54- Şaban Özel

Başlatan mehmet yılmaz, 22 August 2012, 23:59:37

« önceki - sonraki »

red_white

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 03 November 2013, 16:45:50
Seni oynatanin *** baska bise demiyorum

gol öncesi kırmızıyı yiyordu az kalsın.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: red_white - 03 November 2013, 17:34:24

gol öncesi kırmızıyı yiyordu az kalsın.

golü o malın yüzünden yedik zaten abi,bunun yerine sağ ayaklı canberk oynasa daha iyi iş yapar

seyf55

yok arkadaş kalparın evlatlarından bıktık ya performansa göre oyuncu oynatmıyor bu adam 3 4 tane değişmez adamı oluyor sıddin sene de onları değiştirmiyor şabanda onlardan biri

Sol Açık

Bence hoca da Şaban'a bayılmıyor, ama kadroda sakatlığı olmayan başka sol bek mi var kil?

Integral

orta kesmesi yasak olması gereken bir futbolcu.  :(

samsunmania

Bir gün gelecek, yaptığın orta hedefi bulacak ve gol olacak. Ömrüm yeter mi bilemiyorum ama olacak inşallah.  >:(

55.hakan

Golde kademeye giremedi.Gol yedik.Saçma sapan kademe hataları ve erkenden sarı kart görmesi ile maçın en kötü oyuncusu.Hatta tüm maçlara bakarsam takımın en zayıf halkası.

red_white

sezon başından bir tane adam akıllı orta yap gözünü seveyim sadece kesmekle olmaz bu işler. Birde duran top kullandırıyorlar

ngonge

Golde hata Cemil'indi ama Şaban'dan da ne köy olur ne kasaba.

cembaba

Günün en kötüsüydü kesinlikle... Berbat oynadı. Çok top ezdi. Orta kesemedi. Burak'a ihtiyaç var.

GökhanÇağlar

Çok çok kötü olumlu tek hareketi yoktu maçta.

ChucKeR

Alıntı yapılan: ChucKeR - 29 August 2012, 12:47:15
teee ali akdeniz'den beri bu kadar hareketli bek görmedim solda. hücumu çok seviyor. ama zaman zaman ayarsız çıkıyor, kereyle uyumu yakalayınca daha güzel hale gelecektir.

ne mal adammışım

Kaya

Lisansı yırt at bir kenara başla halisahalara kardeşim

Bu kadar mı kötü oynanır,nasıl bir tane orta kesemezsin.Yazık...

emre

Bir futbolcunun orta yapamamasına ifrit oluyorum. Her şeyi geçtim para kazandığınız bir meslek, insan hiç mi hakkını vereyim iki çalışayım en azından top ceza sahasının içine düşsün falan diye çalışmaz.

Burak

Ankaraspor + Şaban'la mücadele ettik bari ileri çıkma da adam var diye top atmasınlar el insaf yahu