sonra bu sehirde tik sesleri cikmaz. Memleketinizde is yok diye buralara goc edip sonra buraya laf edemezsiniz

Sioux

Yalıspor'un eski başkanıymış. Faroz mahallesinden Emin abiyi tanıyor demek.
Hacıibo'nun yancılarından biri olsa gerek.
Elifi görse mertek sanacak kırolardan biri.
Yavşamış suratlı.

Bakalım, Samsun-Trabzon dostluğunun banisi, büyük Samsunsporlu(!) Suat abimiz iki çift laf edecek mi?
Eder mi dersiniz?