Şirin Ana'nın ismi tribüne verilsin.. Yönetime iletelim..

Başlatan ali ihsan, 22 November 2007, 19:32:09

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Kazadan sonra hocamız rahmetli Nuri Asan'ın ismi tesislere verilmişti.Şimdide Şirin Ana nın ismi her zaman maç izlediği 19 Mayıs Stadının bir tribününe verilsin.Bence Şirinler grubunun bulunduğu kale arkasının ismi ŞİRİN ANA KALE ARKASI TRİBÜNÜ olsun.Hem anısını yaşatmış hemde Şirin Anayı çok sevdiği tribünlerden ayırmamış oluruz .Eğer sizlerde uygun görürseniz yönetimimize iletelim arkadaşlar.

ozkan17

dıcek bsey bulamıyorum..cok guzrl olur bence ole bısey olması

celebi

güzel fikirde. gruplar birleşip maratona falan geçerlerse sorun olabilir ya gruplar orada birleşir yada maratonun üst katını onun adı alsın. gruplar şayet oraya geçerlerse.

tuzlalı

Bencede güzel fikir. Hem Şirin Ana' ya hem Samsunspora yakışır. İsmi unutulmasın.

deli 55

bence de çok güzel fikir.yönetim şirinlerin olduğu kale arkasının adını ŞİRİN ANA tribünü adını vermeli...

mctlçy

GRUPLARIN BİRLEŞTİĞİ YER ÖNEMLİ DEĞİL BENCE,ŞİRİN ANA YILLARINI GEÇİRDİ O TRÜBÜNDE MARATONDADA BİRLEŞSEK O KALE ARKASINA İSMİ VERİLMELİ...ÖZDEŞLEŞTİ ÇÜNKÜ ORAYLA

celebi

Alıntı yapılan: "mctlçy"GRUPLARIN BİRLEŞTİĞİ YER ÖNEMLİ DEĞİL BENCE,ŞİRİN ANA YILLARINI GEÇİRDİ O TRÜBÜNDE MARATONDADA BİRLEŞSEK O KALE ARKASINA İSMİ VERİLMELİ...ÖZDEŞLEŞTİ ÇÜNKÜ ORAYLA

O zaman şirinler orada olmak isteyeceklerdir diye düşündüm ondan sebep ama olursa tabii bu düşünce süper olur

mctlçy

sorun değil sende dediğinde haklı olabilrsin ama  özdeşleştiği trübnünün adının verilmesi bana daha mantıklı geldi;)

celebi

Alıntı yapılan: "mctlçy"sorun değil sende dediğinde haklı olabilrsin ama  özdeşleştiği trübnünün adının verilmesi bana daha mantıklı geldi;)

orası şüphesiz tabii

ÇaÇa

Çok güzel olur Şirinler'in bulunduğu kale arkasına verilmedir ismi..

Tribün_ali

güzel düşünmüşsün şirinlerin olduguu kale arkasına verilsin ismi ileride cocuklarımız sorarsa bu kale arkasının ismi ne diye o zaman gurula şirin anamızı anlatırım sen gercek samsunsporlusun mekanın cennet olsun yönetime iletilmesi lazım

King Of The North

Samsunspor şehitlerinden biridir Şirin anamız,acımız büyük.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "maximum_55"Samsunspor şehitlerinden biridir Şirin anamız,acımız büyük.

arkadaşlar evet acımız büyük ama şehit demek yanlış olur şehit vatani görevini yaparken ölenlere edenlere denir lütfen böyle demiyelim tabiiki çok üzgünüz ama bu söylem yanlış olur.

ŞİRİN ANA KALBİMİZDESİN HİÇ ÖLMEYECEKSİN SENİN ADINI HER YERDE DUYURACAĞIZ O STADIN HEPSİ SANA HELAL OLSUN

berusa55

harika bir fikir...ve kesinlikle isminin verilecegi tribün belediye evleri tarafı kale arkası olmalıdır. çünkü sirin anamız hep ordaydı ve bu sayede orda olmaya da devam edecektir!

körfez55

Alıntı yapılan: "Tuqberk"arkadaşlar evet acımız büyük ama şehit demek yanlış olur şehit vatani görevini yaparken ölenlere edenlere denir lütfen böyle demiyelim tabiiki çok üzgünüz ama bu söylem yanlış olur.

ŞİRİN ANA KALBİMİZDESİN HİÇ ÖLMEYECEKSİN SENİN ADINI HER YERDE DUYURACAĞIZ O STADIN HEPSİ SANA HELAL OLSUN

senden başkası düşünemedi bunu.

biz onun yanında taraftar bile değiliz.kesinlikle ismi yaşatılmalı çok iyi bir fikir.