PTT 1. LİG 18. HAFTA | Samsunspor'umuz - Manisaspor

Başlatan berusa55, 16 December 2013, 23:13:05

« önceki - sonraki »

mimar55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 17 December 2013, 17:15:44
Kimse ceza veremez bana, benim adım Cemil..  :)

Sen be güldürdün allahta seni güldürsün

mimar55

Alıntı yapılan: 55.hakan - 17 December 2013, 17:20:48
Dostum 3 sarı kartta değil 4 sarı kartta bir cezalı duruma düşüyor futbolcular  :) Yani 2 sarı kart daha görürse cezalı duruma düşecek Cemil  :evet:

Biz ne dedik cezalı değil nerden cıkarıyorsunuz bunları devrik mi kurdum ki cümleyi  ::)

55.hakan

Alıntı yapılan: mimar55 - 17 December 2013, 17:49:05
Biz ne dedik cezalı değil nerden cıkarıyorsunuz bunları devrik mi kurdum ki cümleyi  ::)
Cümle devrik ben yanlış anladım galiba  8)

ChucKeR

valla bu seneki takımda soner hariç  ''... cezalı bu hafta işimiz zor'' diyebileceğim oyuncu yok.cemil+fatih kemal tokak etmiyo öyle söylim :( şaban cezalı olursa avantaj sağlarız gibime geliyo sadece :D

manisa bu ligde yönetimiyle hocasıyla en fazla saygı duyduğum takım. gösterişli transferler yapmayıp adam gibi takım kurdular son 2 senede. bizden sonra onalrın başarılı olmasını isterim.

zor maç, benjamin fucks sol tarafı haşamat edebilir.

HoliganSamSunLu

herşeye rağmen 3 puan güzel.. devamını bekliyoruz rakibimizi yenmeliyiz..

Ellibeş Numara

3 puandan başkası kesmez bu taraftarı  :evet:

Lusage

3-0

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Yıldız

fanatik samsunsporlu

ptt 1.lig programında haftanın takımı seçildi manisaspor.10 haftadır yenilmiyorlar.peroviç te yokken inşallah balıkesire uyguladığımız tarifeyi uygularız tarzana

cakir55

Kalpar reis işini bilir 30 puanla ilk yarıyı bitiririz.

* tapatalk

ChucKeR

cakir55

Shane_Falco

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 17 December 2013, 22:29:38
ptt 1.lig programında haftanın takımı seçildi manisaspor.10 haftadır yenilmiyorlar.peroviç te yokken inşallah balıkesire uyguladığımız tarifeyi uygularız tarzana

Severiz böyle 10-12 haftadır yenilmeyen takımları ;)

ercan0655

hade ikinci hafta olsun bol puanlı (kalpar deli etmezse alırız tribün gazıyla  ::))

SametYılmaz55

geçen sene dışarda Karşıyaka'yı 1-0 yenip ertesi hafta içerde Manisa'yı 2-1 yenmiştik :) şimdi dışarda Karşıyaka maçından sonra gene Manisayla oynuyoruz :) bu seferde 1-0 Manisayı yeneriz ;) geçen senede Kahe cezalıydı şimdi Peroviç cezalıymış...kaderinden kaçamazsın Manisa :) öyle yada böyle alacağız bu maçı