PTT 1. LİG 15. HAFTA | Mersin İY - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 November 2013, 22:38:41

« önceki - sonraki »

furkan5534

atalanta8

helal çoçuklara ilk yarıda 3 tane yasladılar.

SametYılmaz55

bunlar kesin kırmızı görürler bu maçta.1 oyuncu değiştirme hakları kaldı zaten,hunharca yapıştırmamız lazım bunlara bugün...ettikleri küfürlerin cevabını tarihi farkla vermek lazım

55.hakan

AllydeenleaR

takımda serkan çalık hariç herkesi beğendim ilk yarı. (turgayı bile beğendim yani)

takım savunmasını çok iyi yapıyoruz. 65. dakikaya kadar gol yemezsek mersin maçı salar zaten iyice gerilecekler kırmızı dahi görebilirler.

pas oyunu yapıyoruz zaten, serkan çalıkın yerine doğanın girmesiyle hücüm yükünü musa umar ve adiloviç 4 ve 5i atabilir. hakan kutlu istifa eder  :D

ngonge

Helal olsun çok zor geçecek dediğimiz maç çok kolay geçiyor. Bu sene Kalpar deplasman taktiğinde bir türlü başaramadı derken tam onluk maç oldu. Turgay 2 haftadır baya çıkışta iyi top kazanıyor. Adiloviç'e artık nazardan korkuyoruz. Umar'da bir silkelenme vardı, bu maç iyice açıldı.

Serkan dursun bence rakibe kırmızı kart aldırır, hem bu maç oynamayacak ne zaman oynayacak daha..

Lütfen gençler girsin artık...

city ultras

cem 55

serkan çalık harici takım çok iyi özellikle erdemin umar a attırdıgı gol 10 numaraydı enfes bi çalım ve harika bi ara pas aynen devam çocuklar

alperen

hala içimde garip bi korku var anlamadım gitti:)

King1965

mehmet yılmaz

miy Baskılı başlamak isteyecek.  Iyi çıkarak farki acabiliriz qma ilk bolum zor gececektir
Canberk setkqn degismeli

furkan5534

canberk musa gırsın.mersın saldırcak acık verırcek yapıstırın be abı delı dana gıbı saldırın gömelım sahaya tarıhe gecırelım sunları

furkan5534

SametYılmaz55

bütün kozlarını oynadı,restledi adeta...bu maç farka gidecek inşallah

furkan5534