Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

bir de utanmadan gözyaşı döküyor.yavsak herif arkanda ne bıraktın yediğin küfürlerden başka? mesleğini ailene laf getirmeden yapabildin mi hakkıyla ?

cembaba

Alıntı yapılan: Burak - 08 January 2014, 02:05:52
döviz yüzde 50 mi arttı ki o kadar fark olacak ?

€ 2.3 ken bugün 3 kardeşim. Her türlü arttı. Ama gün olur € taban yaparsa o zaman işimize gelir : ) O da imkansız gibi bir şey.

kamuri

Kuddisi timsah gozyaşları dokuyor kayserispor maçını unutmak mumkun mu keşke kralı bıraksalardı da senın ağzını yuzunu patlatsaydı hiç olmazsa aldığı cezaya değerdi bize dokturduğun gozyaşları ne olacak onların hesabını kım verecek :(

since1965

Alıntı yapılan: orhan - 01 January 2014, 16:57:30
Kazım yılmaz verdiği paraları euro ve dolar üzerinden temlik koydurmuş.Onun verdiği dönemde euro 2 lira iken şimsi 3 lira yani borç yükü artmış oldu bizim ödediğimiz borçlar sadece kur farkına gidiyor.Uğur boral a 920 bin dolar,Selim teberre 220 bin Euro, Fink'e 600 bin Euro Serdar Özkana 400 milyar ve nicelerine bu paraların borç olarak yazıldığı söyleniyor.Eğer bu bilgiler yanlışsa kulübün bilgi kirliliğini önleme adına açıklama yapması lazım diye düşünüyorum.Şimdi oynayan oyuncularımıza ise peşinatlarının bile verilemediği saha içindeki istikrarsızlığın ve hüseyin kalpar ın açıklamalarının bundan kaynaklandığı iddia edilmektedir.

Kazım Yılmaz yabancı futbolculara Euro üzerinden ödeme yaptıgı için koymuş olduğu temliklerde euro üzerinden.Ama bütün temlikleride euro üzerinden değil.Yabancı futbolcu euro üzerinden ödeme istedigi için yapacak bişey yok.Birde şu var o gün kur düşük bir fiyattı,bugün ise yükseldi.Ya kur düşseydi ne olacaktı.Samsunspor'un yakın zamanda Kazım Yılmaz'a karşı olan alacaklarını ödemeye başlasa bile euro üzerinden olacak olan temliklerine ne zaman sıra gelecegi,o gün kur fiyatının ne olacagı hiç belli değil.Ama Samsunspor'a türk parası üzerinden para verip sonra bunu dolar olarak verdim deiyerek,faizi ile birlikte geri isteyip icralara veren insanlarıda unutmamak lazım

ali ihsan

Alıntı yapılan: since1965 - 09 January 2014, 11:15:41
Kazım Yılmaz yabancı futbolculara Euro üzerinden ödeme yaptıgı için koymuş olduğu temliklerde euro üzerinden.Ama bütün temlikleride euro üzerinden değil.Yabancı futbolcu euro üzerinden ödeme istedigi için yapacak bişey yok.Birde şu var o gün kur düşük bir fiyattı,bugün ise yükseldi.Ya kur düşseydi ne olacaktı.Samsunspor'un yakın zamanda Kazım Yılmaz'a karşı olan alacaklarını ödemeye başlasa bile euro üzerinden olacak olan temliklerine ne zaman sıra gelecegi,o gün kur fiyatının ne olacagı hiç belli değil.Ama Samsunspor'a türk parası üzerinden para verip sonra bunu dolar olarak verdim deiyerek,faizi ile birlikte geri isteyip icralara veren insanlarıda unutmamak lazım

Onun aldığı döküntü yabancıları kulüp üste para vererek (hemde euro,dolar olarak) gönderebildi.Kulübün göndermek için ödediği EURO ları bari alacağından düşse ya...

ali ihsan

09 January 2014, 17:05:03 #39110 Son düzenlenme: 09 January 2014, 23:48:51 maraton
Kuddusi,İsmet Arzuman,Hüseyin Göcek...Denk geliriz inşallah bu hakemlerle.Dünya küçük...

Sadece Samsunspor

Bizim takimda da var takip sistemi diye biliyorum

germencisse

Sayılı kulüplerde bulunan wyscout sistemimizde bulunuyor ancak bu işlerden analayan iyi bir scout depatmanımız olmadığı için aktif olamıyoruz..

ismail

trabzonsporla elit lig de oynayan 17 yaşında birisiyle tanıştım bugün. adı alperen ovalı, belki bilirsiniz. abi trabzon her ay 500 lira verdi, yol paramı, okul paramı verdi bende gitmek zorunda kaldım, hem alt yapı olanakları orada daha iyi falan dedi. ilk 11 de oynuyormuş her hafta. kimseye bir eleştirim yok, yanlış anlaşılmasın ama canberki, doğanı, ercanı görünce hak verdim çocuğa

sadece55

Orda sanki herkes mi büyük yıldız oluyor Malum Altyapıdan yıllar önce Ergin Keleş çıktı büyük yıldız olarak ama olmuyor bazen işte

Kaya

Taraftarın sonuna kadar haklı olduğu konular vardır,yönetimsel hatalar vardır v.s v.s

Şu saatten sonra şehir ve takım bütünlüğü kesinlikle ve kesinlikle sağlanmalı.Her ne şartta olursa olsun takıma tam destek verilmeli diye düşünüyorum...

Çok kritik bir eşikteyiz ya bu gazla yukarıda tutarız takımımızı süper lige taşırız ya da....

isa55

Önümüzde Balıkesir maçına kadar ki 7 müsabaka alttaki takımlarla. Burayı iyi geçersek sonuç süper lig olacaktır inşallah.

fanatik samsunsporlu

ankara iyi saldırıyor manisaya

berusa55

Ankaraspor 88'de attığı golle 1-0 kazandı deplasmanda. Neyse; Manisa'nın yenmesinden iyidir. Öncelikli rakiplerimiz Mersin ve Manisa olduğuna göre onların puan kayıpları bizim için çok daha önemli.

berusa55

12 January 2014, 22:20:37 #39119 Son düzenlenme: 12 January 2014, 22:25:09 berusa55
Forum ahalisinin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili hayırlara vesile olsun. Dualarımızın kabulü dileğiyle...