Gençlere de bize de yazık olmasın.

Başlatan beşnumara, 04 November 2013, 00:29:53

« önceki - sonraki »

beşnumara

Bu sitede kolay kolay başlık açmam. En son başlığı kac sene önce açtım onu bile hatırlamıyorum. 
Kalparin oyuncu tercihlerinin ve değişikliklerinin hepimiz farkındayız. Musa sinanin serkan Çalık'ın yaptığını canberk yapamiyor mu? Taha'nin turgayin yaptığını Doğan ile Kemal yapamiyor mu yapamayacak mı?
Bu adam bizimle dalga geciyor resmen. Gelin ankaraspor macinda 18de olsalar da olmasalar da inadına cagiralim tribüne destek verelim bu çocuklara. Yoksa yazık olacak hem çocuklara hem bize. Kalpar göz göre göre dalga geciyor bizimle.

ult55ras

direk kalparı yollasak ? kökten çözüm olur...

##kdc##

kalpar takım üzerindeki etkisi bakımından son iki sezonda bulup bulacağımız en iyi hoca ama gençlere destek verme fikrine katılıyorum..

cembaba

Kalpar'ın aklına sokmalıyız bunu. Gençleri oynatması için baskı kurmalıyız bence de.

Dartagnan

Valla kım ne derse desın ben o kolonlara da razıyım.  Hoca falan değil...

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ollivanders

Taha'nın yaptığının yapacağının onu katını yapar doğan . Keza canberk de öyle . Takıntısı hastalık derecesinde olan  kalpardan bu düşünceyi beklemek çok komik . Turgayı koyar Doğan'ı koymaz

FaTiH_HaN

Bugün Taha'nın oynadığı oyunu Doğan'ı falan geçtim alt yapıda o mevkide oynayan herhangi bir topçu rahatlıkla oynar keza Serkan Çalık vitesi olmayan araba gibi ne yaptığını çözmek mümkün değil galiba futbola yabancı bir arkadaşımız. ve Umar, tamam takımı ateşleyici bir etkisi var ters bir adam etkili olabiliyor ama forma garanti olduğundan mıdır bilemem takıma skora katkısı yok, gereksiz bir öz güveni var atağa çıkarken bugün 4 top kaptırdı hepsi kalemizde gol olabilecek tehlikede. Hüseyin Hocadan Doğan'ı, Kemal'i, Canberk'i direk oynatmasını beklemiyorum ama son 20 dk'da yaptığı değişiklikleri bu oyunculardan yana kullansa zaten gösterdikleri performansla formayı kaparlar, öyle umut ediyoruz ama onu da yapmıyor. Bence de Ankaraspor maçında tribüne ilk önce bu oyuncuları çağıralım.

cembaba

Hatta pankart da yapabiliriz:

Hocam beş isteğimiz var:
Doğan - Ercan - Canberk - Kemal - Burhan

Serkan

Gençler sizi vatan hayini ilan ederler üstünüze adam salarlar benden söylemesi

Desiqner

Sonuna kadar katılıyorum.
Bu çocukları hiç oynatmadan nasıl futbolcu yapmayı düşünüyorlar acaba.
Zamanı geldi artık...

Musti

Adnan'ın yerine Doğan'ı, Musa Sinan'ın yerine de Canberk'i oynatsın bana yeter.

utb 55

Çok yerinde bir başlık Kalpar'a baskı kurmak lazım bu çocukları oynatması için.

Sercan

Kalpar bu abi, sabit fikirli. Anıl Taşdemir'e neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Bence de bu duruma tepki gösterilmeli. Dün verdi ya la maçı..

Karabudun

Ne yapılacaksa bir evvel yapılsın. Kalpar ve tebaası sayesinde adrenalin manyağı olduk. Her maç ayrı bir fantezi! Lakin çok ballılar, öyle böyle değil. Bunlardaki bal Arı Maya' da yok. O balın dibi gelmeden(birileri bizi sağlam çarpmadan) oynatsın gençleri.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ult55ras - 04 November 2013, 00:36:07
direk kalparı yollasak ? kökten çözüm olur...

saçmalamayın kardeşim bu sezon başka td ile başlasak kesin diplerdeydik