PTT 1. LİG 18. HAFTA | Samsunspor'umuz - Manisaspor

Başlatan berusa55, 16 December 2013, 23:13:05

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Bizim takım ciddi ciddi maçlara yenik başlamayı tercih etmeye başladı! Ama güzel de oluyor.  ;D

7.sıraya yükseldik, aşağıdan tamamen koptuk, play-off grubu ile ise kafa kafaya devam ediyoruz. Haftaya K.Maraş'ı da yenersek play-off grubunun göbeğinde 2.yarıya başlayacağız. Devre arası takviyelerle de önümüz açılır.

Çok önemli 2 galibiyet aldık, yeni yıla güzel gireceğiz...  :--*

Duško Milinković

İç sahada 12. adamımızın desteği  çok büyük. Karşı takımı da strese sokabiliyor.Daha ilk dakikalarda yediğimiz golün ana mimarı Cemildi aslında vediği hatalı pas karşı takım oyuncusuna gelip Fatihe gelince kaleci ile arasındaki anlaşmazlıktan çok basit ve yenilmemesi gereken bir gol yedik. Demoralize oluruz düşüncesindeydim fakat 10 dakikada bu şoku atlattık. Adiloviçin harika kafa vuruşu ile gelen beraberlik takımı rahatlattı. Golden sonra maç denk geçmeye başladı. Ancak karşı takımın anlamsız gerginliği ve hakemle dalaşı kırmızı kartların geleceğinin sinyalini veriyordu. Tıpkı mersinlilerin ilk yarıdaki stresleri gibi.Eğer o maçı iyi götürebilseydik ikinci yarı 2-3 kırmızı kart alabilirdik ancak bu maça nasipmiş.Barbarosun 2. kırmızıda hakemi itmesi ayrıca son dakikadaki umara tekmesi ikinci sarıdan kırmızıyı gerektiriyordu ancak kırmızı almadan maçı bitirebildi.Hakemin yönetiminde bariz hata görmedim.sadece musanın gole giderken ofsayt gerekçesiyle kesilen atağının ofsayt olmadığı görüntülerde bariz olarak izlendi.Sonuç olarak Samsunsporumuz daha iyi olacak inşallah.

furkan5534

Yeter ki içten oynayalım gönülden oynayalım barcelonayı bile patates ederiz biz ama nerde entel guntel takımlar varya hepsine puan vermeye bayılıyoruz.denızlı bolu gıbı takımlara puan kaptırmasaydık da sımdı ılk ıkı ıcın kafaya oynasaydık ne vardı.haftaya maras macını ınsallah kucumsemezler.sonuncu olsada kucumsencek takım degıl

Cagdas Ünver

22 December 2013, 17:03:41 #183 Son düzenlenme: 22 December 2013, 17:58:09 Cagdas Ünver
Altın değerinde 3 Puan aldık. İlerleyen haftalarda da, mutlaka hızla daha yukarıya tırmanmalıyız. Bu galibiyetlerin önemi o zaman daha belirgin hale gelecek. Devreyi ilk 6 içerisinde bitirebilirsek, devre arası nokta transferlerle, hedefimizi belirleriz. Süper Lig'e çıktığımız sezonda ilk devreyi yine bu sıralarda bitirmiştik, yanılmıyorsam. Çıkışımız ikinci devre olmuştu.

Maça gelirsek, iyi oynamadik fakat bu ligde iyi futboldan ziyade, "havaya giren", becerikli olan, başarılı oluyor. Savunmada bireysel hatalar yapiyoruz. Atağa çıkarken de biraz daha organize olmamız lazım diye düşünüyorum. Pas tercihlerini daha doğru yapmalı oyuncularımız. Kartlar ve Penaltı kessinlikle doğru. Canberk'i de tebrik etmek lazim. Inşallah form grafiği yüksek olur. Altyapı'dan gelen bir oyuncu daha kazandık diyebiliriz. Darısı diğer genç oyuncularımızın başına.

