PTT 1. LİG 18. HAFTA | Samsunspor'umuz - Manisaspor

Başlatan berusa55, 16 December 2013, 23:13:05

« önceki - sonraki »

maviay55

22 December 2013, 19:54:21 #210 Son düzenlenme: 22 December 2013, 19:57:33 maviay55
Oyunu tartarak basladigimizda oynatan bi manisa gordum bu mac bizim dedim, golu yedikten sonrada bu dusuncem degismedi.Manisanin 10 kisi kalmasi maci bize getirdi. Adilovic tam bir pivot santrafor getiren bulan sagolsun. 3 puan ve guzel gececek bi hafta  :)

Bu takim 8.sirada herseye ragmen arma ugruna tribunu doldurmus (tam 11.500 biletli seyirci) biz ekran basinda cildirirken tribundeki renktaslarin Ednan'i isliklamasi kadar dogal bisi yok. Cikmak icin 2-3 kez kenara beni alin diyen adam (soner sakat sakat oynarken), al gulum ver gulumden baska bisi yapmayan adam isliklanir. Artis herife artik bi ceza verilmeli  al_sana

mehmet yılmaz

Maça şok bir golle başladık. Ama yenik...
Sonrasında tam tutturamasak da maçı bırakmayacağımızı hissini verdik.
İlk golden önce Adiloviç tribünlere dönüp baktı. Orta geldi ve usta işi bir kafayla golünü attı. O şok gole net bir cevaptı.
Adiloviç'i çok beğeniyorum. İyi niyetli, özverili ve futbol bilgisi çok iyi.
Belli özellikleri var. İndiriyor, kafa golü atıyor. Ancak iki kanadın da etkili olması lazım. Çok az orta alabiliyor.

İkinci devre biz daha iyiydik. Geçen sezonki maç gibi oldu. Orada da oyun 1-1 iken bir oyuncu attırmıştı kendini. Hikmet'in hareketi kesinlikle kırmızı idi. Ancak ondan öncesinde Manisa çok faul yaptı. Hakem neredeyse hiç kart vermedi. Özellikle daha önceki yıllardan Adana ve Bolu'dan bildiğimiz kafadan sakat, sevimsiz adam ve soyadının hakkını veren keltoş Barbaros Barut, 2-3 defa atılmalıydı oyundan. 2. kırmızıdan sonra hakemi alkışladı, üstüne yürüdü, muhtemelen küfür etti ama hakem cesaret edemedi 3. kırmızı karta.

Bence hak ettiğimiz maçı son dakikalardaki bir penaltıyla da olsa kurtarmış olduk. Eldin'i aldığı rsik ve sakin vuruşu nedeniyle alkışlamak lazım.

Adnan oyundan alınırken yuhalandı ve futbolcular bunu protesto etti. Mac bitiminde koşarak gittiler. Eğer öyleyse çok yanlış bence.
Ben prensip olarak Samsunspor forması giyen ve bizim için oynayan hiç bir oyuncunun yuhalanmaması taraftarıyım. Bu yanlıştır. Ancak maç sonu organize bir biçimde iceri kacilması daha da yanlistir. Bir kaptana yakışan 'beyler ben kirginim, gitmek istemiyorum ama siz gidin' demektir. Ilk defa mi tepki aliyor bir oyuncu? Bu bir çözüm okdu mu? Diyelim ki maraton tribun yuhaladi. Kale arkalarına ayip degil mi? Üstelik oyundan çıkarken zaten hareketler yapıp, tepkini vermişsin. Ben yuhalamamış bir taraftar olarak maç sonunda takımımı alkışlamak isterdim.

Puan tablosuna bakınca üst kategoride kalmak adına ne kadar kıymetli bir galibiyet olduğunu görebiliyoruz. Başta Canberk ve Eldin olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum.

fanatik samsunsporlu

##kdc##

22 December 2013, 20:32:52 #213 Son düzenlenme: 22 December 2013, 21:06:20 ##kdc##
Adnan bu maçta gerçek yüzünü göstermiştir. Israr ederek Adnan takımı toplar mantığıyla Adnan'a laf ettirmeyenlere gelsin o alkışı ve takımı taraftardan koparışı. Unutulmaması gereken birşey var bu taraftar bu takıma küserse bırak ligden çıkmayı 1 puan yüzü göremez bu topçu müsvetteleri...
Son olarak benim cebimden çıkıp Adnan'ın kursağından geçen her bir lokma haram zıkkım olsun...

jurista

22 December 2013, 21:12:52 #214 Son düzenlenme: 22 December 2013, 21:20:55 jurista
Nereden nereye ...

Daha sezon başında bu takıma gelmesi için kulis yapılan yok efendim o aslında öyle dememişti Trabzon basını yalan haber yazdı deyip durumu kurtarmaya çalışanlar , adnanın tekrar samsunsporda oynaması için araya girenler ,ricacı olanlar ,taraftara şirin gözükmeye çalışmalar lar ler vs vs ...

arkadaş daha sezonun ilk devresi bile  bitmeden sırf taraftar kendisini yuhladı diye taraftara küfür edercesine futbolcu arkadaşlarını taraftara karşı ayaklandıracak kadar kötü niyetli ...madem bu kadar deliklanlısın trabzonda da taraftar seni yuhlamıştı onlara da yapsaydın ya aynı hareketi adnan efendi !

