2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

amisos5506

atakumda metin burma samsunspor için hiçbirşey yapmıyor.atakum ada birşey yapmıyor.mhp olmazsa akp alsın orda .en azından bir metin burma olmaz.canikte aynen kalır gibi.ilkadımda necattin başkan a oy verilmeli.

amisos5506

açıkçası osman genç i sevmiyorum.tsclub açılışında ordaydı.seçime yakın samsunspor u hatırladı güya.akp nin canikten bayan aday adayı vardı.onu seçmediler.mhp ve chp nin adayları araştırılmalı.twitter hesapları varsa samsunsporla ilgili projeleri var mı sorulmalı diye düşünüyorum.

melihözkan

arkaomen sen kımın  adamısın la dhkpc nın samsun kolumusn nesin ????

Arkeomen

Sioux

Samsunsporluyum diyen birinin şu sahtekar, riyakar TSli erdoğan Tok'a oy vermemesi lazım.
adamın kendisi ve bütün sülalesi fanatik ts'li. heryerde memleketimiz diye trabzondan söz ediyor.

altunay

büyükşehirde ferhat günaydın diyorum arkadaslar

Burak

Hdp 'nin Samsun Adayı Annemin Amcasının oğlu yani kuzeni oy veririm vermem ayrı konu ama aşırı sol tabanlı bir parti kendimi sola daha yakın bir insan olmama rağmen bu solun neden Kürtlere bu kadar düştüğünü ve anlamsız bir paradoks içinde olduklarını hiçbir zaman anlamadım tamam o halkın ezildiğini düşünüyor olabilirsinki bence de çeşitli haksız uygulamalar yapılmıştır ama sen olaya bir Kürt açısından bakarsan o Kürtlerde Kürt Milliyetçisi olmuyor mu . Yani dolayısıyla Sol görüşlü insanlar Sağ Milliyetçi bir grubun haklarını savunmuş oluyor ama Türk Milliyetçilerine karşı oluyor . Bana pek mantıklı gelmiyor o yüzden .Zaten bu partilerde hiçbir zaman bir parti altında toplanamıyor çünkü hiçbiri kendisi arasında anlaşamıyor.

stencil

Bu secimlerde biseylerin degistigini gostermeliyiz akp piskinliklikle samsunlu bir adayi bile 3 merkez ilceden aday gostermedi chp li metin burma desen ayni sekilde

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Burak - 10 February 2014, 12:25:54
Hdp 'nin Samsun Adayı Annemin Amcasının oğlu yani kuzeni
Burak abi, acaba annenin kuzeni Hdp'nin terör örgütünün partisi olduğunu bilmiyor mu ? Bdp'nin(Pkk'nın) batı yapılanma partisi Hdp. Teröristbaşına SAYIN diyenlerin ve Pkklılara ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇI'sı diyenlerin partisi.. Ancak memlekette parti mi kalmadı da, terör örgütü pkk'nın partisinden aday oluyor?

Senin sol görüşlü olmana, bir sağ görüşlü seçmen olarak saygı duyuyorum sakın yanlış anlama beni.

Burak

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 10 February 2014, 18:11:07
Burak abi, acaba annenin kuzeni Hdp'nin terör örgütünün partisi olduğunu bilmiyor mu ? Bdp'nin(Pkk'nın) batı yapılanma partisi Hdp. Teröristbaşına SAYIN diyenlerin ve Pkklılara ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇI'sı diyenlerin partisi.. Ancak memlekette parti mi kalmadı da, terör örgütü pkk'nın partisinden aday oluyor?

Senin sol görüşlü olmana, bir sağ görüşlü seçmen olarak saygı duyuyorum sakın yanlış anlama beni.

iyi de kardeşim sen adamın siyasi görüşünü biliyor musun ? Yıllarca Almanya'da siyasi mülteci olarak yaşadılar okullarını bitiremediler hapishane yattılar.Bütün hayatlarını bu ideolojiye göre bu davaya göre yaşadılar.Onların görüşünü tasvip etmeyebilirim ama saydı duyarım. Benim Öz Amcamda Mamak'ta yattı aynı gerekçeden ama rahmetli Dedem Koyu Erbakancıydı her zaman ona oy verirdi.Diğer dedem kendini bildi bileli Chp'li .Ben şahsen hayat görüşü olarak kalıp olacak şeylere inanmayı doğru bulmadım. Örneğin Bir solcu cami yolu bilmez dinden anlamaz veya bir milliyetçi kesinlikle kürtleri sevmez. Böyle kırmızı çizgilerim yoktur.Mesela bana en çok uyan tabir Sosyal Demokrasidir ama biraz daha sola yakın belki namazıma düşkün değilimdir ama 11-12 yaşımdan beri neredeyse kesintisiz oruç tutarım .Allah kısmet etti bu sene kurbanda kestim.Ama alkolde kullanırım mesela.Yani söylemek istediğim şu Allah bize akıl vermiş birşeyi yaparken insan düşünüp kendi karar verebilmeli doğru yapıp yapmadığına kalıplara sıkışmamalı ...

teksas3455

Facebook'ta Samsunspor ile ilgili sayfası olan arkadaşlar açık açık Necattin Demirtaş'a destek olurlarsa iyi olur.
Kararını vermeyen insanları etkilemiş olurlar. :ok :ok

mehmet yılmaz

Mete Adanır'ın adını o salondan kaldıran mı? Mete Adanır'ın adını oraya veren adam mı? İlkadım'da yaşayan bir Samsunsporlu olarak benim tercihim belli.

south_london

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 11 February 2014, 17:36:48
Mete Adanır'ın adını o salondan kaldıran mı? Mete Adanır'ın adını oraya veren adam mı? İlkadım'da yaşayan bir Samsunsporlu olarak benim tercihim belli.

Yani?  :o

mehmet yılmaz

Samsun'da yaşamadığın belli Dağcı :)
Yanisi şu, ismi kaldıran Erdoğan Tok namlı kişi
İsmi yeniden oraya veren ise Necattin Demirtaş...

lato

http://www.samsunhaber.tc/anketler.html
atakum'da seçim olsa kime oy verirseniz diye bir anket yapılmış. ben de oy kullanmıştım. anket sonuçlarına güvenmemekle beraber dağılım 3 parti arasında eşit dağılmış ???