PTT 1. LİG 20. HAFTA | İstanbul BBSK - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 December 2013, 15:27:09

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

11 yaşındaki küçük kardeşimi ilk defa maça götüreceğim :) 4 gündür heyecandan geliyor gidiyor abi gideceğiz değil mi ? Maç uzakta mı ? Adiloviç oynayacak mı? Yener miyiz ? diye sorular soruyor. Lan kendim için istiyorsam ne olayım şu küçük çocuğun heyecanı için oynayın kazanın be. Biz herşeyi çekeriz kaldırırız da şu geleceğimizin heveslerini bu günden kırmayın...

kadir55ist

biletler 20 tl. CUMARTESİ OLMASAYDI 5- 6 bini bulabilirdik belki
cumartesi saat 2 olması işi bozdu

Sadece Samsunspor

SametYılmaz55

Şehir dışında olduğum için gelemiyorum ama kardeşimi yolluyorum.şeytanın bacağını kırmıştı Balıkesir maçında :) ilk kez galibiyet yaşadı bebecik gittiği maçlarda :) inşallah buda ikinci galibiyeti olur,yoksa hem kendi üzüntüm hem de kardeşimin ergen tribini çekmek çok zor olacak :)

adnan

rahat bi galibiyet alacaz
idda orani hc 1.90 acmis idda.

en kötu ihtimal beraberlik ama cok rahat bi galibyet bekliyorum

2 den 2

skor ibb 0 samsun 2

samuray

bizim ne yapacağımız belli olmaz 3.0 dan maç veririz en olmadık takımlara puan kaptırırız lider takımları deviririz öyle garip anlaşılmaz bi takımız malesef kalparın katkılarıyla inşallah yeneriz bu arada maç yayını varmı inşallah web tv olmaz

özkan

yarınki kadroyu görmek lazım..

o kadar hızlı takıma karşı hala orta sahada bizdeki maç başıcı 55 numara oynarsa ben bu transfer dönemi hazır açıkken klübe başvuracağım benide alıııın gardaşlar benide diye..

Integral

Alıntı yapılan: samuray - 10 January 2014, 20:34:31
bizim ne yapacağımız belli olmaz 3.0 dan maç veririz en olmadık takımlara puan kaptırırız lider takımları deviririz öyle garip anlaşılmaz bi takımız malesef kalparın katkılarıyla inşallah yeneriz bu arada maç yayını varmı inşallah web tv olmaz

maç trt 1 ve trt hd'de naklen verilecek.

##kdc##

İBB ile oynadığımız son 5 maçta da yenilmişiz. Artık kazanma sırası dönmüştür herhalde bize, yarın basar geçeriz..

Gorkem

Stoper

Hücum hatları korkunç. Savunmaya büyük iş düşecek.Sağlam takım,bunlar bizim orta sahayı maymun eder.Kolay olmayacak.1 puan iyi 3 puan ekstra olur.Başarılar Samsunspor'um,şaşırtın bizi.

muzaffer4

Jnr.Serkan

Samsunsporun isminin gectigi heryerde umut vardir.Cok zor mac,hafta sonunuz zehir olmasin

fanatik samsunsporlu

ilk maçta mahmut tekdemir ile zeki orta sahada silmişlerdi bizi.çok geniş kadroları var.inşallah bir çılgınlık yaparız da yeneriz allahım

Sadece Samsunspor

Her maça bir umutla çıkıyoruz sonra bizdeki heyecanı ruhu takımda göremeyince deliriyoruz. İnşallah devre arası kampı bize yaramış olur da bir çıkış yakalarız. Biz gerçekten inanıyoruz ama futbolcuların inanması önemli. Allahım sen yüzümüzü kara çıkartma alalım şu maçı.