Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

HüsameÜNVEREN

s.a acaba elinde Şirinler tribünüyle ilgili video olan varmı ? veya fotoğraf yardımcı olcaklara şimdiden tşk.

brigand

Digiturkplay'den program tekrarlarına ulaşabilirsiniz.

cembaba

Ben video çekerim. Sıkıntı yok.

kuzey55

Aydın Yılmaz'ın ayağı kırıldı.Allah acil şifa versin :(

55cem55

okay karacanın yanındaki bayan kim bilmiyorum ama ya iyi çalışmış ne söyleyeceğine ya da bizi çok iyi takip ediyor bildiğin bütün kareografileri saydı tarihte verdi hatta bağımsız taraftar platformu samsunspor biz tarafından yapıldığına kadar...bu hafta samsunspor taraftarları olarak egolar tavan oldu bence 8) bu saatten sonra kimse gelip bizede bişey diyemez cevap vermeye tenezzür etmez direk aç izle kardeş desek yeter heralde ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: barnebau55 - 22 January 2014, 21:40:48
Biz izleyemiyoruz biri yukleyipde atsa catladim tuh

Aynen, Johnny Waynen :)
Çatladım ben de.

cembaba

22 January 2014, 21:44:31 #39171 Son düzenlenme: 22 January 2014, 22:19:50 CemBaba
Videoya aldım. Pınar Pekbölet çok çok iyi hazırlanmış. Okay Karacan da çok iyi sundu. Çok hoşuma gitti.
Sitemizin reklamı da mükemmel oldu.  >l< >l< Youtube'a yüklüyorum da çok geç yükleniyor. Daha %4'de 1 saat sonra yüklenir sanırım.

Ollivanders

cembaba

Çok yavaş yükleniyor. Benim netim çok yavaş kardeşim. Birazdan biter inşallah.

cembaba

Süper Online zaten abi : ) Biter birazdan.

stencil

Bekliyoruz abi :)

cembaba

mehmet yılmaz

Teşekkürler Cem.
Sanırım Nuri Hoca'nın Metin Oktay'ın o meşhur golünün pasını verdiğini ilk defa ben yazmıştım. minik bir pay çıkarayım buradan kendime ama daha ziyade Nuri Hoca ve Samsunspor'a.
Derslerine iyi çalışmışlar belli.
Okay Karacan'la 2011'deki sempozyum öncesi görüşmüş, onu buraya davet etmiştim. Maalesef programı uymamıştı. Ama Samsunspor'la ilgili çok güzel şeyler söylemişti. Hayatının en önemli kararlarından birini de bir Samsunspor maçını anlatmak için yoldayken verdiğini anlatmıştı.

##kdc##

Koreo yapılmadan önce kullanılacak müziği öğrendiğimde bi boğazım düğümlenip gözlerim yaşarmıştı bi de bu bu video'yu izlerken Fatih Uraz'ın şiirini dinlediğimde.
Emin Başkan'a göreve geldiğinden beri zaman zaman içimden kızıp sinirlenmiştim ama şimdi görüyoruz ki doğru bilip yaptıklarının çoğu takıma katkı sağladı. Futbolun içinden gelen bir başkanımız olduğu için şanslıyız.

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cembaba

Bu arada youtube'a da bir sosyal medya ağı kurduk. Eski koreografilerin çoğunu yükledik.
https://www.youtube.com/samsunsporssbiz