Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

doðan

evolution55

Kayabaşı mustafa da boluyla anlaşmış diye yazıyordu ntvsporda

Sadece Samsunspor

50 tlmi e o binada calisanlardami park etmiomus 50 tl ne be saka mi

##kdc##

Ortaaam Seydo zamanında gidemedim dememek için Allah'ın izniyle yarın sabah umreye gidiyor.
Görüşüp helallik isteyemediği tüm site ahalisinden helallik istedi. Allah'ım şimdiden kabul etsin, bizlere de nasip olur inşallah. 

SametYılmaz55

Allah kabul etsin,Allah gidemeyenlere de nasip eder inşallah

emre__ss

Sırası mıydı lan şimdi kumarın ne güzel umreye gidecektik :( hayırlısıyla git gel kardeşim dua et bize de

Duško Milinković

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 07 January 2014, 00:36:36
50 tlmi e o binada calisanlardami park etmiomus 50 tl ne be saka mi
O bölgede şu an otoparkın gelir getirmesi imkansızdı zaten.Her yer otopark orada,birde kim gidecek canik belediyesine arabayla. Bunu biliyorlardı ve sırf seçimde şov amaçlı burayı verdiler.Herşey seçilmek için.

Levent ÖCAL

Desiqner

AlıntıEski Başkanımız Kazım Yılmaz'a Olan Yaklaşık 17 Milyon Liralık Borcumuz, Döviz Kurlarının Son Haftalardaki Yükselişi Nedeniyle 25 Milyon Liraya Çıktı.

Şu haberin doğru olmadığını söylesin birisi lütfen ?

cembaba

Bildiğim kadarıyla doğru. Kazım Yılmaz'ın koyduğu temlikler € ve $ kuru üzerinden.

lato

Temiz iş valla kulüp başkanı ol voleyi vur

Stoper

Alıntı8 ilin milli eğitim müdürü değişti

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında Emniyet, Yargı ve Maliye'de gerçekleşen görevden almalara Milli Eğitim de eklendi.

Balıkesir, Gaziantep, Yalova, Rize, Samsun, Trabzon, Bolu ve Van Milli Eğitim Müdürleri görevden alındı. Yerlerine henüz atama yapılmadı. Sadece Van'a Kıyasettin Kırtekin atandı.

Atama furyası Milli Eğitime de sıçradı. Türkiye genelinde 8 ilin Milli Eğitim Müdürü görevden alındı. Milli Eğitim'de il ve ilçelerde görevden alma ve görev değişikliklerinin süreceği belirtiliyor. Şu ana kadar Balıkesir, Gaziantep, Yalova, Rize, Samsun, Tarbzon, Bolu ve Van Milli Eğitim Müdürleri görevlerinden alındı. Öte yandan Kırşehir Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz'in yerine geçtiğimiz ay Osman Elmalı atanmıştı.

Balıkesir'de Milli Eğitim Müdürleri Sabri Caner, Rize'de Saffet Yıldırım, Trabzon'da Tamer Kırbaç, Samsun'da Mustafa Cora, Gaziantep'te Ekrem Serin, Bolu'da Recep Alpdoğan görevden alındı.

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/25519311.asp

AlıntıMustafa Cora

1959 yılında Trabzon´un Tonya ilçesinde doğdu. 1984 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirerek 1985 yılında öğretmen olarak göreve başladı. 1994 yılından bu yana idareci olarak görev yapmaktadır. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü´nde Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamladı.İyi derecede Arapça ve Fransızca bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Burak

Alıntı yapılan: Desiqner - 07 January 2014, 19:47:38
Şu haberin doğru olmadığını söylesin birisi lütfen ?

döviz yüzde 50 mi arttı ki o kadar fark olacak ?

cgr

Ne kadar üzüldüm anlatamam...  :( :( :rulet:

2005 yılında FIFA kokartı alınan ve ulusal hakemliğe indirilen 22 yıllık futbol hakemi Kuddusi Müftüoğlu, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Alanya Semineri'nde faal hakemliği bıraktığını açıkladı.

22 yıllık hakem yaşantısının ardından siyasete atılacağını söyleyen Müftüoğlu, AKP'den Alanya Belediyesi başkan aday adayı olarak gösteriliyor.