herşeyi bırak , Mehmet'in dediği gibi kaptan olan adam arkadaşlar siz gideceksiniz taraftarla galibiyeti kutlayacaksınız  benim durumum onlarla aramda deyip galibiyeti gölgelemez ...

yazık ! şamaroğlanı olmuş taraftar herkes geçiriyor sen de geçir bakalım adanan efendi !!!

lato

Adnan karşıtı olmama rağmen taraftarı ikiye böldüğü için alınmamasını isteyenlerdendim. Büyük bir kesim karşı çıkarken bu adam geldiyse adam akıllı verim de vermediyse tepki gösterene de kimsenin laf söyleme hakkı yok. Maç 1-1 ken şov yapan adamın da bu saatten sonra takımda yeri yok. Taraftarının her türlü desteğine karşın onların yüzünü rezil edecek biçimde yere eğen adamların da dayak yemedikleri için şükretmeye ihtiyacı var. Paralı askersin sen işini yap sonra s.. ol git. Kaçınız zaten arma aşkı için oynuyorsunuz ya da oynayanınız var mı? Bence herkes işine baksın takım 90 dakka görevini yapsın taraftar da 90 dakka susmasın. Sonra ister soyunma odasına kaçsınlar ister yerin dibine. Yalnız Turgay'ın sakatlanması Kalpar'ı ipten aldı onu da demeden edemeyecem.

jurista

Herşeye rağmen 3 puan çok güzel ...
Maraşı yenersek ki yeneceğiz ikinci yarıya daha iddialı ve daha moralli girerek play off değil ilk ikiden bile çıkacak şansı yakalamış oluruz.

celebi

Adnanı gönderemeyen yönetim bence aciz bir yönetimdir

burakbas

Yollayın şu Adnan'ı... Yönetim olarak azıcık gururunuz varsa.

özkan

la bir adnan meğer şu armadan daha değerliymiş ya helalolsun o yönetime.gitmewyin ula laz uşakları,on sene yok bin sene daha aynı yönetim devam etsin istiyorum ben.çok teşekkürler sayın trabzonlu emin kar.taraftar nasıl şamaroğluna çevrilir gördük.

Ollivanders

Hüseyin kalpar bırak laf kalabalığını . Bu takım top oynamıyor . Futbolcularına armağan ediyormuş . Taraftar olmasaydı ne bu kadar para kazanırsın ne de bu kadar puan toplardın. Daha gecen de futbolcularını satan sendin . Şimdi ne oldu da ikili oynuyorsun . Yaptığın en iyi şey de bu değil mi zaten . Kimse Adnana yapılan yanlış falan demesin . Bu tribünler Serkan'ı celili Vural'ı yuhaladı . Birisi de dönüp artistlik yapmadı . Adnan kim ki her fırsatta yanında olan taraftarı protesto ediyor ? Yok asist yapmış yok çok mücadele etmiş . Yapacak tabi ben mi alıyorum 400 bin lirayı . gitsin hayalinin takımının altyapısında oynasın .

Duško Milinković

Kalparın klasik tripleri fakat bu sefer baya ileri gitmiş. Yönetimdeki bazı kişilerede laf etmiş. Yaşadığı sorun neymiş bizim yaşadıklarımızın yanında acaba? O taraftar olmasa o kadar puanı zor toplardı.

minci

Şu andaki takımdaki genel hava hiç hoşuma gitmiyor. Sanki herkes hesaplaşmak için devre arasını bekliyor.

erkutdem55

Adnan'ın yaptığı sadece taraftarı provoke etmektir.Bilerek yapmaktadır.Arkasında da görüntüye bakıldığında kayıtsız ve şartsız yönetim olduğu için bunu rahatlıkla yapabilmektedir.Kim ne derse desin Adnan şu anda Samsunspor taraftarına karşı kullanılmaktadır.Bir nevi taraftara siz ne dersin deyin,umrumuzda bile değil demektir.Adnan'ı kovmayı bırakın maçtan sonra sırtını sıvazlamışlardır.Her maçta oynadığı hatta ne oynadığı bile belli olmayan futboluna rağmen ısrarla ve inatla ilk 11'de ve kaptan olarak çıkıyor maçlara.Söylemek biraz acı ama Adnan Efendi bütün Samsunsporlulardan daha değerli.Hatta benim gördüğüm kadarıyla trabzanspor'a her maç edilen küfürlerin bir nevi intikamıdır Adnan'da ısrar edilmesi.takıma kaptanlık yapsın diye getirilen Adnan'ın,kendini kontrol etmekten aciz bir adamın nasıl kaptanlık yapacağını anlamadım.Bugün içeri giren futbolcuları kabahatli görmüyorum.mecburen kaptanın dediğini yaptılar ama içlerinden de sövdüklerine eminim.Onlar istemez miydi sevinci bizimle paylaşmak.Gerçi ne yazsak,ne desek boş.Öyle ya biz kafası çalışmayan taraftar kitlesiyiz.Kim takar bizi...

kuzey55

öyle gereksiz ve boş bi taraftarımız var ki futbolcuların yaptığı yavsaklık umurlarında değil.hala maç sonu 10 tane manisalıya yar saçların lüe lüle diyolar.bu kafasız taraftar yapısıyla her şey hak bize.yönetimde yok mudur bugün yapılan essekliği eleştirecek.armaya küsme lüksümüz yok ama ben bu adamlarla bu yönetimle süper lig istemiyorum.