Özetle, takım oyununu ilerleyen haftalarda daha üst seviyeye çekersek, bu takım, bu taraftarla çok daha iyi işler yapma gücüne sahip olur. Saygılar

ChucKeR

bu oyunla bu durumda olmamız bu ligin ne kadar üzerinde bi camia olduğumuzu gösteriyo. 1-2 kişi bulsak da orta sahaya kurtulsak şu ligden  :(

Uğur Yıldız

Bende seni alkışlıyorum Adnan efendi. Sezon başından beri hakeme itirazdan başka hiçbişey yapmadın ve hala taraftara artislik derdindesin. Diğer futbolcularda senin peşine koşa koşa soyunma odasına gittiler. Yazıklar olsun

red_white

adnan efendi taraftar seni yuhalıyorsa cevap vermeyeceksin maç 1-1 devam ederken 2 saatte oyundan çıkmadın. Takımı sabote etme adam ol. Şuanda bu formayı giyiyorsan sana ne derlerse eyvallah diyeceksin yada hayallerinin takımına gideceksin.

samuray

şükürler olsun 1.0 yenik başladığımız maçı çevirdik lehimize bu adnan torpillimi bu takımda ya yediimiz golü adeta hediye ettik rakibe bize sağlam bi stoper bi solbek bi orta saha ara transferde gerek iyide pozisyonlar bulduk ama malesef beceriksizlikten atamadık bu umar topla oynamayı çok seviyor uyarmıyormu hoca bunu üst sıralardan koplmamak adına alınan bu üç puan çok önemliydi kalan maçımızıda alırsak 20 puanla tamamlarız devreyi inşallah

cakir55

İç sahada oynadığımız maçları kazanmaya devam etmeliyiz. Son maçi da alıp devre arasına 30 puan ile girelim.
Adnan'a daha başka hiç birşey demiyorum Emin abide kadro dışı birakmazsa yazıklar olsun.
Takımın eksikleri belli bir sol bek ve bir forvet arkası cernat gibi bu takımı süper lige çıkartır.

* tapatalk

samuray

Alıntı yapılan: samuray - 22 December 2013, 17:32:34
şükürler olsun 1.0 yenik başladığımız maçı çevirdik lehimize bu adnan torpillimi bu takımda ya yediimiz golü adeta hediye ettik rakibe bize sağlam bi stoper bi solbek bi orta saha ara transferde gerek iyide pozisyonlar bulduk ama malesef beceriksizlikten atamadık bu umar topla oynamayı çok seviyor uyarmıyormu hoca bunu üst sıralardan koplmamak adına alınan bu üç puan çok önemliydi kalan maçımızıda alırsak 30 puanla tamamlarız devreyi inşallah
yanlış yazmışım

isa55

Manisa her türlü pisliği yaptı. Ancak adalet yerini buldu.

Mert

Adnan konusunda taraftar ile aynı görüşteyim.Geçmişte adnanın yaptığı yanlışlar ortadadır.Şuan takımımızda da bana göre pek fazla bir varlığı yok.Fakat gerginlik yaratmamamız lazım arkadaşlar.Adnan takımımızın bir futbolcusu nihayetinde hatta gelmesini de istemeyenler oldu buna yapacak birşey yok artık.Bu günlerde kenetlenip sadece oynadığımız futbola odaklanmamız lazım.Taraftar ile futbolcular arasındaki bağ çok önemli bu bağın kopması iyi olmaz diye düşünüyorum.

jean

Cok sukur aldik bu macida son iki mactaki 6 puan bizi havaya sokar ins 10 haftadir yenilmeyen takimi yendik

fanatik samsunsporlu

manisayı yendik adamların zoruna gitti.10 haftada bileğinin büken olmamış.suat arslanboğa rezildi.avantajı hiç kullandırmadı.barbarosun anasına sövmesini bekledi sanki kırmızı kart için.ekigho yine pas vermedi umara.bu ne rezilliktir.şansını çok zorluyor.geçen hafta ve bu hafta geriden gelip maçı çevirmek çok güzel oldu.inşallah daha rahat maçlar seyrederiz

kuzey55

Adnan'ın sahadaki saçmalıklarını izlemek zorunda değilim.ben tepki gösterdiğimde taraftara hareket çekemez.bu takımın maaşlı elemanı olarak haddini bilecek.eğer takım ona gösterilen tepkiden dolayı soyunma odasına gittiyse yavsaklıklarını tescil etmişlerdir.