2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

samuray

devre arası abdülkadir geliyor haberleri var kaynak haber gazetesi

AllydeenleaR

manisa murat tosun ile yolları ayırmış,

eskiden beğeniyordum şimdi ne durumdadır bilmiyorum. belki bize yararlı olabilir yetenekli bir futbolcuydu.

amisos5506

Ayberk

Bucalı Umut'u gerek bizim maçta gerekse daha sonra beğenmiştim. Bugün alıcı gözle tekrar izledim, çok sakin, oyunu çok iyi yönlendiriyor. Pasları çok iyi, takımı bir anda hızlı atağa kaldırabilecek paslar atıyor, boş alana topu gönderip oyunu yayıyor. Erdem-Umut ikilisi olsa ne olur var ya of of of :)

adige73

iyi de burası geçen senenin ara transfer dedikoduları forumu

Berat Dere

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 December 2013, 01:04:50
Bucalı Umut'u gerek bizim maçta gerekse daha sonra beğenmiştim. Bugün alıcı gözle tekrar izledim, çok sakin, oyunu çok iyi yönlendiriyor. Pasları çok iyi, takımı bir anda hızlı atağa kaldırabilecek paslar atıyor, boş alana topu gönderip oyunu yayıyor. Erdem-Umut ikilisi olsa ne olur var ya of of of :)
Bucada kı umut transferı ıcın Köse yazarı ercumetnt abıde bırseyler yazmıstı ama dunkı oyunundan sonra ara transferde süperlig takımı kapar o adamı..

Ayberk

Aynen öyle dün kendini göstermesi hiç iyi olmadı

Sadece Samsunspor

yirmiuc

Erkut Tutu tekrar baskan olsun gerisi zaten gelir.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

cakir55

ne yılmaz vural'ı arkadaş adam gelir mi bank asyaya..

Integral

celebi

Yok emin başkan yine alır bir kaç futbolcu ligde kaldık diye kendide bizde bayram yapar başarılı atfederiz kendimizi

özkan

55.hakan

Abdülkadir ve çok iyi bir sol bek transferi yapılırsa başka transfere gerek yok.Fazlalıklar sorun yaratacağından yollanması lazım ki bunlar Serkan Çalık,Taha,Haluk..

FaTiH_HaN

transferden önce halledilmesi gereken konular var önce hocaya ayar verilmeli, ben mevcut kadro ile bile başarılı olabileceğimizi düşünüyorum.