Turkiye kupasi 2.tur Aydinspor 1923-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan jean, 17 September 2013, 19:29:11

« önceki - sonraki »

ChucKeR

halukun samsunspor kariyeri bitmiştir bu hareketle

Ahmeti

Duško Milinković

Bu forma bize iyi gelmiyor. Nerede bizim kırmızı beyaz çubuklumuz.

hakan55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 02 October 2013, 15:42:20
halukun samsunspor kariyeri bitmiştir bu hareketle

birşey mi yaptı o sırada maça bakamadım işim vardı. herhangi bir harekettemi bulundu

Duško Milinković

Klüp doktorunun bile yedeğini götürmüşler galiba ...

ChucKeR

kalparın hareketi kastettim, devre bitmeden çıkarttı bi de alt lig takımına karşı, bi de gol lazımken. direk bu adamla olmaz demeye getiriyo

havzalı55

Bu haluk denen adam futboldan ekmek yiğiyor ya ona şaşıyorum

sevmekyetmezmi

minci

Yapt
Alıntı yapılan: hakan55 - 02 October 2013, 15:46:15
birşey mi yaptı o sırada maça bakamadım işim vardı. herhangi bir harekettemi bulundu
Yaptığı tek şey birşey yapmaması.

Uğur Yıldız

Her sene aynı hikaye kupadan hemen eleniyoz.

Musti

Haluk ayrı, Serkan ayrı, Turgay ayrı delirtti beni  :x((

Bu oyuncular artık papaz mertebesine erişmiştir.

mimar55

Net olarak kalparın hocalığı belli olacak bu devre arasında ben takımda sadece hırs eksik korku var acemilikler tecrübesizlikler cok belli arif bir kaç pozisyonda kızdı ama şu kadroya bir abi konulmaması cok tuaf ayrıca as dediğimiz futbolcular ikinci yarı yarı girip ter atabilirlerdi yazık sinir sistemimizi alt üst ediyorlar

minci

Yapt
Alıntı yapılan: hakan55 - 02 October 2013, 15:46:15
Yaptığı tek şey birşey yapmaması.

Sol Açık

Özetle, ilk yarı rezildik!

Savunmada Cemil'in bunca hatasına rağmen neden oynatıldığını gördüm, ikna oldum. Sanki geçen sezon seyrettiğimiz Ercan başka bir oyuncuydu, gerçekten ilk yarıda çok kötü oynadı. Atilla da güven vermiyor. Taha da kötü (hadi onu zorunlu sol bek diye makul bulalım), Ozan da kötü, ekstra hiçbir şey yapmadı. Turgay vasat, Serkan Dökme çabalar gibi ama vasat, Halil İbrahim ortalıkta yok, Arif Şahin bile istekli ama vasat. Haluk, bu takımın oyuncusu olmadığını yine gösterdi, ben de arkadaşlara katılıyorum, Haluk'un Samsunspor kariyeri bitiyor.

Fatih savunmada direnen tek kişi bence. Maçtaki "yetenekli" olduğu her halinden belli olan oyuncu ise Doğan. Bu çocuğun sanırım henüz fiziği tam oturmamış (biraz savruk koşuyor  :D), ama gerçekten yetenekli, oyunu da biliyor. Ara pasları da yaptı, baskı da yaptı. Arada hata da yaptı ama belli ki Doğan olacak. Sonradan giren Burhan'ı ilk kez görüyorum, kısa süre içinde yorum yapmak da zor ama bulduğu pozisyonda fena bir hareket yapmadı, 2.yarıda anlarız nasıl oyuncu olduğunu.

Üzgünüm ama bugün tur zor görünüyor.

yirmiuc

Hey gidi serkan dokme :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2