Şirinler kale arkası tribününe saldırı !

Başlatan samsunum, 02 February 2014, 13:02:42

« önceki - sonraki »

lucarelli

facebooktaki resimler olmasa göremeyeceğiz. bakalım trtdeki programda konuşacaklar mı?

lucarelli

emeğinize sağlık. engellemelere rağmen güzel omuş

jean

elinize saglik millet kafayi yedi kareografiden ne istiyon

King1965

Cumartesi gece 11 civarlarında stad kameralarına takılan ve bu olayı gerçekleştiren 9 kişi emniyet güçlerimiz tarafından tesbit edilmiş olup gerekli çalışmalar devam etmektedir.

ult55ras

03 February 2014, 14:01:06 #50 Son düzenlenme: 03 February 2014, 17:08:25 ult55ras
şikayet dilekçesi

Ertuğrul Sağlam

Baska yerlerdede gordum bu dilekceyi ama Cuneyt'in acik adresini bu sekilde  yayinlamak ne kadar dogru!

özkan

03 February 2014, 16:35:04 #52 Son düzenlenme: 04 February 2014, 11:49:18 özkan
sokakda yapanların isimleri yavaş yavaş dillenmeye başladı..yazık diyorum sadece eğer öyleyse.

Duško Milinković

Adres,tc kimlik no ve nüfus kağıdının tüm bilgilerinin internete verilmesi biraz sıkıntı yaratabilir.

seyf55

utb 55

Bunları yapan ne Samsun'lu nede Samsunspor'lu olamaz.

Levent ÖCAL

Yok mu bir gelişme, yapanların yanına kâr mı kaldı?

ult55ras

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 05 February 2014, 19:05:14
Yok mu bir gelişme, yapanların yanına kâr mı kaldı?

3-4 kişi tesbit edilmiş diye duydum.

Levent ÖCAL

Stadta malum takıma i.ne diyenler ertesi gün evlerinden alınıp karakola götürülüyor ama iş Samsunspor a zarar veren bir saldırıya gelince işler nedense yavaşlıyor.

Sizin adaletinizin varya....

King1965

AlıntıDün gece saat 2.30 saatlerinde 4 kişi tarafından yapılan ve kamera kayıtları olan adalet Mahallesi ŞİRİNLER çay evimizin karşısında yapmış olduğumuz futbol şehitleri ve görselliğe yapılan bu terbiyesizliği kınayarak SAMSUNSPOR umuzun herzaman gerek stad içi gerek stad dışında yaptığı organizasyonlar ile şanlı ARMAMIZI temsil eden ŞİRİNLER gurubumuzun bu tür prokovasyonlara gelmiyeceni ve herzaman SAMSUNSPORUMUZUN yanında olacağımızı kamuoyunua duyururuz.

ŞİRİNLER Cüneyt ŞENKAL