PTT 1. LİG 8. HAFTA | 1461 Trabzon - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 September 2013, 23:50:05

« önceki - sonraki »

furkan5534

her gecen gun herıflere nefretım artıyo! 1 puana sukretmek lazım bu kadar rezalet oyuna gercekten sukretmek lazım!

kuzey55

gol yemeden bu şekilde oynasak ya kalpar ne diye bu takımı oynatmıyosunn

GençKozluklu

binikalamadım

deplasmandan puanla gelmek iyidir arkadaşlar her şeye rağmen keyfinize bakın

cakir55

İğrenç bir futbol, kalpara rağmen 1 puan.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

evolution55

Bu sahaya rağmen takımdaki forvetsizliğe rağmen alınan her puan önemli bence

Sadece Samsunspor

bu patates tarlasında futbol oynatmak bile bi iştir. Sondkda çakmanında keyfi hiçbişeyde yok. Noldu lan çömlekçi çocukları sustunuz.

55.hakan

Maçın hakkı beraberlikti. Öyle de bitti. Yenilsek gerçekten çok üzülürdüm.Beni sinirlendiren neden golü yediğimiz gibi sürekli oynamıyoruz.Öyle oynasak golü bulacağız mutlaka.

lucarelli

zemin berbattı umar kendini gösteremedi.
Bu takım neden forvetsiz kalır onu da anlamak mümkün değil. Bir ekigho ve hiç oyanamış adiloviçe mi bel bağlamalı koskoca samsunspor?

Karabudun

Huzuru züğürt tesellisinde buluyoruz anlaşılan.

Sadece Samsunspor

bu patates tarlasında futbol oynatmak bile bi iştir. Sondkda çakmanında keyfi hiçbişeyde yok. Noldu lan çömlekçi çocukları sustunuz.

samsunmania

Geçen hafta Balıkesir maçındaki 1461 ile bu haftaki arasında gece ile gündüz kadar fark var. Herifler ne bilenmişler be kardeşim. hocanın 1 puan yeteri yüzünden gol yedik. Üstlerine adam gibi gitsek bugün 3 puan bizimdi. Oyunumuz aşırı defansif ve rezalet. Yine de sonuna kadar kovalamak ve yavru teseye basmak ayrı bir keyif.

55cem55

Cehennemi yasayınca beraberlik cennet gibi huzur verdi içimize...

emre

sadece şerefsizler sevinemedi diye sevinebildim

evolution55