Samsun'a Yeni Stadyum

Başlatan kuzey55, 17 January 2011, 10:54:05

« önceki - sonraki »

cany

kale arkaları da çift kat halinde yükselmeye başlamış bile :(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sercan

Bence bu gazla çağatay kılıç a yönelelim hemen. Bu işi ancak o dzeltebilir. Şimdi bu işe müdahale edemezsek ileride çok ah çekeriz. Bakın bursalılar inat etti, tek kat oldu kale arkaları....

seskat

ciddi ciddi TEK KAT olması için baskı yapılması gerekiyor !

twitter

muzaffer4

İs isten gecti yıkıp tekrar yapmak büyük sıkıntı

Sercan

Bence geçti falan değil. Halledilebilir. Yoksa tiyatro gibi izleriz maçları

desperate1

çift kat olacağı zaten biliniyordu.proje fotolarında belliydi. biz kafamızı kuma gömdük.şimdi şaşırmak anlamsız

Arkeomen

Metrobüs çalışmaları başladı şu an kirazlık mevkiinde çalışıyorlar

ali ihsan

Bu saatten sonra proje değişmez.Ne çıkarsa bahtımıza artık  ???

berusa55

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 26 January 2014, 18:00:00
Hep ayni açıdan cekilen resimlerle dolu sayfa lütfen diger açıdan mümkünse ceksenizde  birazda tribunleri görsek fenami olur.. :suslen: 1dk!!! 1dk!!! 1dk!!!

cembaba

Resimler çok güzel abi eline sağlık.

beşnumara

Bu stadin icerden proje görünümü yok mu?

berusa55

28 January 2014, 22:22:57 #2217 Son düzenlenme: 28 January 2014, 22:36:48 berusa55
Fatih; Mersin stadından farklı değil içinin görünümü. Sadece bizim stadın üst katını daha yüksek düşün ve çatıyla üst tribününü bitiminde Mersin'deki kadar boşluk olmayacak. Bir de çatı dizaynının farklılığı hepsi bu; onların ki 25bin kapasteli bunu da belirtelim. Konsept olarak özellikle alt tribün hemen hemen aynı; farklar üstte...

beşnumara

Anladım abi teşekkür ederim. Yanlış hatirlamiyorsam saha icinden bir proje görünümü vardı sanki. Diğer üyelerimizin de bilgisi olsun da öyle bir fotograf ele geçerse burdan paylaşalım.

ramcQ_55

tek katda israr etmeyin cunki olay bitmis stadin ucde biri bitmis gibi hem tek kat olmasinda israriniz dortmun kale arkasi gorseli  saglamak icinmi  bence gerek yok  hem bizim Gruplar paramparca tek ses deil olmasida imkansiz  Menfaat olduğu sürece Ben bu halinede sukur diyorum yeri haricinde Ceske 45 bin civarinda olsaydi 30 yil 40 yil stat ihtiyacimiz olmazdi ama yinede güzel...

Berusa55  kusuruma bakma tsk ederim resimler icin ...