30- Serkan Çalık

Başlatan cgr, 13 January 2013, 19:21:45

« önceki - sonraki »

seyf55

sana ne kadar sovsem az futbolcularida kpss ile almak lazim serkan gibiler futbol canisi

kuzey55

Seni futbolcu diye transfer edenin seni futbolcu diye sahaya suren hocanin sende ne gordugunu merak ediyoum

Sadece Samsunspor

Topa bakmadan 5 snye top sursun eli ayagina dolasip dusmezse bende neyim

orucreis

Gereksiz yere forma terletiyor onun yerinde başka biri olsa daha çok hakknı verirdi

özkan

oh Allah'ımıza bin şükür.bu haftayıda iki trabzolumuzun maç başlarını alrak kapattık.haftanın en karlı takımıyız adnan serkan çalık spor.

55.hakan

Bu adam bu lige kadar nasıl çıkmış yer edinmiş anlamıyorum üstüne o kadar takımdan bizi mi buldun arkadaş.Sözleşmesi feshedilmeli sezon arasında.Her topu alıp top sürmeye başladığında ne saçmalayacak bu sefer diye düşünüyorum.

cany

almanyanın bilmem kaçıncı liginden gs ye geldi isim yaptı. yoksa en fazla 2B topçusu

FaTiH_HaN

vanlioglu

Bu adamın kendıne faydası yok bunu herkes goruyor. Daha hala bu adam neden oynar anlamış degılım.

55.hakan

Ya şu top sürmekten aciz adamı oyuna sokmanın manasını bir kişi bana söyler mi?

özkan

siz,adını bilemeyeceğim şimdi 55 no lu abinle topçusunuz he he tamam.

kuzey55

Adnan ve Taha ile birlikte takımı frenleyen gereksiz adam.

##kdc##

ercan0655

Neden sürekli takımda yer buluyor nasıl bir özelliği var hocayla maç başı parasını mı kırışıyor (biraz ağır oldu galiba) takıma üç kuruluk faydası olamadı hala mı sakatlık sendromu artık kendine gel be adam

desperate1

ben gerçekten merak ediyorum.hala nasıl oynayabiliyor.eğer maç başı alıyorsa bence bu işte bi bit yeniği var!