PTT 1. LİG 22. HAFTA | Fethiyespor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 19 January 2014, 20:17:10

« önceki - sonraki »

ult55ras

gol değilde diyenler :D zizic bildiğin engellemeye çalışıyo bizimkinde öyle bişey yok

city ultras

Insahllah kulüp sesiz kalmaz dünyanin heryerinde goldu bu

alperen_55

bu gol değilde ne süleyman abay her zaman ki gibi yaktın bizi.kalpar sen futboldan anlıyorsan ben hiç bir şey bilmiyorum tavşanlı maçından çok bi farkımız yok nasıl antraman yapar bu takım.orta saha resmen bitik ne bir kanat organizasyonu ne bir duran top taktiği dan dun top oynuyoruz tamamen şansa gol arıyoruz.

GurbetciFanatik

Hakem önce Golü veriyor. Ve sonra itirazlar basliyor Hakem bi süre bi bekliyor ve faul veriyor.

Iyi izlensin ve hemen müdahele edilsin.

TFF basvurulsun bu isin pesini birakmasin Yöneticiler.

Böyle sacmalik olurmu.

Hakemi iyice izleyin neler yapiyor golden sonra

brigand

Golün tartışması bile yok buz gibi gol. Ama Kalpar dengeleyip domine etmemiz gereken maçı resmen Fethiye oynasın diye katletti yine. Ne diye duruyosun lan kenarda müdaha edip oyun düzenini gidişata göre çevirmeyeceksen  >:(

Duško Milinković

Klübün federasyona buna itiraz etmesi lazım.Buz gibi golü yedi hakem.

cezayir55

kalpar suçlu tamam ama forvetlerimiz yetersiz ve istikrarsız

Sadece Samsunspor

Kural hatasi var itiraz edip 3 puani almaliyiz en kotu mac tekrari

Sonuna Kadar 55

Bu gol değil de nedir. ******* sülüman abay :x((

Ertuğrul Sağlam

Bir hakeme ve antrenöre sordum kural hatasi degil hakem hatasi oldugunu belirtti. >:(

jean

allah seni bildigi gibi yapsin hakem tum takimi sevindirdin sonra iptal ettin golu gitti canim 3 puan

kuzey55

maalesef bu hakem hatası :( :( hele ki bu bizsek bişey çıkmaz.Hüseyin Kalpar'a bakalım biz.hala önemli bi puan bu diyo bu.Lanet olsun sana defol git

cakir55

ilk 6 hedefi diyorlar hala takımda kimse ilk 2'yi düşünmüyor.

Duško Milinković

Süleyman Abayın Samsunla bir derdi olduğu belli.Bu hakemin maçımıza bundan sonra verilmemesi için federasyona başvurmalıyız.

cakir55

** engin ipekoğlu net gol pozisyonu mu diyor birde hayvan herif