Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

İsimlerin verilmesi çok isabetli ve şık bir hareket...
Lakin...
Nuri Asan kısmı tamam da, ben ortada bir futbol sahası göremiyorum, artık orayı bir üniversiteye yakışır hale getirmeliler.

berusa55

#20Ocak1989danBeriKalbimizdeler

https://twitter.com/search?q=%2320Ocak1989danBeriKalbimizdeler&src=hash&f=realtime

serkancengiz

ugrass

Taraftar bu kadar birlik olmusken istediklerini yaptırıyorken bir çalışmada serkan aykut celil sağır ercan k. Vural k. Gibi eski topcularımıza bir jubile  maçı için olsa fena olmaz..

Atakumlu

Başsağlığı dileyen kulupleri bi kenara not edelim de ana sayfadan kulup isimleriyle bi teşekkür edelim onlara , ayrıyetten bir daha trabzona başsağlığı veya bi tebrik için resmi siteden mesaj giderse onların sülalesine kaptıracam ...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Atakumlu - 20 January 2014, 16:34:11
Başsağlığı dileyen kulupleri bi kenara not edelim de ana sayfadan kulup isimleriyle bi teşekkür edelim onlara , ayrıyetten bir daha trabzona başsağlığı veya bi tebrik için resmi siteden mesaj giderse onların sülalesine kaptıracam ...

aynen trabzonun şuana kadar web sitesinde başsağlığı göremedim. biz olsak hemen yollarız yolluyoruz

özkan

Gazi Sosyal Tesislerinde Gerçekleştirilecek Olan '20 OCAK 1989 SAMSUNSPOR FUTBOL ŞEHİTLERİNİ ANMA' Programı Bugün Saat:18.00'da Başlayacaktır. Konuklarımız; Ümit Aktan, Ömer Üründül, Zeki Çöl, Samsunspor Yönetimi, Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımızdır. Bütün Taraftarımız Davetlidir.

Yuh ya son dakikada bu nedir !!!

Burak

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: özkan - 20 January 2014, 18:00:57
Gazi Sosyal Tesislerinde Gerçekleştirilecek Olan '20 OCAK 1989 SAMSUNSPOR FUTBOL ŞEHİTLERİNİ ANMA' Programı Bugün Saat:18.00'da Başlayacaktır. Konuklarımız; Ümit Aktan, Ömer Üründül, Zeki Çöl, Samsunspor Yönetimi, Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımızdır. Bütün Taraftarımız Davetlidir.

Yuh ya son dakikada bu nedir !!!
Son dakika değil bu, geçen hafta Spor 55'te Atilla Cebeci söylemişti.. :evet:

Ellibeş Numara

Birazdan '20 OCAK 1989 SAMSUNSPOR FUTBOL ŞEHİTLERİNİ ANMA' Programı Banttan Yayınlanacak Kanal 55'te.. İnternet Üzerinden Bu Linkten İzleyebilirsiniz..http://www.yerelmedya.tv/kanal55/hd/#.Ut1_qtJahkh

evolution55

Trtsporda şu an tarihimizin en acı günü  :'(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Burak - 20 January 2014, 18:03:37
Giden var mı siteden ?

Evimin tam karşısı olduğu için ben gittim. Zaten yarım saat kadar önce haberim oldu. Futbolculardan Musa, A. Burak, Murat, Adiloviç ve Erdem vardı. Güzel bir program oldu. Çocukların ilgisi çok fazlaydı. Necattin Başkana teşekkür ediyorum.

sadece55

Anıt 15 metre olacakmış bu yönden etkileyici ancak 20 Ocak ile ilgili hiç bir figür yok malesef Açıkçası sadece görüntü olmuş :(

sadece55

Ümit AKTAN'ın Emin KAR için söyledikleri gurur dolu...Ama bu şehirde Emin KAR bile tartışılabiliyor.Emin Kaptanın yeri başkanlıktan ayrı olmalı.İyi ki varsın büyük Kaptan.

ismail