30- Serkan Çalık

Başlatan cgr, 13 January 2013, 19:21:45

« önceki - sonraki »

orucreis

Ekigho 2

Hız var beyin yok.Topu al 5.vitese tak gazı kökle gerisi allah kerim

seyf55

senkronu tutmuyor serkanın pas atacağı yerde atmıyor ne yapması lazımsa tersını yapıyor

s_uzunkaya

Seni futbolcu diye sahada tutanın dibine koyimmmm
 :x(( :kafa: :kafa:

Kodalak

Başı kesik tavuk gibi kostun kostun kostun

Kaya

Profesyonel sözleşme imzalamış en gereksiz sözde futbolcu.Halil Pekşen,Mehmet Yılmaz gibi gençlerimize çok ama çok yazık...

red_white

Kadro dışı kalması gereken bir oyuncu varsa oda bu maldır

##kdc##

Oynadığı her maç sonrası aynı bedduayı edicem.
Bu yeteneksizi tutup getirenin gözü çıksın, onu oynatanı, oynatana dur demeyenin de gözü çıksın...

Furkan

Belki atletizm de felan bişeyler yapabilirsin ama bu dal sana göre değil *** beyinsizi

kuzey55

sana bugün ne kadar sövdüm tahmin edemezsin.haram zıkkım olsun bu takımdan aldığın paralar.ulan nasıl futbolcu oldun sen götten bacak.

AllydeenleaR

yetenek fukarası, beş para etmez herif. geldiğinden beri hiçbir şey yapmadı.
10 kişi oynasak daha iyi en azından maça konsantrasyonu olur takımın direnç göstermeye çalışır.
üstüne yaptığı saçmalıklarla takımı da sabote ediyor.

oynamasa bile her maç buna da, hocasına da, bize gelmesinde emeği geçene de, takım içinde değer verene de sövcem.

bıktırdı artık 2 senedir maç izlerken buna sövmekten günaha battım çıktım.

fanatik samsunsporlu

FaTiH_HaN

senede 3-5 maç izleyipte Serkan Çalık dendiğinde oo gese'deydi süper topçuydu yorumu dışında kimsenin hakkında iyi şeyler düşünmediği, futbola yabancı bir arkadaşımız.

orucreis

Kalpari da al s.git kal orda gelme samsuna  al_sana

twitter

mehmet yılmaz

Serkan Çalık halen 7 yıl önce GS formasıyla TS'ye attığı golün etiketiyle futbol oynuyor olsa gerek. Bu kadar kötü olunmaz arkadaş.  :x(( :x(( :x((