30- Serkan Çalık

Başlatan cgr, 13 January 2013, 19:21:45

« önceki - sonraki »

55.hakan

Sen de hata yok seni bu takımda tutan hocada ve bu yaptıklarına rağmen oynatanda hata.

emre

Seni kendi kadrosuna alan adamla futbolun f'sini konuşmam.

Futbol cahili   http://i.imgur.com/y7k7qyE.png

lato

Kalpar'ın seni tercih etmesinin tek sebebi süratin ve yıllardır para kazandığın etiketin. Git maraton koşusu yap güzel kardeşim futbolu da hobi olarak halısahada oynarsın :evet:

Sadece Samsunspor

Sana bugün nasıl sövdüm bir bilsen. Yeteneksizsin futbolcu falan değilsin. Vitaminsiz git sahilde düz koşu yap gelme artık Samsun'a

alperen

Bugün beni sağlam günaha soktun *bne..!

SametYılmaz55

Ne yazsak ne desek boş senin için.Kalparinho sana kafayı takmadığı sürece sen oynamaya,bizde günaha girmeye devam edeceğiz

GençKozluklu

Serkan yazık sana. İSenin gibi yetenksizleri futbol oynarken görünce harcanan o kadar yetenekli gençlere üzülüyorum.

ChucKeR

ben artık gülüyom sana kardeş

yirmiuc

Samsunsporda yerin yok.
Zerre miktar katkin da yok takima, ama ne hikmetse Kalpar sana cok guveniyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

beşnumara

Senin bu oyundan bu takımdan kazandığın paralar var ya... Yazıklar olsun lan sana

ngonge

Bir oyuncu olur elinden geleni yapar, kızarsın ama bilirsin ki bu kadardır yeteneği. Ancak Serkan öyle değil, futbolla alakası yok, ne durduğu yer bellli ne de yaptığı. Ortalıkta geziniyor ayağına top gelince kafasını öne eğip kaleye doğru depar atıyor. Adamların da haliyle içinden geçemediği için topu kaybediyor.

Ekrem

Şu futboldan para kazanmak çok kolay ya ist takımlarından birine git bir iki maçta iyi oyna sonra yan gel yat para kazan takımdan takıma

Sioux

İlk 11'de çıkıp poz da verdin, tamam artık, futbolu resmen bırakabilirsin ;)

seyf55

Ayarı yok bunun kurtarıcısı kalpar ın bizim göremediğimiz Kalpar ın bunda gördüğü nedir bilemiyorum

Burak

Görüntü var ses yok birşeyler yapıyormuş gibi duruyor ama sonuç yok.Ayrıca kendini göstermek adına bencil oynuyor kadroda gereksiz bir adam bence artık miadını doldurdu