54- Şaban Özel

Başlatan mehmet yılmaz, 22 August 2012, 23:59:37

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Allah'ını seven bir sol bek alsın :(

Akyol

Kapasiten bu değil sende bir durum var Şaban? Belki devre arasında gideceksin, başka bir takımla buraya gelip bi tarafını yırtacaksın bize karşı! Sana o gün söyleyecem içimden geçenleri...

cakir55

Dün 10 tane orta yaptın bir tanesi bile kale sahası önüne düşmedi arkadaş bam güm vuruyorsun, tüm toplar auta.

brigand

Bilal Aziz'in bizde olması lazımmış : (

cem 55

kesinlikle kadromuzdaki  en zayıf halka ne orta kesebiliyo ne kademeye girebiliyo ne 3 metreye pas atabiliyo bombos bi adam dün cinnet geçirtti bana daha da 11 başlamaması lazım

kamuri

ulan keşke okumasaydık

seyf55

bu saban daha basindan belliydi bizde oynayacak oyuncu degil koca samsunspor un sol beki orta yapamiyor hedefimiz buyuk bazi oyuncularimiz cok kucuk malasef sabanda onlardan biri alt yapidan sol bek cikartsak 2 sene oynatsak biz kazanirdik sabandan kotusu olamaZ bizim kendi oyuncularimizi yetistirebilecegimiz bir sisteme gecmeliyiz

oguzhann555

Bu Şabanla ne yapıcaz bilmiyorum.Canberk solda oynayamaz mı acaba? Sağ bekte Murat'ı kesmesi zor ama eğer solda oynaya bilirse Şabandan kurtuluruz  >l<

Mert

Adana maçında son dakikalara doğru açıldı yanılmıyorsam adiloviçin kafa golündeki ortayı şaban yaptı.Fakat istikrarsızlık var top ayağna geldiği zaman heyecan mı yapıyor panikliyor mu bilemiyorum.Kendini toparlaması lazım aksi takdirde bu takımda tutunamaz.

Ayberk

ya ortasını bindirmesini geçtim, la gardeşim hiç mi kademe öğretilmiyor bizim ülkede altyapılarda? her girişin faul, gittin penaltı pozisyonunda ceza sahasına kadar geldin orda düşürdün adamı... iyi niyetli bu belli, ama biraz da kafasıyla oynamaya başlamalı.

seydo55

TDŞ ve HA37 den sonra senide söverek Türk futboluna kazandırmam lazım.

özkan

senden orta yapmanı ,pas vermeni hatta ve hatta çizgiden top çıkarmanı dahi istemiyorum.sadece yerini kaybetme koç.

brigand

Sadece sana yorum yazacağım. Maçı Kalpar' la beraber veren sensin yavrum. Aç tekrarı izle ve bırak ***. Gol pozisyonlarının nerede başlayıp nerede devam edip bittiğine bir bak bakalım.

##kdc##

Sakarya'da ne yaptıysan yaptın geçmişte seni görüp aldık ama bizim takımda kazandığın para haram..

red_white

teşekkürler Şaban yolun açık olsun denilmeli :kafa: