39- Haluk Türkeri

Başlatan samsun 55, 12 January 2013, 21:00:47

« önceki - sonraki »

mimar55

Menejerini merak ediyorum

Sadece Samsunspor

Evlat olsan sevilmezsin haluk topcu falan değilsin. Forvet olmayan biri oynasa çok daha iyi oynar.

Ahmeti

Merak ediyorum idmanda gol atabiliyormu

özkan

Haci,kapıyı çek ve çık.

seyf55

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

ChucKeR

ilerde kontrat yapabilmesi için aydın maçı çok önemli bence

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ChucKeR - 01 October 2013, 23:25:21
ilerde kontrat yapabilmesi için aydın maçı çok önemli bence

isterse aydına 5 gol atsın hiçbişe olmaz bu adamdan

ChucKeR

nedn öyle diyosun kardeş bunun 2. ligi 3. ligi var bal falan var sonra :D

Ahmeti

Alıntı yapılan: ChucKeR - 02 October 2013, 14:30:19
nedn öyle diyosun kardeş bunun 2. ligi 3. ligi var bal falan var sonra :D

yok yok biz yandık eller yanmasın en iyisi futbolu bıraksın.

Ayrıca oynadığı A. Demir , Bolu , G. Bld. ve bugünkü Aydın maçında bırakın golü 1 tane pozisyonu varmı ben hatırlayamadım.
Bu adamın bırakın kupa maçını hazırlık maçında bile yeri yok

ercan0655

Alıntı yapılan: ercan0655 - 26 March 2013, 20:16:46
bu haftaki maç kasedini al kendini bir seyret ne kadar güçsüz olduğunu sadece tek hareket yapabildiğini koşma stilinin bile 40'lı yaşlardaki adamlar gibi olduğunu gör. O fizikle neler yapabilrsin ama GÜCÜN kondüsyonun yok utanmasan kendi rüzgarınla yıkılacaksın.

habire yatıyorsun galiba aldığın para için ne yapıyorsun arkadaş biraz çaba sarf et yıkılma ilk gördüğümde ahanda Büyük Savaş (hatırlar mısın seyrettin mi bilmem ) geldi demiştim ama hayal kırıklığının ötesindesin. :x((

YaSeF55

seni son 2 maçta kalpar fişini çekti.Adilovic ekigho gelsin daha 18'in yüzünü göremezsin

altunay

samsunsporlu1994

Devre arası beklenmeden gönderilmeli bence. Performansı yeterli degil,Ekigho ve Adiloviç oynamaya başladıktan sonra zaten forma şansı bulması zor.

oguzhann555

Sezon sonunda Haluk, Musa Sinan ve Erdem kesinlikle gönderilmeli diyordum.Erdem beni ve galiba tüm Samsunsporluları utandırdı.Geçen senenin üstüne çok şeyler koymuş geliştirmiş ama Musa ve Haluk o forma size yakışmıyor !

King1965

Haluk Türkeri Tokatspor'a gitti.