PTT 1. LİG 17. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan barnebau55, 07 December 2013, 23:46:42

« önceki - sonraki »

emre__ss

Bu ligde yabancıların önemi çok büyük ve biz yabancılarımızdan hiç faydalanamıyoruz.Adilin ne olduğunu daha anlayamadık çünkü adamı daha kullanamadık bile Ekigho ve umar zaten malum hele ki umar..bu adamın kızağa çekilmesi lazım artık musa sinanı iki hafta oynatmadı nasıl kendine geldi.Bakıyorsun adamın önündeki topa koşmak için veya kaybettiği bir topu geri kazanmak için hiçbir çabası yok.Sonuç olarak bu maçı Allah yardım etti kazandık ama hiç ümit vaad eden bir tarafımız yok.

red_white

yine rezil bir futbol :(   bu kalpar şimdi üstün oyun zekamla maçı aldık sanarya öldürcem kendimi :kafa: 

mehmet yılmaz

Biraz oynayınca oluyormuş demek ki. Rakip eksiklerinin de etkisiyle ligin en zayıf takımıydı belki de. Çok şükür öyle ya da böyle kazandık.

fanatik samsunsporlu

fatihin golünde ofsayt yokmuş tekrar tekrar seyrettim.ama çoğu hakem ofsayt verirdi çok şükür olmadı

Uğur Yıldız

Açıkcası galibiyete sevinemedim. Maç boyu topu 1 dakika bile ayağımızda tutamadık. Defanstan top şişirmekten başka hiç bir şey yapmıyoruz. Organize bir pozisyonumuz yok. Gamsız Musa Sinan,Umar,Arif Şahin keza kötü oynayan Musa Aydın ileride hiç bir varlık üretemediler. Defansı Cemil ve Fatih 17 hafta geçmesine rağmen hala çok uyumsuz duran toplarda adam paylaşamıyolar. Yediğimiz ilk golde rakibin belkide en uzun adamı Ars'la kafaya Canberk çıktı. Stoperlerin bunca hatasına rağmen rotasyonda hiç düşünülmedi. Ercan resmen takıma küstürüldü. Ne kadar yazsak boş, umarım devre arası iyi eyler olur. Takım adına güzel gelişmeler yaşanır. En azından play off yapabiliriz.

FaTiH_HaN

3 puan güzeldi ama yok bu kafayla 1 hafta kazanır 3 hafta kaybederiz. Farka gidilecek maçtı ksk da hiç bir şey yok tek atımlık kurşunlarını ilk 15 dk pres yaparak kullandılar bitti. Fark atacağımız maçları kılı kılına kazanıyoruz, az denk takım geldiği zaman zaten 3 puanı veriyoruz.

Hüseyin Hoca oyuna müdahele edemiyor, bi adam 10 duran topun alayını dağlara dikse 11. duran topta yine topun başında. Top taç çizgisinde kitleniyor oyunu açamıyoruz orda 3 metrelik yerde pas yapmaya çalışıyoruz ve kaptırıyoruz oyunu açma adına hiç bir şey yok. Soner kale vuruşunu kısa kullanıyor üstüste 3 top kaybediyoruz 4. de yine cemile veriyor topu.

Ve Canberk; yani bu adamın forma bulması için birinin cezalı duruma mı düşmesi lazım, Canberki bir türlü monte edemedi takıma ve bugün o güvenmediği canberk götünü kurtardı kalparın, canberk bu takımın en banko oyuncusu kalparın bunu anlaması için çocuğun daha ne yapması gerekiyor acaba?

mimar55

Cok güzel oynamadık kabul bazen cinnet geçirdik ama öyle yada böyle kazandık bazen böyle kazanmak da lazım ama şöyle bir gerçek var kalpar oyuncu değişikliklerini bana göre cok yanlış yaptı musaların birini cıkarabilirdi bir cok hata yaptık ki acemice hatalar bunlar bu lig kaldırmaz böyle hataları ama şansımıza karşıyaka bizden cok daha kötüydü ama ben her zaman iyi oynamak gerekmez bu moral olacak inşallah allah utandırmayacak bu kadar içten edilen dualarımızı büyük allahım geri çevirmeyecek sezon sonunda biz güleceğiz

cakir55

Rezil futbol falan diyosunuzda Ordu çok mu iyi oynuyor girdiği pozisyonları atıyor o kadar, ptt1.ligde iyi futbol falan beklemeyin kardeşim kazanıyorsak iyi işte.

55.hakan

Kalpar yine alacağımız maçı katlediyordu.Oyun 1-1 olmuş kazanmak zorundasınız.Oyuna aldığın adam top tekniği takımda en kötü adam Taha.Gel de çıldırma arkadaş.Amacın ne bu kadar mı okuyamaz oyunu bir insan.Bu maçı kazandık başka maçlarda da saçmalamaya devam etme desem boş beni duymuyorsun çünkü.Ne olursa olsun Arif ve Musa Aydın ı beğendim.Orta sahada topu tutan içe kıvrılan adamlar.Adil ilerde çok yalnız kalıyor bir kaliteli forvete daha ihtiyacımız var bu da Abdül gibime geliyor.Bu arada Canberk bek değil sağ açık oynamalı daha önce de söylediğim gibi.Önümüzdeki maçta koy sağ açığa şu adamı gerekirse Umar a kesik at.Maç sırasında da dedim 3 kişi birden hava topuna çıkıyor gol yiyoruz.Daha önce 2 maçta aynı hatadan gol yedik. Akıllanalım artık gol yemeden oynamıyoruz oynayın artık şakası kalmadı işin.

altunay

Umarla her mac 10 kisi oynuyoruz tam kontraya cikcaz calima baslio biri bu adama tek başına hi bok yapamicagini anlatsinn yeter artik

samsunmania

Berat Dere

Şu macı aldık ama mersin ibnesi hala aklımdan cıkmıyor

jean

Son 10 dakikada 2-1 ondeyken neden ekigho girdi anlamadim defans sokmasi gerekmezmiydi

55.hakan

17 December 2013, 12:55:28 #224 Son düzenlenme: 17 December 2013, 13:02:17 55.hakan
Alıntı yapılan: jean - 17 December 2013, 09:14:12
Son 10 dakikada 2-1 ondeyken neden ekigho girdi anlamadim defans sokmasi gerekmezmiydi
Bence Kalpar yanlışlıkla doğru bir hareket yaptı. Yani mecbur kaldı almaya O'nu oyuna.Gol olunca vazgeçecekti ama adam o kadar hazırlandı diye oyun aldı.Bence doğru bir hareket ama çıkan adam Adiloviç değil Musa Sinan olmalıydı.