PTT 1. LİG 18. HAFTA | Samsunspor'umuz - Manisaspor

Başlatan berusa55, 16 December 2013, 23:13:05

« önceki - sonraki »

cgr

23 December 2013, 02:37:28 #240 Son düzenlenme: 23 December 2013, 02:44:59 cgr
Bugün ortalıkta dolaşan laf:

"Eğer yenilirsek, bir hoca gelecek"

Bence bu açıklamalar tam buna uyuyor. Bana söylediklerinde pek inanmamıştım ama yazılanları şimdi okuyunca cidden düşünmeye başladım... Hoca gidici, ama gelen kim olur bilemem...

özkan

senol

iki haftadır yeniyoruz ama fotbol varmı,iki pas var mı ,güven var mı? seyirci onun için maça gelemiyor.takım top oynamıyor.
doldur boşalt,ileride  Bosnalı var,devamlı ona uzun top at.orta sahada baskı ve oyun yok.adamlar bir eksik oynuyorlar,bizden daha çok
kendilerine güvenleri var.penaltı olmazsa biz onlara sabaha kadar oynasak gol atamazdık.kalpar takıma kondisyon veremiyor ve oyun oynatamıyor.

red_white

adnan mı Samsunspor'mu? Yönetimin bir karar vermesi lazım

celebi

atakumlueray

Kalpar'ın tercihleri ne kadar tartışılsa da,kendisinin her oluşturduğu takımda bütün futbolcuların bütün güçleriyle mücadele ettiğini,takımda kimsenin huzur bozamadığını gördükçe seviniyorum.Ancak ne kaybedilen maçlarda kızabiliyorum,ne de kazanılan maçlardan sonra şampiyonluk hayalleri kuruyorum,çünkü bu takımın kapasitesi gerçekten belli.
Şu ana kadar kazanılan puanın gerçekten başarı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca takımın kondüsyonunun zayıf olduğunu söylemek için ,maçlarda öne geçip kaybetmemiz gerekir ancak bugüne kadar hep durum bunun tersi oldu.
Şahsi kanaatim,takımda huzur olsun,herkes kapasitesi ölçüsünde maksimum emek sarf etsin,devre arasında 2-3 iyi transfer olursa daha yukarı oynarız inşallah aksi takdirde play off hedefiyle heyecanlı bir sezon geçiririz.
Bance,Uğur Boral,Ergün Teber gibi adamlarla süper ligde olmaktansa bu çocuklarla PTT 1. ligde olmak bana daha çok keyif veriyor.

King1965

Emin Aslantuğ

Takımımız maalesef umut vermiyor. Son dakika golü ile kazandık. Mücadele tamam. Ama artık futbol top şişirme üzerine kurulu değil.
Şansla bir yere kadar kazanırız. Ya sonra? Manisaspor bizden kat be kat daha iyi futbol oynayan takım. 10 maçtır yenilmemeleri bunu gösteriyor zaten. Bu ligin bence en güzel futbolunu oynayan iki ekipten bir tanesi diğeri de Ankaraspor.

İçerde bir problem olduğu Kalpar'ın açıklamalarından belli. "Ne vermişler de ne isteniyor" demek ne demek. Bunu iyi irdelemek lazım. Takım galip geldiğinde üzülen yöneticiler var da nedir? Bence istifa edecek yol yapıyor. Bu işler öyle kolay değil diyordu şimdi ne konuşuyor. Hoca giderse piyasada herkesin olumlu yanıt vereceği bir isim de yok gibi. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bana göre en az 3-4 transfer yapmamız lazım. İlk olarak stoper ve acil sol bek ihtiyacımız var. Ortaya bir Murat Yıldırım tarzı bir isim gerekiyor. Taha, Ahmet Burak, Serkan Çalık, Haluk Türkeri bu adamlardan medet ummamalıyız artık. Ekigho ve Umar da düzelmeli yoksa işimiz bayağı zor. Doğan, Ercan, Kemal'i de geri kazanmalıyız.

Her şeyden önce takımın içinin karışık olduğu belli toparlayacak bir isim gerekiyor. Tabii bu benim düşüncem.

Duško Milinković

lato

Şu kadar söylim Kalpar gitse başkası gelse değişen birşey olmayacak. Sıralamada ilk 4 5 teki takımları çık emininm gerisi teknik direktöründen memnun değildir taraftar bazında. Bizim ülkede herşey başarılıyla orantılı. Adam akıllı sistemi olan bir hoca getiremeyeceklerine göre Kalpar'ın gitmesi de çözüm olmayacak. Bu Kalpar'ı sevdiğimi göstermiyor ama daha iyisinin getirileceğine de inancım yok

HoliganSamSunLu

herşeye rağmen güzel bir futbol ve güzel bir galibiyetti maraşı yenersek 3 te 3 oluyor daha ne olsun..

cakir55

Alıntı yapılan: lato - 23 December 2013, 19:42:06
Şu kadar söylim Kalpar gitse başkası gelse değişen birşey olmayacak. Sıralamada ilk 4 5 teki takımları çık emininm gerisi teknik direktöründen memnun değildir taraftar bazında. Bizim ülkede herşey başarılıyla orantılı. Adam akıllı sistemi olan bir hoca getiremeyeceklerine göre Kalpar'ın gitmesi de çözüm olmayacak. Bu Kalpar'ı sevdiğimi göstermiyor ama daha iyisinin getirileceğine de inancım yok
katiliyorum kalpar gidecek kim gelecek ?
En azından tecrübeli ligi biliyor ve şanslı :D

* tapatalk

isa55

Uzun top oynuyor takım. Orta saha top yapamadığı için böyle. Mesela Ordunun ortasındaki 67 ile 59 formalı oyuncular bizde olsa puanımız bu taraftarla birlikte 35 leri bulurdu.

Sol Açık

Takımın iyi top oynadığını da söyleyemeyiz, söyleyenler hayal dünyasında demektir.

Kalpar'ın bu sezon başarısız olduğunu söyleyemeyiz, söyleyenler de ayıp eder.

Kadromuzun çok iyi olduğunu düşünmeyelim. Sadece forvet hatlarına bakın, İBB'ye, Ankara'ya, Ordu'ya, Mersin İ.Y.'na, hatta Ş.Urfa, Manisa, Balıkesir, A.Demir vs bakın. Bizin takımın tek santraforu Adilovic, yedeği yok diyebiliriz ve adam 10.hafta oynamaya başladı. Sınırlı bir kadro ile çok mücadele ederek, rakibi bozarak 27 puan topladık, daha fazlasını da alabilirdik (misal Mersin İ.Y. maçı). Ama bu da önemli başarıdır, 2.devreye umut ve iddia taşıdık, hem de çok inandırıcı bir umut, gerçekçi bir iddia.

Devre arasında 1 stoper, 1 sol bek, 1 ortasaha, 1 forvet ile Süper Lig'e çıkamayacağımızı kimse söyleyemez. Bu takıma sadece Abdülkadir bile eklense Play-Off'a kalırız ve Play-Off'ta da ne olacağını kimse bilemez...

YaşarDoğu

takımın neden kıçını dönüp gittiği belli oldu .