2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 10 January 2014, 18:29:01
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupID=3597

tuna ve zaferin lisansları çıkarılmış yarınki maçta oynayabilirler ;)

Bi yanlış lık olmasin  ???
Evet yetiştirdik cok şükür,  hatta su ansa cantamda istanbula dogru yolda Lisanslar. .. ;)

samsunluhakan

Sol Açık

Zafer'i ben de pek seyredemedim, ama hep iyi sözler duymuştum. Çok küçük bir sorun olmakla beraber 3 sarı kartı var, göreceği ilk sarı kartta cezalı duruma düşecek.

Tuna ise her şekilde gerekli. Özellikle Cemil'in ilk yarı performansının vasatın altında olduğunu düşünüyorum. Ercan'ı tek bir maçta (o da Aydın ile kupa maçı) seyretme şansımız olmuştu ve o maçta felaket oynamıştı. Yani bir stopere ihtiyacımız olduğu çok açık.

Bunların dışında sol bekte Şaban çok kötü olmasa da faydası çok sınırlı. Ahmet Burak Solakel'den de birşey göremedik. Santraforda ise elimizde sadece Adilovic var, Ekigho'nun o bölgenin oyuncusu olmadığı görüşümde ısrarlıyım. Yani bir santrafora ve (tercihen) sol beke de ihtiyacımız var.

55.hakan

Başta söylediğim gibi bir forvet ve sol bek yeterliydi şu için beklentim dışında iki transfer oldu.

ChucKeR

@ sol açık , 1454 mesajının tamamının altına imzamı atarım ama şu ''şaban çok kötü olmasa da'' 'ya katılamıyorum :(

Sol Açık

Alıntı yapılan: ChucKeR - 10 January 2014, 22:02:43
@ sol açık , 1454 mesajının tamamının altına imzamı atarım ama şu ''şaban çok kötü olmasa da'' 'ya katılamıyorum :(

Aslında sen yazdıktan sonra bir daha düşündüm, çok "iyimser" olmuş, haklısın.

Fethiye maçında Ahmet Burak Solakel oynamıştı ve o maçta top bizim solumuza geldiğinde içime bir korku salınmıştı. Sanırım onu düşünüp "daha da kötüsü var" diye hissettiğimden öyle yazdım.  ;D

serkancengiz

ibb maç çıkışında Adem alkaşiyi gördüm yanına gidip selamlaştıktan sonra transfermi var dedim Samsuna inşaallah bakalım yanındada naci pınar vardı

isa55

Orduspor'daki iki orta saha Landel ile Salih bizde olsaydı Ordunun yerinde biz olurduk. Çok transfer yerine sağlam iki orta saha lazım bize.

mehmet yılmaz

Adem Alkaşi maçı bizimle birlikte seyretti. Samsunspor'a dönmeyi çok istiyor ama sağbek mevkii en iyi olan yerlerimiz arasında. Canberk ve Murat formda. Adem bence ikisinden de iyi ama üçüncü bir sağ bek almak saçmalık olur. O yüzden olma ihtimali yok gibi. Zaten başka teklifler de alıyor.

Devre arasının en iyi transfer Ahmet Burak Solakel'dir bana göre ;)

kuzey55

Sol Açık

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 12 January 2014, 00:55:13
Devre arasının en iyi transfer Ahmet Burak Solakel'dir bana göre ;)

Fethiye maçındaki oyununa bakarak yaptığım tüm yorumları, bugünkü oyunuyla ağzıma tıktı. Ne de güzel yaptı...

Tercihen bir sol bek ve santrafora ihtiyaç var diyordum. Sol bek tamam, bir santraforla transferi kapatabiliriz...  ;)

kuzey55

galiba bize öncelik dik duruş ve onur transferi gerek.en eksik bölgemiz bu çünkü yalakalıkta sınır tanımıyoruz.

beşnumara

Dünya yıldızlarini getirsek ne olacak? Ne onur birakiyorsunuz ne gurur. Bir kez daha taraftarın boynunu bktünüz. Başımız dik gezmeyelim rakip taraftarlar bize sövsün hedef olalım istiyorsunuz heralde.
Yeter artık bee kim yazıyor bu haberi resmi siteye. Taraftarının onuru hiç mi önemli değil sizin için?

kuzey55

Adnan efendi armağan etmiş bir de.pardon da Adnan kim ? hangi sıfatla koskoca camiayı rezil edebiliyo.ayrıca resmi siteye kim bakıyorsa saçma sapan haberler yayınlamak yerine puan tablosu ve maçları güncellesin.