PTT 1. LİG 18. HAFTA | Samsunspor'umuz - Manisaspor

Başlatan berusa55, 16 December 2013, 23:13:05

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bunca yıllık futbol bilgime göre maç için şunu söyleyebilirim; eğer yediğimizden fazla atarsak üç puan kesin bizimdir.  :P

Açıkçası uçlarda gidip geldiğim bir maç. İyi senaryo, Balıkesir maçıyla epeyce benzeşebilir. Baskılı, ayağa top yaptığımız, taraftar desteğini arkamıza aldığımız ve orta ikilinin iyi gününde olduğu bir maç olursa kazanırız. Ama çözüm üretmekten uzak, pozisyon sıkıntısı çektiğimiz bir maç olursa da öylece kalakalırız. Bence ilk ihtimal daha kuvvetli.

fanatik samsunsporlu

oynarsa ekighonun patlama yapacağı maç olur inşallah.buna çok ihtiyacımız var

furkan5534

Shane_Falco

En kötü beraberlik alacağızdır.3 puana yakın olan tarafız.Maç başında saçmalamazsak çok zorlanmayacağımızı düşünüyorum. Sahada bizden daha tutuk bir Manisa olacaktır...

furkan5534

deli gibi heyecan sardı tribünler nasıl acaba  :hnk:

Sadece Samsunspor

O kadar eminim ki bu maçı alacağız. Biz yüksek takımlara karşı hep galip gelmişizdir.

Sadece Samsunspor

İlk 11
1. SONER ŞAHİN
3. CEMİL ADICAN
4. FATİH KILIÇKAYA
55. ADNAN GÜNGÖR
7. MUSA AYDIN
11. MUSA SİNAN YILMAZER
20. AMINU UMAR
21. CANBERK AYDIN
5. TURGAY GÖLBAŞI
54. ŞABAN ÖZEL
99. ELDIN ADILOVIC
Yedekler
16. ATİLLA ÖZMEN
6. ERDEM ŞEN
8. SERKAN ÇALIK
10. EHIOSUN EKIGHO
22. ARİF ŞAHİN
60. AHMET BURAK SOLAKEL
32. MURAT AKYÜZ
Teknik Sorumlu
HÜSEYİN KALPAR

celebi

celebi

Ya da adna iç sahada sürekli ilk 11 mi başlamak zorunda

Shane_Falco

Canberk'in oynuyor olması gayet güzel.Fakat formu gayet iyi olan Murat Akyüz'ü kesmeyi doğru bulmuyorum. Murat Şaban'ın yerine sol bek düşünülebilirdi. Her neyse 3 puan bizim olsunda gerisi önemli değil...

red_white

Şabanı kadroda görünce cinnet geçiriyorum.Erdem bir kaç maç hariç bu takımın en yürekli oynayan oyuncusuydu bir maç kötü oynadı diye yedek kalmasını anlamış değilim.

55.hakan

furkan5534

furkan5534

furkan5534

manısanın forması arjantını anımsatıyo rıverplate colon gıbı.. haydı Bismillah